رئیس گروه هماهنگی امور تولیدی و اشتغال استانداری خراسان رضوی: سیاست گذاران از شناورسازی کامل نرخ ارز هراس دارند ۸۰ درصد سبد هزینه خانوار‌های کارگری سهم مسکن است | زندگی کارگری در چرخه اجاره و فقر پردرآمدترین شغل‌های آزاد ایران کدامند؟ پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ خانوار‌ها برای مصرف اعتبار مرحله چهارم کالابرگ تا چه زمانی مهلت دارند؟ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی: استان باید در حوزه نشان‌دار کردن مالیات‌ها پیشگام و پیشرو باشد رئیس اتاق اصناف مشهد: در چند سال اخیر به شهرک‌های صنفی توجه نشده است آغاز واردات روغن خام با ارز ترجیحی از ۲۲ شهریور تکمیل ۱۳۲۳ پروژه کشوری در طرح نشان‌دارکردن مالیات در سال ۱۴۰۳ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت خانواده پژو افزایش ۱۹ درصدی پرداخت مالیات توسط مردم در خراسان رضوی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هایما ۸S کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی فردا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)؛ چهارمین مرحله پیش فروش سکه رونمایی از پویش مالیاتی «من انتخاب می‌کنم» | تکمیل ۴۱ پروژه استان خراسان رضوی با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان + فیلم قیمت حبوبات از ابتدای مهر ماه کاهش خواهد یافت خسارت ۱۰ همتی قطع برق در ۵ ماه گذشته از سال‌ ۱۴۰۴ برای کشاورزان خراسان رضوی سبقت تقاضا از عرضه در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی وضعیت بلیت هواپیما تهران به مشهد در آستانه ولادت پیامبر اکرم (ص) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان اندک در کانال ۱۰۲ هزار تومان مدیر پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد سرخس: در ذخیره‌سازی گاز جلوتر از برنامه هستیم بی‌ثباتی، این بار در بازار گوشت قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد کانال عوض کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی ظرفیت های همکاری اقتصادی خراسان رضوی با چین | فرصت چینی برای اقتصاد خراسان واریز مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک دهک‌های اول تا سوم چهارشنبه ۱۹ شهریور | دهک‌های ۴ تا ۷ چه زمانی واریز می‌شود؟ مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود | ۵ همت اعتبار جدید برای تکمیل پروژه مشهد
سرخط خبرها

آیا وام ازدواج ۱۰۰ میلیون تومانی به جوانان پرداخت می‌شود؟

  • کد خبر: ۵۳۶۶۵
  • ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
  • ۱
آیا وام ازدواج ۱۰۰ میلیون تومانی به جوانان پرداخت می‌شود؟
معاون سامان‌دهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان درباره سیاست‌های پرداخت وام ازدواج به جوانان توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانبوز، محمد مهدی تندگویان، معاون سامان‌دهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، درباره افزایش رقم ازدواج برای جوانان، اظهار کرد: من با افزایش وام ازدواج مخالف نیستم.

 

او با بیان اینکه موضوعی که من همیشه مطرح می‌کنم این است که افزایش وام ازدواج چه منطقی دارد، گفت: افزایش حتی چند برابری وام ازدواج نیز مشکلی را از جوانان حل نمی‌کند و عملا با ۸۰ میلیون شدن یا ۱۰۰ میلیون شدن وام ازدواج نیز نمی‌شود کاری کرد.

 

معاون امور سامان‌دهی جوانان افزود: ما درخصوص پرداخت وام ازدواج از سال ۹۶ به صورت به‌روز عمل می‌کنیم و هیچ مشکلی در پرداخت نداریم و ماندگاری در صف مطرح نیست.

 

تندگویان ادامه داد: سال ۹۶، ۱۰ میلیون تومان وام ازدواج پرداخت شد و سال گذشته این رقم به ۵۰ میلیون تومان رسید و یک افزایش ۵ برابری را شاهد بودیم، در حالی که ۵‌برابر‌شدن رقم وام ازدواج هیچ تأثیری در افزایش ازدواج نداشته است و ما هر سال شاهد سیر کاهشی آن بوده‌ایم.

 

معاون امور جوانان با بیان اینکه این اتفاقات نشان‌دهنده این است که سیاست پرداخت وام ازدواج برای تسهیل و افزایش ازدواج جوانان حتی با افزایش ارقام هم نتوانسته به هدف خود برسد، گفت: هدف افزایش ازدواج در راستای پرداخت وام غلط است، چرا که بحث تشکیل خانواده هدف واقعی است، به دلیل اینکه ما مشکل بحران جمعیت پیدا نکنیم.

 

او با بیان اینکه از نظر ما تک‌فرزندی یک معضل و آسیب اجتماعی است، ادامه داد: ابتدا باید هدف اصلی را در نظر بگیریم و بعد مشوق‌های مقطعی برای ازدواج مثل پرداخت وام را تبدیل به مشوق‌های دائمی کنیم.

 

تندگویان تصریح کرد: به‌طور مثال عنوان شود که به ازای هر فرزند از یک چهارم مالیات معاف می‌شوید و اگر ۴ فرزند داشته باشید به طور ۱۰۰ درصدی مادام‌العمر از پرداخت مالیات معاف هستید.

 

معاون امور جوانان با بیان اینکه سؤال اصلی این است که باید پرسید ۵۰ میلیون تومان به کدام قسمت ازدواج کمک می‌کند، ادامه داد: اقدامات اگر در راستای سیاست‌های جمعیت و خانواده انجام شود، تأثیر بیشتری دارد و مشکلات جمعیت حل می‌شود.

 

تندگویان افزود: در کل دنیا برای ازدواج وامی پرداخت نمی‌شود و چنین چیزی اصلا وجود ندارد، چرا که نباید یک زوج را در اول زندگی به وام بگیر و قسط بده تبدیل کنیم.

 

او با بیان اینکه بسیاری از کشور‌ها مطرح کردند که اگر خانواده‌ای دارای ۴ فرزند باشد مسکن رایگان در اختیارشان قرار خواهند داد، گفت: در قانون تسهیل ازدواج مواردی، چون اشتغال جوانان، مسکن ارزان و... مطرح شده است، اما مشکل این است که باید صندوق ذخیره اندوخته جوانان در کشور با متولیگری وزارت اقتصاد و وزارت کشور شکل می‌گرفت.

 

تندگویان گفت: در قانون تسهیل ازدواج هیچ جایی برای معاونت جوانان ایجاد نشده و اعتبار آن تأمین نشده و به مرحله اجرایی نرسیده است.

 

معاون امور جوانان با بیان اینکه بنده به عنوان دولت نمی‌توانم رقمی را برای وام ازدواج مطرح کنم، چرا که مجلس وظیفه این امر را بر عهده دارد، ادامه داد: ما از لایحه دولت دفاع می‌کنیم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
الهام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۵
0
0
آقای تندگویان محترم نفست از جای بلند در میاد مثل اینکه شما 100 میلیونو پول نمیدونی بایدم ندونی در حالی که ما جوونا لنگ همین پولیم که ازدواج کنیم و بتونیم وسایل بخریم
حالا یکی میخواد قسمتی از مشکلات جوونا رو حل کنه شما یا امثال شما هی سنگ بنداز
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->