آتش بس بین طالبان و پاکستان تمدید شد پاکستان از ۲۰۲۳ تاکنون، ۱.۴ میلیون افغانستانی را به کشورشان بازگردانده است رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: کسی نمی‌تواند مردم ایران و افغانستان را از هم جدا کند + فیلم مدیرکل اتباع خراسان رضوی: ۳ هزار افغانستانی بازمانده از اربعین، در ایام شهادت امام‌رضا(ع) به مشهد آمدند سازمان ملل: پاکستان در ۶ ماه گذشته، ۴۷۲ هزار مهاجر افغانستانی را اخراج کرده است قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴) شروع دوباره حملات ارتش پاکستان به اسپین بولدک قندهار + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) معاون کنسولی وزارت خارجه: حقابه‌ کشور از منابع مشترک با افغانستان را پیگیری می‌کنیم ادامه درگیری طالبان و پاکستان در اسپین‌بولدک (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) + فیلم نتیجه بازی برگشت تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و پاکستان در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا افتتاح قطار مسافربری مشهد- هرات؛ خیلی دور، خیلی نزدیک نگاهی به تأثیرات مثبت و منفی بازگشت یک میلیون مهاجر افغانستانی غیرمجاز از کشور | سهم خراسان رضوی ۳۰۰ هزار نفر نظریه جدید قوه‌قضائیه: اتباع غیرمجاز هم مشمول دریافت دیه می‌شوند تاریخ و ساعت بازی برگشت تیم‌های ملی فوتبال افغانستان با پاکستان بقائی: جمهوری اسلامی ایران خواستار گفت‌و‌گو و خویشتن‌داری از سوی پاکستان و افغانستان است ترامپ: تنش‌های بین پاکستان و افغانستان را حل می‌کنم نشست مشترک اتاق افغانستان ـ هرات در مشهد با محوریت رفع موانع سرمایه‌گذاری اتباع برگزار شد شرایط ثبت‌نام مهاجرین افغانستانی دارای برگه سرشماری برای سفر حج اعلام شد + جزئیات ویدئو | فیگور‌های انفرادی علی بلال از افغانستان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه بیستم مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نگرانی دیدبان حقوق بشر از شرایط خطرناک افغانستان در ۲۰۲۱

  • کد خبر: ۵۶۲۳۷
  • ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
نگرانی دیدبان حقوق بشر از شرایط خطرناک افغانستان در ۲۰۲۱
معاون دیدبان حقوق بشر در بخش آسیا گفت: افغانستان در سال ۲۰۲۰ خطرناک‌ترین کشور برای غیرنظامیان بود. احتمال دارد در سال ۲۰۲۱ هم وضعیت چنین باشد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ پتریشا گاسمن، معاون دیدبان حقوق بشر در بخش آسیا گفت: قتل‌های هدفمند از جانب طالبان و همه گیری ویروس کرونا، شاید شهروندان افغانستان را با فقر شدید روبرو کند.
 
خانم گاسمن بیان داشت: «افغانستان در سال ۲۰۲۰ خطرناک‌ترین کشور برای غیر نظامیان بود. احتمال دارد در سال ۲۰۲۱ هم وضعیت چنین باشد؛ زیرا طالبان حمله‌های هدفمند خود بر غیر نظامیان به ویژه کارمندان دولتی را بیشتر کرده‌اند.»
 
معاون دیدبان حقوق بشر افزود: این حمله‌ها که باعث آواره شدن شدن مردم می‌شود همزمان با بحران بشری ناشی از همه گیری ویروس کرونا صورت می‌گیرد. این وضعیت، بخش بزرگی از شهروندان افغانستان را با مشکل روبرو کرده است.»
 
وی اضافه کرد: سلسله آواره شدن شدن در نتیجه جنگ‌ها، قتل‌های هدفمند از جانب طالبان و همه گیری ویروس کرونا، وضعیت بشری در افغانستان را پیچیده‌تر از گذشته کرده است.
 
گفتنی است که وزارت دفاع آمریکا هفته گذشته از کاهش نیرو‌های این کشور تا مرز ۲۵۰۰ نفر در افغانستان خبر داد. ناتو اعلام کرده است که با حدود ۱۰ هزار نظامی به آموزش، مشاوره و همکاری با نیرو‌های افغانستان ادامه می‌دهند.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->