آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

نگاهی به شماره دسامبر ماهنامه PC Quest | کووید ۱۹ و فناوری ۲۰۲۰

  • کد خبر: ۵۳۴۳۷
  • ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳
نگاهی به شماره دسامبر ماهنامه PC Quest | کووید ۱۹ و فناوری ۲۰۲۰
ماهنامه PC Quest در شماره ماه دسامبر خود به آثار همه گیری ویروس کووید ۱۹ و فناوری‌های عرضه شده بر زندگی انسان‌ها پرداخته و بر این باور است که بشر شاید بدون آنکه متوجه باشد، زندگی با هنجار‌های جدید را شروع کرده است.
نجفی  | شهرآرانیوز - ماهنامه PC Quest در شماره ماه دسامبر خود به آثار همه گیری ویروس کووید ۱۹ و فناوری‌های عرضه شده بر زندگی انسان‌ها پرداخته و بر این باور است که بشر شاید بدون آنکه متوجه باشد، زندگی با هنجار‌های جدید را شروع کرده است.
 
نویسنده مقاله با اشاره به برخی رویداد‌های عالم گیر تاریخی از جنگ‌های جهانی تا آنفلوانزا اسپانیایی، می‌نویسد پس از وقوع چنین رویدادهایی، در بیشتر موارد، شتاب رشد فناوری‌ها دوچندان شده است. در یک نمونه، آنفلوانزای اسپانیایی جان ۵ درصد از جمعیت جهان را گرفت، اما تاکنون و با توجه به فناوری‌هایی که توانسته اند فاصله اجتماعی و پیش گیری‌های دارویی را عملیاتی کنند، کووید ۱۹ تنها جان ۰۲/۰ درصد از جمعیت جهان را گرفته است. بدون تردید، جان حتی یک انسان نیز اهمیت دارد، اما اگر همین پیشرفت‌های فناوری نبود، امروز مدل سازی واکسن‌ها و تخمین دقیق از روند واکسیناسیون امکان پذیر نمی‌شد. توسعه فناوری‌های آموزشی، نیروی کار غیرمتمرکز، سودآوری شرکت‌های دانش بنیان و فعالیت استارت آپ‌های جدید در عصری که دیگر ارتباط حضوری الزامی نیست از دیگر تغییراتی بودند که شیوع کرونا به وقوع آن‌ها سرعت بخشید. نشریه PC Quest در ادامه بررسی‌های خود از دوران پساکرونا، به سراغ مشاغل حوزه فناوری اطلاعات نیز رفته است.
 
در مطلبی با عنوان «مشاغل حوزه امنیت سایبری در سال ۲۰۲۱» می‌نویسد نرخ رشد پیش بینی شده برای فرصت‌های شغلی حوزه امنیت وب در فاصله سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۹ بسیار بیشتر از میانگین رشد دیگر مشاغل حوزه فناوری اطلاعات است. روند افزایش فعالیت‌های سایبری در دوران پساکرونا شتاب بیشتری می‌گیرد و این امر زمینه بیشتری برای حملات امنیتی ایجاد می‌کند. به همین نسبت، اهمیت حفظ امنیت کاربران و شبکه بیشتر نیز می‌شود. براساس آمار‌های موجود، کارشناسان امنیتی تا ۱۵ درصد بیش از دیگران فعالان آی تی درآمد دارند که در آینده امنیت شغلی بیشتری نیز خواهند داشت.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
 

شماره‌های دیگر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->