پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سید حسن نصرالله: سعودی، اسرائیل و آمریکا به‌دنبال ترور من هستند

  • کد خبر: ۵۳۹۹۹
  • ۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۰
سید حسن نصرالله: سعودی، اسرائیل و آمریکا به‌دنبال ترور من هستند
سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان، گفت: اطلاعات ما حاکی است که سعودی‌ها به‌دنبال ترور من و دیگر فرماندهان حزب الله هستند و محمدبن‌سلمان، ولیعهد سعودی، در سفرش به واشنگتن موضوع ترور مرا مطرح کرد و آمریکایی‌ها موافقت کرده‌اند که این ترور را اسرائیلی‌ها انجام دهند.
به گزارش شهرآرانیوز، نصرالله شامگاه یکشنبه در مصاحبه با شبکه المیادین افزود: سعودی‌ها مدت هاست فکر ترور مرا در سر می‌پرورانند بخصوص از زمان شروع جنگ سعودی علیه یمن و منابعی به من گفتند سعودی حتی همه هزینه‌های جنگ احتمالی پس از ترور مرا پذیرفته است و آمریکایی‌ها هم تصمیم ترور مرا با اجرای اسرائیلی پذیرفتند.

دبیرکل حزب الله لبنان سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و همراهانش را نیز به همگان به ویژه مردم ایران و عراق تسلیت گفت.

وی با بیان اینکه «سعودی‌ها در سال‌های اخیر رفتارشان عاقلانه نیست و بر اساس کینه و حسد رفتار می‌کنند» تاکید کرد که ترور شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس هم یک طرح سه جانبه آمریکایی و اسراییلی و سعودی بود و هر سه طرف مرتکب این جنایت شدند. ترور شهید سلیمانی و شهید المهندس بر خلاف ترور‌های شهید مغنیه و شهید فخری زاده عملیاتی مکشوفه بود.

نصرالله تصریح کرد: در دوره قبل از شهادت حاج قاسم، شدیدا نگران حالش بودم و بار‌ها به او هشدار دادم. عکس معروف من و حاج قاسم و المهندس متعلق به دو سال قبل بود.

دبیر کل حزب الله لبنان افزود: شهید سلیمانی شخصیتی کاریزماتیک و انسانی متمایز بود که توانایی زیادی برای تاثیر گذاری بر دیگران داشت. گویی من بخشی از حاج قاسم و او بخشی از من بود و احساس می‌کردم ما یک نفر هستیم.

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد:شهید سلیمانی در دنیا زندگی می‌کرد، اما در این دنیا نبود، انسانی برنامه ریز و استرتژیست و همزمان مرد میدان و تاکتیک بود. آمریکایی‌ها زیر آتش شدید عراق را ترک کردند تا حدی که به شهید سلیمانی (برای امان نامه گرفتن و خروج امن) متوسل شدند.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی با همه گروه‌های فلسطینی از جمله گروه‌های ملی و مقاومت ارتباط داشت. شهید سلیمانی برای حمایت لجستیک از گروه‌های فلسطینی هیچ خط قرمزی نداشت. پشت پرده ارسال موشک‌های کورنت از طریق سوریه برای مقاومت فلسطین در غزه، برای حماس و جهاد و بعد از جنگ تموز، شهید سلیمانی بود. با موافقت بشار اسد از این موشک‌ها برای حماس و جهاد در غزه فرستادیم. بشار اسد رئیس جمهور سوریه رابطه ما با حماس بعد از بحران سوریه را درک می‌کرد. موشک‌های کورنت که در جنگ تموز علیه اسراییل استفاده کردیم، سوریه از روسیه خریده بود... جنگ تموز همان جنگ معروف ۳۳ روزه است.

نصرالله تاکید کرد: آمریکایی‌ها زیر آتش شدید و ضربات کوبنده مقاومت عراق را با ذلت و سرخوردگی ترک کردند تا حدی که به شهید سلیمانی (برای امان نامه گرفتن و خروج امن) متوسل شدند.

وی گفت که ترور سلیمانی و المهندس بر خلاف ترور مغنیه و فخری زاده، یک عملیات آشکار بود.

نصرالله افزود: ابومهدی المهندس شخصیتی قوی و شبیه شهید حاج قاسم بود؛ فرماندهی بزرگ بود. در میدان سیاست و جهاد شخصیتی بزرگ بود و در نبرد علیه داعش همراه حاج قاسم بود. شهید المهندس شریک اصلی در ایجاد دو پیروزی در مقابل اشغالگران امریکایی و داعشی بود.

سید حسن نصرالله تاکید کرد که آنچه در باره ترور‌ها گفته می‌شود، مبتنی بر تحلیل‌های منطقی است.

دبیر کل حزب الله همچنین گفت: باید تا مدت باقی مانده از ریاست جمهوری ترامپ، با احتیاط و هوشیاری برخورد کنیم.

وی افزود: از شخصیتی از نوع دونالد ترامپ که جنون خود بزرگ بینی دارد و به شدت خشمگین است، نمی‌توان انتظار چیزی را داشت.

نصرالله سفر مارک میلی رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا به اسرائیل را نیز مرتبط با دولت جدید آمریکا و در خصوص نزاع اسرائیلی- فلسطینی دانست و تاکید کرد که وی به درخواست جو بایدن برای برطرف ساختن نگرانی اسرائیل به آنجا رفته است.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->