جهاد اسلامی: برای حفاظت از ملت فلسطین با طرح پیشنهادی آتش‌بس موافقت کردیم ترامپ در دیدار رهبران اروپایی: ظرف یکی دو هفته چشم‌انداز جنگ اوکراین مشخص می‌شود کردستان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل شد | آیا فردا و چهارشنبه تعطیل است؟ سازمان ملل: شرایط در غزه از حد فاجعه فراتر رفته است آیا ادارات اهواز و خوزستان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ فرماندار مشهد: ۱۳۷ نانوایی در اطراف حرم امام‌رضا(ع) تجهیز و هزاران تُن اقلام ضروری برای دهه آخر صفر آماده شده است روسیه: استقرار نیرو در اوکراین با مشارکت ناتو را قویا رد می‌کنیم زلنسکی: اوکراین آماده ایجاد یک معماری امنیتی جدید است پژمانفر: ستاد اربعین باید تبدیل به «ستاد اربعین و راهپیمایی دهه آخر ماه صفر» شود آیا ادارات بوشهر در روز سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل است؟ (۲۸ و ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: آمادگی کامل برای پذیرایی ‌ از حدود ۷ میلیون زائر در مشهد وجود دارد | نگرانی‌های ما در مشهد در حوزه آب جدی است جزئیات طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه منتشر شد ادارات و بانک‌های خراسان شمالی شنبه تعطیل شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) آیا کرمان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ وزیر کشور: امسال حجم حضور زائران در دهه پایانی صفر در مشهد افزایش قابل‌توجهی دارد | پیش‌بینی تمهیدات لازم برای بازگشت زائران + فیلم استان تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل شد حماس با طرح میانجیگران موافقت کرد | درخواست پادشاه اردن برای آتش‌بس حمله راکتی از غزه به جنوب فلسطین اشغالی (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا ادارات قم روز چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ برنامه جهانی غذا زنگ خطر را درباره اوضاع غزه به صدا درآورد پیام ترامپ قبل از نشست با اروپایی‌ها در کاخ سفید ادعای تکراری ترامپ: تاسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم! مصر از استقرار نیرو‌های بین‌المللی در نوار غزه حمایت کرد معاون اول رئیس جمهور: هر جنگی علیه ما آغاز شود، پایانش با ما خواهد بود تغییر در روند رسیدگی به لایحه بودجه سالانه در مجلس آغاز شد پزشکیان وارد ایروان شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مقامات طالبان برگزاری هرگونه جلسه با سپاه پاسداران را تکذیب کردند
سرخط خبرها

۱۱ سناتور آمریکایی علیه پیروزی «بایدن»

  • کد خبر: ۵۴۷۷۹
  • ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
۱۱ سناتور آمریکایی علیه پیروزی «بایدن»
۱۱ سناتور جمهوری‌خواه آمریکا، روز شنبه، با وجود نبود هیچ‌گونه مستنداتی اعلام کرده‌اند که به‌علت تقلب گسترده در انتخابات ریاست‌جمهوری‌۲۰۲۰، با رأی نهایی کالج الکترال و پیروزی جو بایدن مخالفت خواهند کرد.
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ ۱۱ سناتور جمهوری‌خواه آمریکا، روز شنبه، با وجود نبود هیچ‌گونه مستنداتی اعلام کرده‌اند که به‌علت تقلب گسترده در انتخابات ریاست‌جمهوری‌۲۰۲۰، با رأی نهایی کالج الکترال و پیروزی جو بایدن مخالفت خواهند کرد. این ۱۱ قانون‌گذار پیشنهاد کرده‌اند که با تشکیل یک کمیسیون انتخاباتی در ایالت‌هایی که نتایج شمارش آرای آن‌ها مورد مناقشه است، «بازرسی فوری ده‌روزه‌ای» صورت بگیرد.

تد کروز از ایالت تگزاس، رون جانسون از ویسکانسین، جیمز لنکفورد از اوکلاهاما، استیو دینز از مونتانا، جان کندی از لوئیزیانا، مارشا بلک‌برن از تنسی، مایک بران از ایندیانا، سینثیا لومیس از وایومینگ، راجر مارشال از کانزاس، بیل هاگرتی از تنسی و تامی توبرویل از آلاباما، این فهرست یازده‌نفره را تشکیل می‌دهند.
 
این افراد با انتشار بیانیه‌ای مشترک، خواستار بازرسی عادلانه و معتبری شده و آن را حق مردم آمریکا دانسته اند تا اعتماد به نظام انتخاباتی کشور مجددا بازیابی شود. علاوه‌براین، مایک پنس، معاون دونالد ترامپ، اعلام کرد که این مسئله خواست میلیون‌ها نفر از مردم آمریکاست. پنس از مجلس نمایندگان و سنا خواسته است که از اختیارات قانونی خود استفاده کنند و تا پیش از ششم ژانویه، مدارک قانونی لازم برای زیرسؤال‌بردن نتیجه انتخابات را جمع‌آوری کنند.

این اقدامات در‌حالی صورت می‌گیرد که احتمال موفقیت متحدان جمهوری‌خواه دونالد ترامپ برای تغییر در نتیجه انتخابات عملا صفر است و آن‌ها با این‌کار صرفا می‌توانند طی‌کردن فرایند پیروزی بایدن را تنها ساعاتی به تأخیر بیندازند. تاکنون هیچ‌گونه مدارک قانونی برای اثبات تخلف در انتخابات‌۲۰۲۰ آمریکا از‌سوی این جمهوری‌خواهان ارائه نشده است.
 
از طرف دیگر، سناتور‌های دموکرات آمریکایی، از‌جمله چاک شومر، در واکنش به انتشار بیانیه ۱۱ سناتور جمهوری‌خواه با انتشار یک پیام توئیتری، اطمینان دادند که «جو بایدن و کاملا هریس تا ۱۸‌روز آینده، قطعا رئیس‌جمهور و معاون رئیس‌جمهور بعدی ایالات متحده آمریکا خواهند شد.» مایک گوین، سخنگوی بایدن، نیز پیشنهاد سناتور‌های جمهوری‌خواه را به‌کلی رد کرد و آن را فریب‌کارانه خواند. وی همچنین مطرح کرد که پیش از این نیز این اتهامات در چندین دادگاه مورد بررسی قرار گرفته و اثبات نشده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->