نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

جهانگیری: برای خرید واکسن یک لحظه درنگ نمی‌کنیم

  • کد خبر: ۵۳۸۵۰
  • ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۱
جهانگیری: برای خرید واکسن یک لحظه درنگ نمی‌کنیم
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه اگر بتوانیم یک روز زودتر از هر جای دنیا واکسن معتبر و موثر تامین و وارد کنیم، یک لحظه هم درنگ نخواهیم کرد، گفت: حتماً مردم مطمئن باشند که وزارت بهداشت دستورالعمل های شفافی تدوین و اعلام خواهد کرد و و احدی خارج از آن دستورالعمل‌ها نمی‌تواند به واکسن دسترسی پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور صبح شنبه در مراسم اختتامیه جشنواره ملی زن و علم و «جایزه مریم میرزاخانی» که در سالن ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به مطالبه‌ خرید واکسن در جامعه، اظهار کرد: دولت مکلف است در شرایط تحریم مهمترین تلاش و تمرکز خود را برای رفع دغدغه مردم بگذارد و به مردم اطمینان دهد سلامت دغدغه اصلی نظام و دولت است.

 

وی با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم تا بتوانیم هم از سلامت مردم در مقابل ویروس عالم گیر کرونا حفاظت و حراست کنیم و هم تبعات ویروس را به حداقل برسانیم، گفت: این ویروس امروز در بخش‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تبعات بسیاری داشته است که باید در زمان خود به آن پرداخته شود.

 

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: طبیعی است که مقابله با این ویروس اصلی‌ترین مسأله ماست؛ ما در همه زمینه ها حتماً تلاش داریم که تولید داخل داشته باشیم؛ امروز حداقل ۹۷ درصد داروی مورد نیاز در داخل انجام می‌شود و در زمینه واکسن نیز حتماً تلاش می‌کنیم در داخل تولید کنیم، اما این یک مسیر است؛ طبیعی است اگر همه مسیرهای تولید واکسن را با موفقیت طی کنیم، ممکن است چند ماه طول بکشد.

 

جهانگیری افزود: اگر بتوانیم یک روز زودتر از هر جای دنیا واکسن معتبر و موثر تامین و وارد کنیم، یک لحظه هم درنگ نخواهیم کرد؛ مردم مطالبه دارند و دولت وظیفه دارد منابع مورد نیاز را تامین کند؛ دولت موظف است نه دویست میلیون یورو بلکه به هر میزان که نیاز باشد تامین کند تا مردم احساس کنند اینکه دولتمردان مکرر می‌گویند سلامت مردم اصلی ترین مساله است، متناسب با این حرف اقدامات خود را انجام می‌دهند.

 

وی تاکید کرد: اطمینان می‌دهم که دولت از تمام ظرفیت های خود در زمینه تامین واکسن استفاده می‌کند؛ تاکنون جلسات متعددی با وزرای خارجه و بهداشت و رئیس کل بانک مرکزی و معاونان آنها برگزار کردم تا موانع احتمالی که وجود دارد را برطرف کنیم؛ تحریم‌ها در هر زمینه‌ای که فکر کنیم، برای ما ایجاد مانع می‌کند ولی به فضل الهی توان مدیریتی کشور جوری است که بتواند تحریم‌ها را بی اثر کند.

 

معاون اول رئیس جمهور همچنین درباره شرایط توزیع واکسن میان مردم خاطر نشان کرد: حتماً مردم مطمئن باشند که وزارت بهداشت دستورالعمل های شفافی تدوین و اعلام خواهد کرد و و احدی خارج از آن دستورالعمل‌ها نمی‌تواند به واکسن دسترسی پیدا کند. هیچ مقام دولتی و خانواده مقام دولتی حق ندارد خارج از آن دستورالعمل‌ها به واکسن دسترسی پیدا کند و همه مردم مشابه هم به واکسن دسترسی پیدا خواهند کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->