گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور
سرخط خبرها

اصناف در روز‌های ۲۹ و ۳۰ آذرماه از ساعت ۱۸ تعطیل شوند | ممنوعیت تردد خودرو‌ها از ساعت ۲۰

  • کد خبر: ۵۲۹۹۴
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳
اصناف در روز‌های ۲۹ و ۳۰ آذرماه از ساعت ۱۸ تعطیل شوند | ممنوعیت تردد خودرو‌ها از ساعت ۲۰
در جلسه روسای کمیته‌های ستاد مقابله با کرونا مقرر شد ۲۹ و ۳۰ آذر اصناف از ساعت ۱۸ تعطیل شده و ممنوعیت تردد خودرو‌ها از ساعت ۲۰ اعمال شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام المسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در جلسه روسای کمیته‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا، با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه درباره جایگاه نخست واگیری کرونا در دورهمی‌ها و تجمعات فامیلی و خانوادگی، از کمیته‌های بهداشتی و درمانی و اطلاع رسانی و قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا خواست در خصوص مناسبت‌هایی نظیر شب یلدا و ایام عزاداری صدیقه کبرا (س) و دهه‌های فاطمیه، اطلاع رسانی و مراقبت‌های ضروری را انجام دهند.

 

رئیس جمهور همچنین در پی گزارش‌های کمیته بهداشتی و درمانی و قرارگاه عملیاتی از طرح جامع مقابله با کرونا و تبدیل وضعیت بسیاری از شهر‌ها از قرمز به نارنجی و یا از نارنجی به زرد و همچنین اعمال جرائم و میزان همراهی کسب و کار‌ها در رعایت دستورالعمل ها، به کمیته‌های تبلیغات و بهداشتی و درمانی و قرارگاه عملیاتی دستور داد نسبت به بحث اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه در خصوص ضرورت مراعات دستورالعمل‌ها با همان جدیت و قاطعیت دوران اوج کرونا اقدام کنند.

 

همچنین مقرر شد کمیته بهداشتی و درمانی با اهتمام ویژه به توسعه طرح غربالگری‌ها و کنترل هوشمند، ادامه دهد و قرارگاه عملیاتی همچنان در حوزه رصد روند اجرای وضع محدودیت‌ها و شرایط شهر‌ها در پی اعمال این محدودیت‌ها و ورود به شرایط مختلف فعال عمل کند.

 

در این جلسه براساس پیشنهاد قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا و بررسی‌های انجام شده، برای پیشگیری از رفت‌ها و آمد‌ها و تجمعات شب یلدا مقرر شد روز‌های شنبه و یکشنبه ۲۹ و ۳۰ آذرماه، اصناف از ساعت ۱۸ تعطیل و تردد خودرو‌های شخصی نیز در این دو روز، از ساعت ۲۰ ممنوع شود.

 

مسوول کمیته بهداشتی و درمانی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز در ادامه این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص ساخت واکسن کرونا در داخل و تامین آن از خارج کشور ارائه کرد.

 

رئیس جمهور پس از ارائه این گزارش ضمن ابراز خرسندی از اقدامات انجام در مسیر ساخت واکسن داخلی، بر تسریع در فرایند‌های اجرایی تامین مالی خرید واکسن از خارج از کشور و تامین اعتبارات لازم برای آن نیز دستورات لازم را صادر کرد و از دستگاه‌های دخیل خواست هر چه سریعتر با هماهنگی یکدیگر اقدامات لازم را انجام دهند.

 

همچنین با توجه به درخواست سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص امکان برگزاری آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و بررسی‌های کمیته بهداشتی و درمانی و قرارگاه عملیاتی، مقرر شد این آزمون با بهره گیری از تجربیات برگزاری آزمون‌های مختلف کنکور در سال جاری و با توجه به شرایطی که متعاقبا از طریق مراکز مسوول اعلام خواهد شد، برگزار شود.

 

رئیس جمهور تاکید کرد که اجرای سایر برنامه‌های مرتبط با قطع زنجیره کرونا با قدرت ادامه یابد و فقط به ایجاد محدودیت‌ها و منع تردد‌ها بسنده نشود.

 

روحانی همچنین گفت: انجام تست‌های فراوان و هدفمند، ایزوله کردن بیماران، آموزش و اطلاع‌رسانی، تقویت درمان سرپایی، مراقبت از افراد سالمند و آسیب‌پذیر از جمله برنامه‌های موثری است که باید با جدیت دنبال شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->