احتمال شنیده شدن صدای انفجار در منطقه اصفهان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) لاوروف برای حضور در نشست شورای وزرای خارجه شانگهای وارد چین شد عقب‌نشینی فرستاده ترامپ از اظهاراتش: قصدم تهدید لبنان نبود رسانه‌های عبری از دیدار الشرع با مقامات اسرائیلی در آذربایجان خبر دادند اعتبار بازسازی برج تاریخی «رادکان» خراسان رضوی ۲برابر شد جزئیات جدید از حمله رژیم صهیونیستی به جلسه شورای عالی امنیت جنبش جهاد اسلامی فلسطین: ما زیر بار توافقی که منجر به تسلیم شود، نخواهیم رفت حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر بیت‌حانون مکرون خواستار مقابله اروپا با تعرفه‌های ترامپ شد انگلیس خواستار تحقیقات مستقل درباره حملات اسرائیل به صف توزیع غذا در غزه شد مظفری: در حوزه اقتصاد، خراسان رضوی از میانگین کشور فقیر‌تر است | بانوان می‌توانند موتور توسعه استان باشند تظاهرات گسترده علیه سکوت دولت سوئد در قبال جنایات رژیم اسرائیل در غزه عراقچی: زمان و شرایط بازگشت به میز مذاکره را ایران تعیین می‌کند بهروزآذر: حضور زنان در مدیریت، تشریفاتی نیست؛ حاصل اعتماد و شایستگی است | دولت به دنبال توسعه انتصابات در حوزه زنان است مکزیک به تعرفه‌های ترامپ واکنش نشان داد کشف ریزتراشه جاسوسی از کفش بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی + فیلم دستور معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح نرخ پرواز‌های اربعین هیئت‌های سوری و اسرائیلی در باکو دیدار می‌کنند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) وزارت ‌کشور: برگه‌های سرشماری اتباع خارجی دیگر اعتبار ندارد | طرد شدگان از خدمات کنسولی محروم می‌شوند ۴ نظامی صهیونیست در غزه زخمی شدند (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) المیادین: هیچ پیشنهادی از روسیه برای توقف غنی‌سازی به ایران نشده است زیرساخت‌های انرژی در دونتسک هدف حملات اوکراین ترامپ: مکزیک و اتحادیه اروپا منتظر تعرفه ۳۰ درصدی باشند علی‌اف با جولانی برای صادرات گاز به سوریه توافق کرد اسکندر مومنی به مجلس خواهد رفت + جزئیات دستورکار هفتگی مجلس ویدئو | رهبر شجاع، محبوب و کاریزماتیک ایران برگزاری نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت (۲۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشور: با سایت‌ها و کانال‌های قیمت گذاری کالا برخورد می‌شود

  • کد خبر: ۵۶۱۶۸
  • ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۵
وزیر کشور: با سایت‌ها و کانال‌های قیمت گذاری کالا برخورد می‌شود
وزیر کشور وجود کانال‌ها و سایت‌های قیمت گذاری کالاها را از عوامل افزایش قیمت در بازار ذکر کرد و گفت: قوه قضاییه قطعا باید با این کانال‌های غیرمجاز برخورد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرضا رحمانی فضلی روز دوشنبه در حاشیه نشست ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی در جمع خبرنگاران در باره مباحث مطرح شده در نشست امروز گفت: در جلسه امروز ستاد هماهنگی اقتصادی لایحه بودجه و اینکه بودجه در مراحل تصویب چه در مجلس، کمیسیون‌ها و کمیسیون تلفیق چگونه بازتاب رسانه‌ای داشته باشد،بررسی شد.

وی افزود: وقتی بودجه در کمیسیون‌های تخصصی بررسی و درباره‌آن تصمیم‌گیری می‌شود، به معنای این نیست که قانون شده است. این موارد باید به کمیسیون تلفیق و بعد در صحن مجلس تصویب شود و مورد تایید شورای نگهبان قرار بگیرد تا در نهایت به قانون تبدیل شود.

 وزیر کشور اضافه کرد:طرح برخی از مسائل در حد کمیسیون در افکار عمومی بازتاب‌هایی دارد که قرار شد در جهت انعکاس واقع‌بینانه و کارشناسانه صحبت کنند تا درباره مسائلی که هنوز قطعیت ندارد، علائم غلط به جامعه داده نشود.

 رحمانی فضلی یکی دیگر از موضوعات نشست امروز را بحث عید نوروز  ذکر کرد و گفت: در زمینه تامین و قیمت کالاها، برگزاری نمایشگاه‌ها و فروش‌های نوروزی از یک طرف با نوروز که ایام شاد و بانشاطی است و از طرف دیگر با کرونا مواجه هستیم.باید تدابیری اندیشیده شود تا خود نوروز با عنوان جشن موجب شیوع کرونا نشود. 

وی ادامه داد: قرار شد اهم کالاهای مورد نیاز تامین و قیمت کالاها تعیین شود و فروش‌های نوروزی یک ماه زودتر انجام شود تا در زمان خرید تراکم جمعیت نداشته باشیم.

وزیر کشور در ادامه درخصوص افزایش قیمت برخی اقلام و کالاها گفت: با بررسی‌های انجام شده یکی از علل افزایش کاذب قیمت‌ها در دو سال گذشته، وجود کانال‌ها و سایت‌های قیمت گذاری بود که غیرواقعی قیمت گذاری می‌کردند. این کانال‌ها و سایت‌ها توسط قوه قضاییه جمع شد و اخیرا دوباره این موضوع مطرح شده است و قوه قضاییه قطعا باید با این کانال‌های غیرمجاز برخورد کند.

وی همچنین درباره بحث ماینرها و مصرف برق توسط شرکت‌های استخراج بیت کوین و آثار آن گفت: روز سه شنبه موضوع قطعی برق و گاز و آلودگی هوا بازتاب‌هایی داشت و تصمیم‌گیری شد تا به کمک استانداران، فرمانداران، وزارت نیرو، وزارت ارتباطات و قوه قضاییه این موضوع به طور جدی بررسی شود.

 رحمانی فضلی یادآورشد: در دولت درباره نحوه فعالیت بیت کوین ها و ماینرها مصوبه داریم اما با توجه به گزارش‌های بدست آمده برخی به صورت غیرمجاز برق مصرف می‌کنند.

رییس ستاد اطلاع رسانی تبلیغات اقتصادی کشور همچنین درباره وضعیت بورس گفت: بحث کارشناسی بورس از حیث اقتصادی و مالی جای دیگر انجام می شود اما در این جلسه بحث اطلاع رسانی و آگاهی بخشی مطرح و قرار شد کارگروهی سیاست گذاری مناسب اطلاع رسانی هم داشته باشند.

وی با اشاره به تامین ارز از سوی بانک مرکزی برای تامین کالاها  ادامه داد: همه دستگاه‌های مربوطه هم وزارت صمت و هم وزارت جهاد کشاورزی تایید کردند که بانک مرکزی در زمینه تامین ارز خوب عمل کرده است.

وزیر کشور با بیان اینکه در شرایط خاص کشور بخاطر تحریم‌ها و کرونا در فشار اقتصادی هستیم، گفت: ارز، کالاها، محدودیت‌های صادرات و واردات و گرانتر شدن کالاهای وارداتی باعث شد در فشار اقتصادی سخت‌تر قرار بگیریم.  انتظار می رود در این شرایط رسانه‌ها با طرح برخی مسائلی که قطعیت ندارد موجب رنجش بیشتر مردم نشوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->