شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
استاندار خراسان رضوی در مراسم رژه نیرو‌های مسلح در مشهد:

باید به حدی از استقلال و اقتدار برسیم که قدرت‌های بیگانه روی ما حساب کنند تا آن‌ها پای میز مذاکره بیایند نه اینکه ما پای میز مذاکره برویم

  • کد خبر: ۵۵۰۴
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۴
باید به حدی از استقلال و اقتدار برسیم که قدرت‌های بیگانه روی ما حساب کنند تا آن‌ها پای میز مذاکره بیایند نه اینکه ما پای میز مذاکره برویم

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم رژه یگان‌های منتخب پیاده و موتوری نیرو‌های مسلح در حالی از مقابل جایگاه با حضور استاندار و جمعی از مسئولان نظامی و انتظامی خراسان رضوی در بولوار نماز این کلانشهر انجام شد که جایگاه ویژه مزین به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی است: دشمنان بدانند اگر به فکر تعرض به ایران بیفتند با واکنش سختی مواجه خواهند شد، زیرا دوران بزن در رو گذشته است..
استاندار خراسان رضوی در این مراسم به تهاجم ۳۸ سال پیش مزدوران صدام به نظام نوپای جمهوری اسلامی اشاره و بیان کرد: این حمله با تحریک، حمایت مالی و تبلیعاتی قدرت‌های خارجی به کشورمان صورت گرفت، اما با وجود همه کاستی‌های سال‌های نخست جنگ توانستیم طی دو سال صدام را به مرز‌های بین المللی برگردانیم.
علیرضا رزم حسینی افزود: در آن سال‌ها همه اقشار با فرمان امام خمینی (ره) برای دفاع به جبهه هجوم آوردند و ما امروز آن دفاع را گرامی می‌داریم.
وی ادامه داد: در رشته عملیات مختلف نیرو‌های مسلح با همراهی سپاه و ارتش دشمنان را عقب راندیم و امروز نیز می‌خواهیم بگوئیم ملت صلحجویی هستیم و همواره برای حفظ کیان خود آماده ایم.
استاندار خراسان رضوی به نیت شوم قدرت‌های بیگانه برای ممانعت از استقلال اقتصادی ایران اشاره و بیان کرد: امروز نیز تحت خیمه ولایت فقیه اگر می‌خواهیم در برابر تحریم‌های اقتصادی پیروز شویم باید بتوانیم مانند دفاع مقدس مردم را پای کار بیاوریم تا بتوانیم تحریم‌ها را پشت سر بگذاریم.
فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران جنگ تحمیلی گفت: دفاع مقدس گنجی است که باید سال‌های سال از میرآث آن با توجه به نیازهایمان استخراج کنیم. این دفاع ضمن حفظ نظام، تولید فرهنگ داشت و سال‌ها برای مردم قابل استفاده است.
سردار سرتیپ دوم پاسدار یعقوبعلی نظری افزود: آنچه را که امروز به عنوان اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی در اختیار داریم مدیون دفاع مقدس و شهدای ۴۰ ساله راه انقلاب اسلامی است.
وی ادامه داد: امروز مرز‌های دفاعی دیروز ما گسترش یافته و افراد دیگری این مسئولیت را در جای جای جهان بر عهده گرفته اند و با جبهه‌ای به بزرگی ارزش‌های گسترش یافته انقلاب اسلامی روبرو هستیم. فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی گفت: اعلام می‌کنیم آمادگی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران ارتقا یافته و هم اینک نسبت به دوران دفاع مقدس قابله مقایسه نیست. ارتش اسلام با بهره گیری از فرمایشات رهبری در نقطه اوج است. البته این نقطه اوج در اختیار جبهه گسترده مقاومت قرار دارد و نتیجه آن را در اقدامات افراد متصل به این جبهه مشاهده می‌کنیم.
وی افزود: دشمن علامت و نشانه اقدامات ما را تجربه کرده است لذا اگر خطایی کند و نیرو‌های مسلح وارد میدان شوند خواهد دید قدرت و اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران از چه عظمتی برخوردار است.

 

رژه یگان های مشهد رژه یگان های مشهد رژه یگان های مشهد رژه یگان های مشهد رژه یگان های مشهد رژه یگان های مشهد رژه یگان های مشهد رژه یگان های مشهد رژه یگان های مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->