فرعباسی ۲۷۰ دقیقه، صفر گل خورده ساپینتو: از این برد خیلی راضی‌ام سید جلال در آستانه بازگشت دوباره به پرسپولیس؟ پایان انتظار ۵۲۱ روزه | استقلال صدرنشین موقت لیگ قرارداد سرمربی جدید پرسپولیس ماهیانه ۲۳ میلیارد تومان بسته شد! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی بارسلونا و رئال مادرید در لالیگا(۴ آبان ۱۴۰۴)| انتقام از یامال! نتیجه بازی استقلال و فجرشهیدسپاسی در لیگ برتر(۴ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| برای قهرمانی اسب زین شد ویدئو| خلاصه بازی استقلال و فجرشهیدسپاسی در لیگ برتر(۴ آبان ۱۴۰۴) اسماعیل حلالی: هیچ نتیجه‌ای جز قهرمانی نمی‌تواند اوسمار را در پرسپولیس موفق جلوه دهد پخش زنده بازی رئال مادرید و بارسلونا (۴ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ مورد غضب ساپینتو اوسمار ویرا، چهارشنبه در تهران مهدی واعظی در استقلال پست گرفت پخش زنده بازی فجرسپاسی و استقلال (۴ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین صیاد بی صید | آرزو‌های بزرگ اللهیار محقق نشد افتتاح ورزشگاه آزادی در نوروز ۱۴۰۵ | تلاش شبانه‌روزی ادامه دارد تراکتور - پرسپولیس در استادیوم شهید سلیمانی اعتصاب استقلالی‌های خوزستان عالیشاه، غایب بزرگ پرسپولیس مقابل تراکتور مخالفت مالک منچستریونایتد با جذب لواندوفسکی
سرخط خبرها

فیاضی: نوشابه روی زمین می‌ریزم تا سُر نخوریم! |کاش به جای تتو نگران سلامتی بازیکنان باشند

  • کد خبر: ۵۴۴۷۷
  • ۱۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۹
فیاضی: نوشابه روی زمین می‌ریزم تا سُر نخوریم! |کاش به جای تتو نگران سلامتی بازیکنان باشند
مدت هاست که اکثر تیم‌ها نسبت به کف پوش خانه والیبال تهران معترض هستند، اما هیچ ترتیب اثری داده نشده است.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، پوریا فیاضی بازیکن باتجربه تیم والیبال شهرداری ارومیه با انتقاد از کف پوش سالن خانه والیبال تهران می‌گوید: قبل از هر افتخاری و هر چیزی سلامتی بازیکنان مهم است. با احترام به تمام کسانی که زحمت کشیده اند باید بگویم کف پوش خانه والیبال تهران به هیچ عنوان مناسب بازی نیست. من واقعا می‌ترسم، چون پایم را یک بار عمل کردم و متاسفانه در بازی یک ۱۰۰ هم برای اسپکم نپریدم آنهم به این خاطر که ۲ بار برای دریافت رفتم و پایم سُر خورد. از سامان فائزی بازیکن تیم رقیب هم پرسیدم او هم گفت دو بار سُر خورده است. از مسئولان خواهش میکنم این کف پوش را درست کنند.
 
او در ادامه درباره خالکوبی اش هم می‌گوید: به من ۱۰ بار برای تتوی روی دستم تذکر داده اند، اما من نمی‌توانم آن را پاک کنم. یک هفته زمان لازم دارم تا بروم آن را پاک کنم، چشم این کار را هم می‌کنم، اما‌ ای کاش آنقدر که برای تتو به ما تذکر می‌دهند کمی هم حواس شان به سلامتی ما بازیکنان هم بود و برای شان اهمیت داشتیم. کف پوش را درست کنند بقیه اش دیگر مهم نیست، تلاش مان را می‌کنیم یا ما می‌بریم یا تیم مقابل، اما شرایط باید طوری باشد که ما نگران سلامتی مان نباشیم. به هرحال بازیکن ملی اینجا بازی می‌کند آنهم سال قبل از المپیک، اگر مصدوم شوند تیم ملی چه خواهد شد؟
 
فیاضی در پایان می‌گوید: ما مجتبی میرزاجانپور را هم در همین سالن از دست دادیم و الان چندین ماه نمی‌تواند بازی کند. همه تیم‌ها با خودشان نوشابه می‌آورند و کف سالن می‌ریزند تا سر نخورند! تیم‌ها دارند دعوا می‌کنند که در خانه والیبال بازی نکنند و بروند در سالن فدراسیون به رقابت بپردازند. امیدوارم فکری به حال این مشکل بکنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->