حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران
سرخط خبرها

رئیس جمهور سه مصوبه جدید شورای عالی اداری را ابلاغ کرد

  • کد خبر: ۵۶۰۵۲
  • ۲۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۸
رئیس جمهور سه مصوبه جدید شورای عالی اداری را ابلاغ کرد
در راستای اجرای بند ۱۶ سیاست‌های کلی نظام اداری ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب مبنی بر دانش‌بنیان‌کردن نظام اداری، سه تصویب‌نامه‌ جدید شورای‌عالی اداری از سوی رئیس جمهور و رئیس این شورا ابلاغ شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در راستای اجرای بند ۱۶ سیاست‌های کلی نظام اداری ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب مبنی بر دانش‌بنیان‌کردن نظام اداری، سه تصویب ‌نامه‌ جدید شورای‌عالی اداری از سوی رئیس جمهوری و رئیس این شورا ابلاغ شد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، در نخستین مصوبه، رئیس‌جمهوری و رئیس شورای‌عالی اداری تصویب‌نامه اضافه‌شدن یک تبصره به بند اول ماده (۲) تصویب‌نامه شماره ۵۷۹۰۹۵ این شورا را ابلاغ کرد.

به موجب این تصویب‌نامه که در یک‌صدوهشتادوششمین جلسه شورای‌عالی اداری بنا به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و به استناد بند (۱۱) ماده (۱۱۵) قانون مدیریت خدمات کشوری تصویب شده است، شرط دارابودن «گواهینامه شایستگی عمومی احراز سمت‌های مدیریتی» برای انتصاب در سطوح مدیریت حرفه‌ای پایه و عملیاتی (که به عنوان سطوح سرپرستی تعریف می‌شوند)، از تاریخ این مصوبه به مدت ۳ سال الزامی نیست.  در این تصویب‌نامه تأکید شده است؛ در شرایط مساوی اولویت انتصاب در سطوح مورد اشاره با دارندگان گواهینامه مذکور خواهد بود.

در مصوبه دوم و در اجرای بند ۱۶ سیاست‌های کلی نظام اداری ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب مبنی بر دانش‌بنیان‌کردن نظام اداری از طریق به‌کارگیری اصول مدیریت دانش و یکپارچه‌سازی اطلاعات، دستورالعمل مدیریت دانش در دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.

شورای‌عالی اداری در یک‌صدوهشتادوششمین جلسه خود بنا به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و در اجرای بند ۱۶ سیاست‌های کلی نظام اداری ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب مبنی بر دانش‌بنیان‌کردن نظام اداری از طریق به‌کارگیری اصول مدیریت دانش و یکپارچه‌سازی اطلاعات؛ بند ۲-۱ سیاست‌های کلی علم و فناوری مبنی بر مدیریت دانش و پژوهش و انسجام‌بخشی در سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی در حوزه علم و فناوری، و همچنین به استناد بندهای ۸ و ۱۱ ماده ۱۱۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و در راستای عملیاتی‌کردن محور پنجم دوره دوم برنامه جامع اصلاح نظام اداری، «دستورالعمل مدیریت دانش در دستگاه‌هایی اجرایی» را ۶ ماده و ۲ تبصره تصویب و رئیس‌جمهوری و رئیس این شورا برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری ابلاغ کرد.

همچنین شورای‌عالی اداری در یک‌صدوهشتادوششمین جلسه خود بنا به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور، با هدف ارتقای سطح کیفی خدمات دولت، در اجرا و تکمیل مواد ۲، ۳ و ۴ تصویب‌نامه شماره ۷۷۴۰/۹۳/۲۰۶ مورخ دهم شهریور ۱۳۹۶ شورای‌عالی اداری و به منظور تسریع در انجام «اصلاحات فرآیندی در نظام اداری» مواردی را تصویب کرد. متن کامل هر سه تصویب‌نامه در وب سایت رسمی سازمان اداری و استخدامی کشور به آدرس aro.gov.ir در دسترس است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->