شورای عالی فضای مجازی امروز درباره رفع فیلترینگ تصمیم می‌گیرد (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳)+ویدئو پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر
سرخط خبرها

نگاهی به شماره دسامبر هفته نامه TechLife | اپل سخت گیر می‌شود

  • کد خبر: ۵۳۴۴۰
  • ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۱
نگاهی به شماره دسامبر  هفته نامه TechLife | اپل سخت گیر می‌شود
هفته نامه TechLife در شماره ۱۲ دسامبر، طرح جلد خود را به تغییر در سیاست‌های حریم خصوصی اپل اختصاص داده است.
نجفی | شهرآرانیوز - هفته نامه TechLife در شماره ۱۲ دسامبر، طرح جلد خود را به تغییر در سیاست‌های حریم خصوصی اپل اختصاص داده است. براساس گزارش این نشریه و برای حفاظت از حریم خصوصی کاربران، اپل در نظر دارد از این پس اپلیکیشن‌هایی را که ضوابط مدنظر این شرکت را رعایت نمی‌کنند حذف کند. اپل از توسعه دهندگان می‌خواهد درباره داده‌هایی که از کاربران جمع آوری می‌کنند شفاف‌تر باشند و اگر شیوه نامه‌های جدید عدم ردیابی را رعایت نکنند، از اپل استور حذف می‌شوند. بر اساس این قوانین که از سال آینده میلادی اجرایی می‌شود، اپلیکیشن‌ها باید به صورت شفاف و جزئی، از کاربران پیش از رهگیری داده‌های آن‌ها اجازه بگیرند.
 
فعالان حقوقی بر این باورند که این اولین گام برای جلوگیری از رهگیری و هدف قرارگیری کاربران در فضای مجازی با تبلیغات تجاری گسترده است. جدیت دولت‌ها و فعالان حقوقی برای جلوگیری از دسترسی شرکت‌های بزرگ به ویژه در اروپا، شرکت‌های آمریکایی را به تکاپو انداخته است. به تازگی در فرانسه، گوگل و آمازون به دلیل ارائه نکردن اطلاعات شفاف درباره نحوه رصد کاربران و استفاده از کوکی‌های آن ها، در مجموع ۱۶۳ میلیون دلار جریمه شدند.
 
در خبر دیگری، فیس بوک نیز به زودی برای پاسخ گویی درباره نحوه عملکرد خود در مقابل شرکت‌های کوچک‌تر فعال در فضای مجازی به دادگاه می‌رود. دولت فدرال آمریکا پیگیر بررسی پرونده‌ای است که در آن فیس بوک متهم به اقدامات نظام‌مند در حذف رقبای کوچک‌تر از طریق خرید آن‌ها و اعمال قدرت بازاریابی است. در سوی دیگر جهان، دولت استرالیا نیز به دنبال محدودسازی و کسب درآمد از فعالیت‌های گوگل و فیس بوک است. در صورت تصویب لایحه دولت استرالیا، از سال آینده و برای نخستین بار در جهان، این ۲ غول اینترنتی باید برای بازنشر خبر‌های دریافتی از رسانه‌های بخش خصوصی استرالیا هزینه بپردازند. در واکنش به این طرح، گوگل این اقدام را ضربه به خدمات رایگان اینترنتی و موجب افت کیفیت نتایج جست وجو دانسته است. فیس بوک نیز در حال بررسی لغو سرویس‌های مرتبط خبری به جای پرداخت هزینه برای انتشار آن هاست.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
 
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->