زمان پیش‌فروش بلیت برای سفر اربعین ۱۴۰۴ مشخص شد نرخ ارز در جنگ ۱۲ روزه چگونه کنترل شد؟ افزایش قیمت طلا تا دو ماه آینده دور از انتظار است | ثبات در بازار طلا (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت ۱۵ میلیونی شاهین اتوماتیک پلاس قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت قابل توجه قیمت‌ها رئیس سازمان بورس: حمایت‌های قابل توجهی از بازار سرمایه صورت می‌گیرد نرخ تورم مسکن خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد احداث ۲۷۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۴ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) ریزش بورس از ترس جنگ پس از آتش‌بس! | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ تیر ۱۴۰۴) بیشترین و کمترین تورم ماهانه استان‌ها اعلام شد + جدول اقلام پروتئینی موردنیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تأمین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک به خالی‌کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید
سرخط خبرها

علت قطع گسترده برق شب گذشته چه بود؟

  • کد خبر: ۵۵۷۳۷
  • ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴
علت قطع گسترده برق شب گذشته چه بود؟
قطع گسترده برق شب گذشته در فضای مجازی بار‌ها دهان به دهان چرخید و خیابان‌های تاریک و چراغ‌های خاموش راهنمایی نظم خیابان‌های تهران را به هم ریخت.

 به گزارش شهرآرانیوز، قطع برق و گاز این روز‌ها حواشی زیادی به دنبال داشته است. ماجرا از خاموش کردن چراغ معابر تهران شروع شد. شرکت برق علت این اتفاق را قطع گاز نیروگاه‌ها اعلام کرد و پس از آن یکی یکی خبر از قطع گاز سایر صنایع از جمله کارخانه‌های پتروشیمی و سیمان خبرساز شد.

 

قطع گاز صاحبان صنایع را مجبور به استفاده از سوخت غیراستاندارد و آلاینده مازوت کرد و هوای تهران را به وضعیت قرمز کشاند. در این میان متولیان برای مردم پیامک‌هایی ارسال کردند که با ۱۰ درصد استفاده کمتر و پوشیدن لباس گرم در خانه‌ها مانع از قطع گاز و برق شوند.

 

چینی‌ها در رفسنجان و ارس مزرعه بیت‌کوین دارند

این ادعا، اما با چالش رسانه‌ها مواجه شد. بسیاری از کارشناسان رمزارز‌ها به رسانه‌ها گفتند که مصرف بالای برق در مزارع بیت‌کوین موجب قطع برق شده است. رضا اردکانیان، وزیر نیرو گرچه به صراحت نقش بیت‌کوین را در قطع برق رد نکرد، اما تذکر داد که با هرگونه استفاده غیرمجاز برای استخراج بیت‌کوین به شدت برخورد می‌شود.

 

با این حال برخی کارشناسان می‌گویند که بر اساس گزارش موسسه جهانی BITOOD ایران سومین کشور جهان در زمینه استخراج رمزارزهاست و این حجم از استخراج نمی‌تواند توسط تولیدکنندگان خانگی و یا زیرزمینی انجام شود.

 

در همین زمینه نسیم توکل، عضو اتاق بازرگانی توئیتی منتشر کرد که در آن از مزرعه بزرگ بیت‌کوین چینی‌ها در رفسنجان کرمان خبر داد. امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات هم با تایید این ادعا به تجارت‌نیوز گفت که چینی‌ها علاوه بر کرمان در منطقه آزاد ارس هم بیت‌کوین استخراج می‌کنند، اما از حجم استخراج بیت‌کوین توسط چینی‌ها بی‌اطلاع است!

 

ماجرای کمبود گاز چیست؟

مزارع بیت‌کوین، اما کمبود زمستانه گاز در ایران را رد نمی‌کند و از سال ۹۵ وزارت نفت وعده می‌دهد که مشکل کمبود زمستانه گاز را رفع کند، اما این وعده‌ها به سرانجام نمی‌رسد. قطع گاز در ایران در شرایطی رخ می‌دهد که ایران بزرگترین دارنده ذخایر گاز جهان است، اما به دلیل اینکه قادر به جذب سرمایه‌گذاران خارجی نیست سالهاست که نتواسته است فاز‌های میدان گازی پارس جنوبی را تکمیل کند.

 

ماجرا از این هم فراتر است و تولید غیراقتصادی گاز در ایران موجب شده که گاه و بیگاه حقوق کارگران پارس جنوبی معوق شود و کار به اعتراض کارگران بکشد. از این گذشته ایران، تا پیش از سال ۹۵ کمبود گاز خود را از ترکمنستان تامین می‌کرد.

 

ترکمنستان چهارمین تولیدکننده گاز جهان است و ارزان‌ترین گاز جهان را دارد، اما نبود دیپلماسی اقتصادی موفق، باعث اختلاف ایران و این کشور سر پرونده گاز شد و ترکمنستان صادرات گاز خود را به ایران قطع کرد و حالا پاکستان و چین را به عنوان مشتریان جدید جایگزین ایران کرده است.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->