کنکوری‌ها بخوانند! | تاثیر مثبت معدل در کنکور چطور محاسبه می‌شود؟ تاریخچه‌ای از کشت چای در ایران | چند‌و‌چون چای راهنمایی برای انتخاب، مصرف و نگهداری نان | یک لقمه سلامتی ماجرای درگیری در خیابان بهشتی تهران چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طرحی برای پایان دادن به چرخه معیوب ترک اعتیاد متجاهرها در مشهد | امید به شفابخشی نسخه «مدیریت مورد» معاون اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی: باید به موضوع فرونشست زمین در محدوده اماکن تاریخی استان توجه ویژه شود مشهد، قطب آزمایشگاهی منطقه شمال‌شرق کشور مدیر موزه بزرگ خراسان: سازه‌های مقاوم بنا‌های تاریخی ۲۵۰۰ ساله از افتخارات ایرانیان است یک تمرین ساده برای تسکین زانودرد منابع مالی، چالش‌برانگیزترین موضوع در حوزه بازسازی و حفاظت از بنا‌های تاریخی است برای حفظ بنا‌های تاریخی باید به ضعف‌های ذاتی این سازه‌ها توجه ویژه داشته باشیم فرودگاه مشهد آماده بدرقه بیش از ۱۲ هزار زائر خانه خدا پایه یازدهمی‌ها امسال هم ۶ درس را امتحان نهایی می‌دهند وزیر آموزش‌ و پرورش: اساسی‌ترین مشکل و بزرگ‌ترین بحران‌های امروز کشور ریشه در مسائل فرهنگی دارد آیا سی‌تی‌اسکن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟ پروژه برقی‌سازی خط‌آهن تهران-مشهد، از پروژه‌های اولویت‌دار کشور است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود نقش زن خارجی در باند گروگان‌گیران آدمکش در مشهد چه بود؟ ۵۴ درصد از مردم خراسان رضوی، گرفتار کم‌تحرکی هستند | کم‌وزنی، مهم‌ترین دلیل مرگ‌ومیر نوزادان در استان + فیلم شنا با  مرگ | غرق شدن ۵ نفر از ابتدای ۱۴۰۴ در خراسان رضوی فرمانده کل انتظامی: ضرورت تعریف طرح نوین همکاری پلیس و آموزش و پرورش رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: زمینه‌های افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی محقق شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ بیمار را نجات داد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طب ایرانی چگونه شانس بارداری را افزایش می‌دهد؟ زمان واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری اعلام شد | بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همچنان چشم انتظارند! چگونه میکروب‌های روده بر سلامت ما تأثیر می‌گذارند؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در برخی نقاط کشور (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) تأثیر ترکیبات موجود در گیاه خارمریم بر بهبود عملکرد کبد فروش دارو‌های یخچالی در فضای مجازی ممنوع است ثبت ۴۷۱ هزار و ۴۴۰ فقره سند ازدواج در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

کپی رمزارز‌های تقلبی، سرمایه مرد مشهدی را به باد داد

  • کد خبر: ۵۶۳۲۴
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸
کپی رمزارز‌های تقلبی، سرمایه مرد مشهدی را به باد داد
خودم با دست خودم و بدون هیچ مشورتی ۱۰۰ میلیون تومان پولی که با فروش لوازم و به سختی سر هم کرده بودم را در کیف دیجیتالی هکر ریخته بودم.

روایت اول: همه چیز برای فروش

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ به دنبال سود کلان آن هم یک‌شبه بودم. با راهنمایی یکی از دوستانم که در زمینه خرید و فروش ارز‌های دیجیتالی کار می‌کرد وارد این بازار شدم. خیلی وقت بود که پدرم پاداش بازنشستگی‌اش را گرفته و آن را در بانک گذاشته بود و سود ناچیزی دریافت می‌کرد. موضوع را به او توضیح دادم و با او وارد مذاکره شدم. به او از مزایای ارز‌های دیجیتالی و رشد صعودی سودهایش گفتم. بعد از کلی کلنجار رفتن با پدرم سرانجام توانستم متقاعدش کنم تا پول‌هایش را از بانک بیرون بکشد و با من در خرید و فروش ارز دیجیتالی مشارکت کند.
 
