پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | ۴ روز هوای طوفانی در خراسان رضوی و ۲۲ استان دیگر آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ + جزئیات (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) زمان‌بندی مرحله دوم پرداخت وام قرض‌الحسنه بازنشستگان اعلام شد + جزئیات سرقت‌های سریالی کلان از خانه تهرانی‌ها با همدستی دو برادر قتل خونین، پایان بازی دوستانه در گیم‌نت قتل همسر به بهانه اختلاف خانوادگی در کلاردشت صید پشه «آئدس آلبوپیکتوس» در مازندران سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود هوشیاری خارق‌العاده یک کودک ۸ساله و دستگیری ۱۳ داعشی در قم مادران در دوران شیردهی مجاز به دریافت چه مقدار کالری هستند؟ قتل هولناک پسر جوان با ضربات چاقو در تهران | قاتل دستگیر شد گرگِ مسلحِ خوزستان در دام پلیس خراسان | اعترافات هولناک از جنایت‌های کلاشینکفی، در بازجویی شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان
سرخط خبرها

دستورالعمل بازگشایی مدارس از اول بهمن ماه ابلاغ شد

  • کد خبر: ۵۵۵۳۳
  • ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۶
  • ۵
دستورالعمل بازگشایی مدارس از اول بهمن ماه ابلاغ شد
وزیر آموزش‌وپرورش دستورالعمل بازگشایی مدارس از اول بهمن با رعایت پروتکل‌های بهداشتی را ابلاغ کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن حاجی میرزایی در اجرای مصوبات پنجاه و دومین جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا درخصوص آموزش حضوری پایه‌های اول و دوم ابتدایی، دروس کارگاهی هنرستان‌ها و مدارس دارای جمعیت کمتر از ۵۰ دانش آموز، دستورالعمل بازگشایی کلاس‌ها و مدارس مذکور از اول بهمن ماه سال جاری را در ۶ بند و  بارعایت پروتکل‌های بهداشتی به ادارت کل استان ارسال کرد.

در بندهای این دستورالعمل آمده است: آموزش حضوری شامل دانش آموزان پایه‌های اول و دوم ابتدایی در مناطق دارای وضعیت زرد و آبی براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ‌دانش آموزان مدارس ابتدایی و متوسطه دارای جمعیت کمتر از ۵۰ نفر (براساس آمار ثبت نامی در سناد) در وضعیت آبی و هنرجویان هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش در خوشه دروس شایستگی های فنی و استاندارد آموزش مهارت و کارآموزی و کارورزی در وضعیت زرد و آبی می‌شود. ( تعداد دانش آموزان در کلاس‌های حضوری، حداکثر ۱۰ نفر است).

همچنین در این دستورالعمل تأکید شده است: مدیر مدرسه موظف است نسبت به تشکیل شورای مدرسه اقدام کند و براساس مصوبات شورای مدرسه و انجام اقدامات لازم، زمینه حضور دانش آموزان را در مدرسه فراهم آورد. ترتیبات اجرایی، اعم از ابلاغ به مدیران مدارس، تشکیل شورای مدرسه و برنامه‌ریزی نحوه حضور دانش آموزان در مدرسه و نحوه گروه‌بندی، نحوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی و اطلاع‌رسانی مناسب و بموقع به خانواده‌ها باید تا قبل از پایان دی ماه انجام شده باشد. به‌گونه‌ای که همه دانش آموزان مشمول و خانواده‌های آنان باید از میزان، زمان، نحوه حضور و دستورالعمل‌های بهداشتی مربوط آگاه باشند.

در بخشی دیگر از این دستورالعمل آمده است: رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی ابلاغی و دستورالعمل بهداشتی مدارس شبانه‌روزی در آموزش حضوری الزامی است. مسئولیت مدیریت و نظارت براجرای دستورالعمل بهداشتی برعهده مدیر و کادراداری و اجرایی مدرسه است.

در این دستورالعمل همچنین تصریح شده است که با برگزاری جلسات هماهنگی و به خصوص اطلاع‌رسانی به گروه‌های مرجع در استان و شهرستان‌ها و رسانه‌های جمعی و اصحاب رسانه زمینه حضور دانش آموزان و معلمان در مدارس و کاهش نگرانی‌ها و دغدغه‌های خانواده‌ها فراهم شود.

در بند دیگری از این دستورالعمل با یادآوری این که حضور کادر اداری و اجرایی  مدارس در مناطق نارنجی، زرد و آبی براساس بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور مانند سایر کارکنان دولت انجام می شود، عنوان شده است: مسئولیت کادر اجرایی و اداری مدارس، برنامه‌ریزی در ارائه خدمات با کیفیت، آموزش به همه دانش آموزان از بستر شاد، تلویزیون یا بسته آموزشی، به ویژه در پایه‌ها و دروسی که به صورت غیرحضوری انجام می‌شود، همچنین نظارت بر کار معلمان و دانش آموزان، پاسخگویی به دغدغه خانواده‌ها و انجام تمهیدات برگزاری مناسبی برای آزمون‌هاست. مسئولیت حسن اجرای این شیوه‌نامه برعهده مدیر کل آموزش‌وپرورش استان است.

حاجی میرزایی وزیر آموزش‌وپرورش روز گذشته اعلام کرد: از ابتدای بهمن‌ماه، کادر اداری و اجرایی تمام مدارس کشور به‌استثنای مناطقی که در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند، موظف به حضور در مدارس هستند.

وی در خصوص آخرین تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا برای بازگشایی مدارس در مناطق آبی و زرد اظهار کرد: در ستاد ملی کرونا درباره بازگشایی مدارس پس از بررسی‌های لازم سه تصمیم مجزا گرفته شد.

وزیر آموزش‌وپرورش تصمیم اول ستاد ملی مقابله با کرونا را چنین بیان کرد: مدارس به‌عنوان حلقه‌های ارتباطی بین آموزش‌وپرورش و خانواده‌ها هستند و فقط از طریق برقرار‌شدن این ارتباط است که می‌توانیم از کیفیت آموزش در کشور مطمئن شویم.

تعداد بازدید : 690

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۳
0
1
جالبه ادم نمیدونه سرعت انتشار کرونای انگلیسی را با‌ور کنه ،احتمال پیک مجدد بیماری را یا مجوزی که ستاد کرونا به اموزش و پرورش داده و طبق تجربه عدم رعایت دستور العمل
رها
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
1
0
آره حضوری کنین مدرسه رو بچه من اصن هیچی نمی‌فهمه
KIMCHI
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
0
0
فاز وزرات بهداشت ستودنی عه :/

داداچ حتما باید همه‌ی دانش آموزا کرونا بگیرن
بمیرن تا ول کنیشون :/
نشستیم تو خونع درسمونو میخونیم معلوم نیست مشکل وزارت بهداشت و دکترنمکی با دانش اموزا چیه :/
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
0
0
نکنین این کارو مگه از جونمون سیرشده باشیم که بزاریم برن مدرسه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۳۰
0
0
نمیزاریم بچه هامون برن مدرسه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->