تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است
سرخط خبرها

علت قطع گسترده برق شب گذشته در مشهد چه بود؟

  • کد خبر: ۵۵۷۰۰
  • ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۸
  • ۱
علت قطع گسترده برق شب گذشته در مشهد چه بود؟
طرح قطع برق ۴۵ تا ۶۰ دقیقه‌ای مشترکان خانگی از دیروز در مشهد اجرا شد.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ بنا به‌گفته مدیر روابط‌عمومی شرکت توزیع برق مشهد، از روز سه‌شنبه برق مشترکان به‌علت سرمای هوا و در راستای تأمین سوخت نیروگاه‌ها بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قطع شد و زمانی برای پایان اجرایی این طرح که به‌صورت سراسری در کشور اجرا می‌شود، اعلام نشده است. این در حالی است که سخنگوی شرکت ملی گاز ایران قطعی برق دیروز در نقاط مختلف کشور را به‌علت کمبود یا قطعی گاز تکذیب کرد.
علیرضا کاشی در گفتگو با خبرنگار ما، درباره علت خاموشی‌های اخیر مشهد اظهار کرد: در مشهد بیش از یک‌میلیون‌و ۶۰۰ هزار مشترک داریم و در این شهر از نظر تولید برق مشکلی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد نیروگاه‌های تولید برق کشور با سوخت گاز کار می‌کنند، اظهار کرد: با توجه به سردی هوا در کشور، مصرف گاز شهروندان افزایش یافته است و برای جلوگیری از قطع گاز مردم، سوخت نیروگاه‌های برق با کمبود مواجه شده است؛ در همین راستا از سه‌شنبه و بنابر اعلام مرکز کنترل برق کشور، همه ۴۰ شرکت توزیع برق در کشور از جمله در مشهد باید مدیریت بار داشته باشند.

کاشی با بیان اینکه این طرح سراسری است و براساس میزان مدیریت مصرف بار که از مرکز اعلام می‌شود اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به این موضوع ما نمی‌توانیم جدولی از مدل خاموشی در شهر مشهد ارائه دهیم، اما از همشهریان درخواست داریم در راستای جلوگیری از قطعی مداوم برق، در مصرف برق و گاز صرفه‌جویی لازم را داشته باشند.

وی افزود: با اجرای طرح مدیریت مصرف بار، برق مشترکان ممکن است ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قطع شود؛ البته این طرح مدلی برنامه‌ریزی خواهد شد که همه شهر با خاموشی روبه‌رو نشود و این اتفاق به‌تناوب در نقاط مختلف رخ می‌دهد؛ در عین حال از همشهریان تقاضا داریم که وسایل برقی خانه شان را مجهز به سیستم‌های محافظتی کنند.

مدیر روابط‌عمومی شرکت توزیع برق مشهد با بیان اینکه وسایلی که به‌علت قطع برق یا نوسان ولتاژ بسوزد بیمه است، ادامه داد: البته در این مدل قطعی برقی، احتمال سوختن وسایل برقی خیلی‌کم است و بیشتر سوختن لوزام برقی مربوط به نوسان ولتاژ است.
 
وی در ادامه با بیان اینکه در شهر مشهد ۱۳۰۰ نقطه اتوماسیون توزیع شبکه برق وجود دارد، تصریح کرد: اجرای مانور سراسری قطع برق در مشهد به‌راحتی انجام می‌گیرد؛ همچنین تا کنون زمانی برای پایان اجرای این طرح اعلام نشده است و میزان قطعی برق و مدیریت بار یا زمان پایان اجرای طرح بستگی به نظر مرکزنشینان دارد.
وی در پایان گفت: البته در نخستین گام از اجرای مدیریت مصرف بار، روشنایی‌های معابر شهر را به‌صورت یک‌خط‌درمیان خاموش کردیم تا مشکلی برای تأمین برق شهروندان مشهدی به‌وجود نیاید.


کمبود گاز علت قطعی برق نیست

به‌گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در همین زمینه محمد عسکری، سخنگوی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به تأکید مسئولان وزارت نیرو مبنی بر کمبود گاز در نیروگاه‌ها و قطعی برق به این علت، اظهار کرد: قطع برق به‌علت کمبود یا قطعی گاز صحت ندارد؛ مسئول گازرسانی ما نیز این موضوع را اطلاع‌رسانی کرده که قطعی گاز نیروگاه‌های برق ناشی از مسائل دیگری است و ارتباطی با شرکت گاز ندارد؛ شرکت ملی گاز ایران تعهدی دارد که طبق تعهدش در حال انجام گازرسانی است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محمدزاده
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
0
0
سلام حدود یک هفته هست که در منزل من دچار نوسانات برق وجود دارد از قطع و وصل شدن تلویزیون و کم و زیاد شون نور لامپ ها گرفته تا قطع ناگهانی یخچال روزهای اول کمتر انجام می‌شد اما من دیشب و امشب شدت گرفت و در یک ساعت چندین بار یخچال خاموش و روشن شد و نور لامپ ها کم و زیاد می شد که من از ترس مشکل پیش آمدن برای یخچال و تلویزیون همه را پریز کشیدم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->