رضا عنایتی سرمربی سایپا شد وحید هاشمیان؛ تیغ دولبه برای پرسپولیسِ تشنه قهرمانی فدراسیون دوومیدانی: برای ورزشکاران بازداشتی وکلای قوی استخدام کردیم | هنوز هیچ اتهامی ثابت نشده است مذاکره مدیران پرسپولیس با علی دایی رضاییان با استقلال تمدید کرد بررسی مسیرهای صعود تیم ملی به مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال ادعای درویش: کارتال از پرسپولیس غرامت نمی‌گیرد علی کریمی - استقلال، دوباره جدی شد وحید هاشمیان در یک‌قدمی نیمکت پرسپولیس مرادمند از استقلال جدا شد باشگاه پرسپولیس: قرارداد دورسون بند جدایی ندارد ناکامی بایرن مونیخ در جذب لویس دیاز مجوز حضور ساپینتو در ایران صادر شد زمان بازی‌های ال‌کلاسیکو در فصل جدید لالیگا (۲۶-۲۰۲۵) مشخص شد ادعای رسانه‌ ایتالیایی: اینتر برای جانشینی طارمی دنبال مهاجم چندپسته است پرونده حضور برانکو و اوسمار در پرسپولیس بسته شد رئیس فدراسیون والیبال پاسخ داد | پیاتزا به دلیل شرایط جنگی فسخ می‌کند؟
سرخط خبرها

برایانت: من از باخت متنفرم|ایران مردم فوق‌العاده‌ای دارد

  • کد خبر: ۵۵۷۹۱
  • ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۱
برایانت: من از باخت متنفرم|ایران مردم فوق‌العاده‌ای دارد
گارد راس آمریکایی تیم بسکتبال شهرداری بندرعباس دلیل شکست تیمش از مس کرمان را نداشتن تمرین لازم و ناآمادگی‌اش می‌داند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، در ادامه رقابت های لیگ برتر بسکتبال پس از جدایی هارولداس ساپریکیناس گارد دوم لیتوانیایی شهرداری بندرعباس، این تیم در دیدار با مس کرمان از گارد جدید آمریکایی خود رونمایی کرد. داریل برایانت که لقب کامیون را دارد، البته خودش معتقد است نمایش وحشتناکی مقابل صنعت مس داشته است. گفتگو با داریل برایانت پس از نخستین بازی‌اش برای شهرداری بندرعباس خالی از لطف نبود.

نظرت درباره شکست مقابل مس کرمان چیست؟
خب واقعا بازی بسیار سختی بود. این اولین بازی من برای تیم بندرعباس بود. پیش از بازی تمرین چندانی نداشتم. البته من از شکست متنفرم و دوست دارم در بازی‌های بعدی برنده باشیم.

قبل از اینکه به ایران بیایی چه ذهنیتی از کشور ما داشتی؟
خب من پیش‌تر در قطر هم سابقه بازی داشتم و می‌دانم ایران مردم فوق‌العاده‌ای دارد که بسکتبال هم در این کشور جایگاه دارد. به هر حال شغل من ایجاب می‌کند هرجا پیشنهاد بهتری داشتم به آنجا بروم و بازی کنم.

تیم بندرعباس را چطور دیدی؟
بله ما تیم بسیار جوانی داریم که در عین حال خوب بازی می‌کنند. وظیفه من این است در برد و باخت به آن‌ها کمک کنم.

فرصت داشتی جا‌های دیدنی بندرعباس را ببینی؟
نه، چون من مستقیم به تهران آمدم و هنوز به بندرعباس نرفته‌ام.

کمی بیشتر از خودت می‌گویی؟
بله بعد از بازی در لیگ کالج‌ها به اروپا رفتم و در ترکیب یکی از تیم‌های یونان در یورولیگ هم سابقه بازی دارم. سال دوم حضورم، اما به دلیل خانواده و بچه. هایم و اینکه برادرم می‌خواست دبیرستان را تمام کند به شهرم در آمریکا بازگشتم؛
 
و اینکه آیا از بازیکنان ایرانی کسی را می‌شناسی؟
بله من آمایو و مابکوم گرنت را.

داریل! منظورم بازیکنان ایزاتی بود؟!
اوه! نه متاسفانه من هنوز بازیکنان شما را نمی‌شناسم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->