رونمایی ساپینتو از خط میانی استقلال| سه ضلعی چشمی، اندونگ و کریمی چرا کاپیتان استقلال جرئت جدایی ندارد؟ | ترس حسینی از سرنوشت بیرانوند استقلال در آستانه رونمایی از آشورماتوف هواداران استقلال مخالف تمدید قرارداد با حسینی بازگشت ستارگان تیم ملی والیبال لهستان برای دیدار با ایران وزیر ورزش: مجامع عمومی فدراسیون‌ها به صورت وبیناری برگزار شود دورسون: ماندنم در پرسپولیس به قرارداد جدیدم بستگی دارد زمان بازی‌های مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | پادشاه و قهرمان اروپا به‌ هم خوردند آخرین پیام کارتال برای هواداران پرسپولیس پرداخت هزینه‌های تحصیل فرزندان ژوتا توسط رونالدو انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس پخش زنده بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هایجک استقلال از پرسپولیس خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد
سرخط خبرها

تهدید‌های ادامه‌دار فکری؛ بازیکن نباید پایش را از گلیمش بیشتر دراز کند

  • کد خبر: ۵۴۷۱۹
  • ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۷
تهدید‌های ادامه‌دار فکری؛ بازیکن نباید پایش را از گلیمش بیشتر دراز کند
سرمربی استقلال که این روز‌ها به‌شدت فضای سختی را برای بازیکنان ایجاد کرده در ادامه تهدید‌های خود اعلام کرده بازیکنان نباید پایشان را از گلیم خود دراز‌تر کنند.

گروه ورزش| شهرآرانیوز، محمود فکری در آستانه بازی با آلومینیوم اراک بار دیگر به نظم وانضباط اشاره دارد:« بحثی که استقلال چند سال درگیر آن بوده نظم، انضباط و دیسیپلین است و متاسفانه این موضوع در باشگاه ما کمرنگ شده است. یکی از مهمترین کارهای ما این است که نظم و انضباط را جا بیندازیم و همه بازیکنان باید جایگاه خود را بدانند. میلیچ باید بداند وقتی بازی می کند دلیلی ندارد و وقتی هم بازی نمی کند دلیل خاصی نمی خواهد. ما بازیکنان نجیبی داریم که تا همینجا صبوری کرده‌اند و اگر قرار باشد یک بازیکن اینگونه رفتار کند آن وقت مدیریت کردن بقیه بازیکنان سخت می شود و آن بازیکنان هم آلوده خواهند شد.به هیچ وجه اجازه نمی‌دهیم هیچ بازیکنی از حیطه مسئولیت خودش خارج شود. میلیچ قرار است جلسه انضباطی اش بعد از بازی با آلومینیوم برگزار شود و مشکل او هم حل می شود.»

فکری در ادامه تهدید‌های خود گفت: «هر بازیکنی بخواهد پایش را از گلیمش دراز کند با او برخورد می‌شود، ولی برخورد به معنی قطع همکاری نیست و آن‌ها در کمیته انضباطی حاضر می‌شوند و پاسخ می‌دهند. ما تیم و بازیکنان یکدلی داریم، چون مشکلات زیادی داشتیم که با صبوری آن‌ها را حل کردیم. شاید خیلی‌ها ندانند، ولی بازیکنان ما تا الان فقط ۱۰ در صد طلبشان را گرفته اند. وقتی بازیکنان ما در مقابل این مشکلات صبوری کرده اند و حرفی نزده اند باید در مسائل دیگر هم نظم را رعایت کنند. ما و باشگاه هم باید حواسمان باشد کسی این وسط کار را خراب نکند. هدف ما این است که با تلاش و یکدلی جلو برویم. استقلال باید در هر لیگی بالای جدول باشد و اگر مشکلات خرده و ریز حل شود این تیم می‌تواند هر سال قهرمانی کسب کند.» 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->