قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد امروز چند؟ درآمد ۳۹۶ هزار میلیارد تومانی دولت از مالیات در ۴ ماه افزایش حدود ۱۷۰ هزار تومانی قیمت طلا در مشهد! (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) بنزین لوکس‌سواران حذف می‌شود؟ سازمان بورس: کلیه بورس‌ها در تمامی تعطیلات اعلامی از سوی دولت فعال است  قیمت طلا در بازار جهانی امروز (چهارشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی عقب‌نشینی کرد ساعت کاری ادارات تا ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ تغییر نمی‌کند پیش‌بینی قیمت دلار در روز چهار‌شنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) از کجا طلای آب شده بخریم؟ راهنمای کامل و امن برای سرمایه‌گذاری در طلای آنلاین در ایران ۲۲ میلیون خودروی فرسوده در کشور تردد می‌کنند | تردد ۲.۴ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران وزیر نیرو: هر هفته بیش از ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور افتتاح می‌شود بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت‌ها افت کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو بدون مشتری سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: یارانه سه دهک تا پایان سال حذف می‌شود | نظام تامین اجتماعی جایگزین پرداخت یارانه شود برگزاری سومین کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی مهلت بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده امروز (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد ماجرای ویدئو جنجالی از مرز روتک و قاچاق سوخت به پاکستان چیست؟ +فیلم سبزپوشی بورس دوام نیاورد | افت ۱۹ هزار واحدی بازار سهام (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) آخرین فرصت برگشت ارز جاماندگان اربعین آغاز ساخت مسکن استیجاری از ماه آینده | پرداخت آورده متقاضیان پایین درآمدی توسط دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دلار افت کرد گام اول حمایت از بورس، ثبات اقتصاد کلان است نه تزریق پول بانک‌های تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند | اسامی شعب کشیک اعلام می‌شود توزیع بیش از ۱۱۰۰ تن کالای اساسی در شهرستان مشهد مقدس آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس ایام شهادت امام رضا (ع) تخصیص ۱۳۵۰ تن آرد سهمیه‌ای برای مراسم عزاداری دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد صعود قیمت طلا در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قیمت مسکن هم در آگهی‌های رایگان قابل مشاهده شد

  • کد خبر: ۵۵۶۲۲
  • ۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
قیمت مسکن هم در آگهی‌های رایگان قابل مشاهده شد
 به دنبال رفع محدودیت درج قیمت خودرو در آگهی‌ها که از روز پنج شنبه انجام شد روز گذشته نرخ‌ها در سایت‌های فروش مسکن هم قابل رویت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از هشت ماه ممنوعیت درج قیمت مسکن و خودرو که به دستور دادستانی انجام شده بود دوباره نرخ‌ها به سایت‌های فروش اتومبیل و مسکن برگشت. روز پنجشنبه ۱۸ دی ماه قیمت‌ها در سایت‌های فروش خودرو درج شد و از دیروز ۲۲ دی ماه نیز قیمت‌های مسکن قابل مشاهده است.

 

از اردیبهشت ماه سال جاری و به دنبال ایجاد التهاب در بازار‌های خودرو و مسکن دادستانی اعلام کرد که سایت‌ها اجازه ندارند نرخ پیشنهادی فروش مسکن و خودرو را در آگهی‌ها درج کنند.

 

این اقدام که به کاهش بازدید سایت‌ها انجامید انتقاداتی را از سوی مدیران کسب و کار‌های مجازی به همراه داشت. آن‌ها معتقد بودند سانسور نرخ‌ها نه تنها نمی‌تواند تاثیری در روند رشد قیمت داشته باشد بلکه شفافیت را از بازار می‌گیرد و خود به عاملی برای رشد قیمت تبدیل می‌شود.

 

در سوی دیگر موافقان عدم مشاهده قیمت با این استدلال که درج قیمت به ایجاد فضای رقابتی می‌انجامد و بازار را ملتهب می‌کند بیان می‌کردند که بازار مسکن از آگهی‌های بی هویت آسیب خواهد دید.

 

از طرف دیگر وزارت راه و شهرسازی بر اساس نظر وزیر راه و شهرسازی که می‌گفت اطلاعات قیمتی از تهران بر روی شهرستان‌ها تاثیر گذار است از مرداد ماه امسال به بعد گزارش معاملات و قیمت در بازار مسکن شهر تهران را ارائه نکرد تا اینکه در آبان ماه گزارش تحولات بازار مسکن در مراکز استان‌ها را منتشر و اعلام کرد که میانگین قیمت هر متر مربع مسکن در کل کشور ۱۵.۲ میلیون تومان است.

 

در روز‌های گذشته و به دنبال برگزاری جلساتی با فعالان کسب و کار‌های مجازی در مرکز پژوهش‌های مجلس، برخی نمایندگان اعلام کردند که با بازگشت قیمت به آگهی‌های مسکن و خودرو موافقند. پس از آن دادستانی هم محدودیت هشت ماهه را مشروط به رعایت برخی موارد از جمله احراز هویت کاربران در سامانه امتا و عدم درج قیمت‌های نامتعارف، برداشت.

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->