پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

کدام عادت‌های نادرست باعث افزایش کمر درد می‌شوند؟

  • کد خبر: ۵۳۰۱۷
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۲
کدام عادت‌های نادرست باعث افزایش کمر درد می‌شوند؟
کمردرد یکی از شایع‌ترین درد‌هایی است که افراد زیادی در این باره به پزشک مراجعه می‌کنند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بیشترین درصد افراد مبتلا به کمردرد مربوط به عوامل و عادت‌های نامناسب روزانه مانند نوع خوابیدن است. در این گزارش به مهم‌ترین عادت‌های نامناسب روزانه و راهکار‌های درمانی درد کمر اشاره می‌کنیم.

فاصله گرفتن از ورزش روزانه
بررسی‌ها نشان می‌دهد بیشترین افرادی که درمان را به تأخیر انداخته‌اند، پس از درمان نتوانسته اند مانند گذشته فعال باشند. ورزش به خصوص پیاده‌روی منظم مانع این مشکل است و یا حتی می‌تواند نوعی درمان محسوب شود. در شرایط اپیدمی ویروس کرونا سعی کنید ورزش‌های سبک و مختصر را در منزل پیگیری کنید و از آن غافل نباشید.

رانندگی طولانی مدت
قوز کردن باعث انقباض عضلات قفسه‌ی سینه شده و درد‌های شانه، گردن و کمر را به دنبال می‌آورد. در واقع بیشترین درصد این مشکل زمانی اتفاق می‌افتد که در حال رانندگی هستید. برای رفع این دردها، با زاویه ۹۰ درجه بر روی صندلی ماشین بنشینید تا کمتر مجبور به قوز کردن و کشش عضلات سینه و گردن باشید. 

تشک‌های نامناسب
تشک‌های بسیار سفت به ستون فقرات فشار زیادی وارد می‌کنند. بهتر است تشک‌هایی را انتخاب کنید که نه زیاد سفت و نه زیاد نرم هستند. اگر عادت دارید شب‌ها به پهلو بخوابید، یک بالشت زیر زانوهایتان قرار دهید. همچنین در صورت احساس تحمیل فشار زیاد بر روی کمر، می‌توانید از یک بالشت نرم و کوچک برای زیر کمر استفاده کنید.

پشت میز نشستن‌های طولانی
حفظ حالت صحیح نشستن که کمتر به آن اهمیت می‌دهید، می‌تواند شما را از شر کمردرد رها کند. اگر به فکر تصحیح نوع نشستن خود نباشید، عضلات کمر شما به مرور زمان تضعیف می‌شود و درد‌های طولانی‌تری به سراغتان می‌آید.

در صورت استفاده از صندلی برای مدت طولانی، هر از چند گاهی نیز از روی صندلی خود بلند شوید، چند قدم راه بروید و یا آب بنوشید. مراقب باشید زمانی که در حال کار با کامپیوتر و یا صحبت کردن طولانی با تلفن هستید، کمرتان در شرایط نامناسب قرار نگیرد. 

استرس
استرس‌های حاد و طولانی مدت نیز مسبب بروز کمردرد است. زمانی که تحت فشار عصبی قرار می‌گیرید، تمام بدن شما از جمله گردن و کمر نیز تحت فشار قرار می‌گیرند. این فشارها، انقباض عضلات و درد‌های شدید را سبب می‌شوند.

در واقع برای کاهش استرس خود می‌توانید کتاب بخوانید، ورزش کنید و یا هر راهی که فکر می‌کنید آرامتان می‌کند را پیش بگیرید تا علاوه بر روح، جسمتان نیز آرام بگیرد.

حرکات شدید ورزشی
برای مثال انجام زیاد حرکت دراز و نشست ممکن است سبب افزایش فشار بر عضلات کمر و درد‌های کمر شود. گاهی دیده شده به دلیل انجام زیاد این حرکت، ستون فقرات به شکل حرف C درآمده و حالت خمیدگی در آن ایجاد شده است.

توصیه می‌شود این نوع حرکات را آهسته انجام دهید و خودتان را تحت فشار قرار ندهید. درست است دراز و نشست باعث تقویت عضلات شکمی و سوزاندن چربی می‌شود، اما بهتر است این حرکات به مرور زمان و به آرامی صورت بگیرند.

برنامه غذایی بی ارزش
نوع غذای مصرفی شما سلامت اندام‌هایی مانند قلب را تضمین می‌کند. وزن و قند خون نیز که عوامل مهمی در حفظ سلامتی هستند، توسط مواد غذایی کنترل می‌شوند. مصرف غذای نامناسب مانند غذا‌هایی با چربی بالا ممکن است باعث مسدود شدن شریان‌های ناحیه‌ی کمر و ستون فقرات شده و خون‌رسانی را با اختلال رو به رو کند. جریان مناسب خون همچنین سبب دفع مواد زاید بدن شده و درد‌ها را کاهش می‌دهد.

اجتناب از مصرف کافئین بیش از حد و غذا‌های فرآوری شده و چرب، کمک کننده خوبی به رفع درد عضلات بدن هستند. غذا‌هایی مانند سویا، غلات، آجیل و دانه‌ها، گوشت سفید و قرمز بدون چربی و سبزی و میوه‌ها بهترین مواد جهت حفظ سلامتی بدن هستند.

حمل کیف‌های سنگین
برخی افراد عادت دارند تمام وسایل زندگی خود را در یک کیف جای دهند. حمل کیف سنگین سبب نامتوازن شدن شانه‌ها و افزایش فشار بر روی ستون فقرات شده و در نهایت درد‌های شدیدی را ایجاد می‌کند.

وزن کیف یا پاکتی که حمل می‌کنید نباید بیش از ۱۰ درصد وزن بدنتان باشد. در صورت ضرورت وسایل را بین دو پاکت تقسیم کنید تا فشار وارد شده بر دو طرف بدن شما یکسان باشد. 

استفاده بی رویه از کفش‌های پاشنه بلند
کفش پاشنه بلند باعث آسیب و فشار ستون فقرات می‌شود. البته کفش‌هایی هم که کفشان کاملا صاف است نیز باعث کمردرد می‌شوند، زیرا توزیع یکسان وزن بدن نیز به عضلات کمر فشار تحمیل می‌کند.

برای انتخاب کفش بهتر است فقط به فکر سلامتی بدن خود باشید. کفش‌های پاشنه بلند برای کار یا رفت‌وآمد‌های طولانی مدت اصلا مناسب نیستند. ۸۰ درصد درد‌های کمر در زنان به علت استفاده از کفش نامناسب است.

تماشای بیش از حد تلویزیون
افرادی که بیش از ۱۵ ساعت در هفته به تماشای تلویزیون می‌نشینند، سه برابر بیش از سایرین در معرض ابتلا به کمردرد هستند. بهتر است تماشای برنامه‌های تلویزیونی را محدود کرده و به جای آن سرگرمی‌های روزانه مانند کتاب خواندن و ورزش سبک را افزایش دهید.
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->