بعد از پدرم به سراغ برادرم رفتم. دوستم را دعوت کردم و او درباره رمزارز‌های دیجیتالی به برادرم توضیحات کاملی داد. با انجام این جلسه برادرم هم مجاب شد تا در این زمینه با من و پدرم وارد سرمایه‌گذاری شود برای همین خودرو سواری زیرپایش را فروخت.
من، پدر و برادرم در مجموع توانستیم ۴۰۰ میلیون تومان به‌هم بزنیم. سپس آن را در اختیار دوستم که به او اعتماد داشتم، قرار دادم. بعد از چند روز بالا و پایین کردن چند سایت سرانجام من، پدر و برادرم صاحب یک کیف دیجیتالی شدیم و معادل ریالی موجودی‌مان بیت‌کوین خریداری کردیم.


روایت دوم: یک اشتباه فاحش

خواب و خوراکم شده بود بیت‌کوین و راه پول درآوردن. به هر کانال و گروهی که در این باره فعالیت می‌کرد سرک می‌کشیدم تا دامنه اطلاعاتم را در این باره بیشتر کنم. برادر و پدرم به من اعتماد کرده بودند و از طرفی دوست داشتم پیششان روسفید بشوم.

در این بین عضو یک کانال تلگرامی تحت عنوان فروش سیگنال بیت‌کوین شدم. کار این کانال این‌گونه بود که گرداننده آن خبر خرید و فروش بیت‌کوین را در پایین‌ترین و بالاترین نرخ روزش به اعضا اعلام می‌کرد. افرادی که قصد خرید یا فروش این ارز دیجیتالی را داشتند برای اطلاع از جزئیات این اخبار باید مبالغی را پرداخت می‌کردند.

چند روزی می‌شد که این کانال را دنبال می‌کردم تا اینکه خبر فروش در بالاترین میزان نرخ سود بیت‌کوین را در این کانال دیدم. جذب سود چند برابری، آن‌هم در یک مدت کوتاه مرا وسوسه کرد تا دست به فروش یک سهم از چهار سهمی که خریداری کرده بودم، بزنم.

مبلغ درخواست شده را برای فرد مورد نظر واریز و یک لینک فروش دریافت کردم. طبق راهنمایی باید یکی از کد‌های بیت‌کوین را در یکی از باکس‌های درگاه اینترنتی مورد نظر کپی‌پیس می‌کردم. طبق روش اعلام شده عمل کردم و یکی از سهم‌هایم را فروختم، اما هیچ مبلغی وارد حساب بانکی‌ام نشد. قلبم تند تند می‌زد. موضوع را به دوستم گفتم و بعد از کلی بالا و پایین کردن لینک انتقال، متوجه شدم سایت مورد نظر از طرف یک هکر مدیریت می‌شده است.
خودم با دست خودم و بدون هیچ مشورتی ۱۰۰ میلیون تومان پولی که با فروش لوازم و به سختی سر هم کرده بودم را در کیف دیجیتالی هکر ریخته بودم.


روایت پلیس: احتیاط کنید

رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی در تشریح این پرونده به خبرنگار ما گفت: روز گذشته مال‌باخته به مرکز پلیس فتای استان مراجعه و علیه فردی که یک دهم از چهار دهم سهم ارز دیجیتالی‌اش معادل ۱۰۰ میلیون تومان را سرقت کرده بود شکایت کرد و تحقیقات این پرونده برای شناسایی متهم یا متهمان آغاز شد.

سرهنگ جواد جهانشیری با اشاره به روند شناسایی متهمان این‌گونه پرونده‌ها، بیان کرد: چنانچه فردی تصمیم به سرمایه‌گذاری در حوزه ارزرمز‌های دیجیتالی دارد حتما با یک متخصص مشورت کند تا در دام هکرها، بدافزار‌ها و سایت‌های فیشینگ گرفتار نشوند. اما آنچه درباره ارز‌های دیجیتالی، شهروندان باید بدانند این است که با توجه به مشخص نبودن عملیات نقل و انتقال پول در این حوزه احتمال بروز اقدامات مجرمانه فراوان است و، چون واریزی‌ها عموما از طریق حساب‌های برون‌مرزی است در صورت بروز خطا روند پیگیری آن به سختی پیش می‌رود.

این مقام ارشد پلیس فتای استان ادامه داد: شهروندان بدانند که فعالیت در این حوزه عموما مشکلاتی به همراه دارد. اگر فردی کیف پول خود را در صفحه دسکتاپ رایانه‌اش ذخیره کند احتمال هک شدن آن وجود دارد. نگهداری اطلاعات کیف پول از طریق اسناد کاغذی هم امکان‌پذیر نیست، زیرا احتمال سرقت و مفقود شدن آن وجود دارد. همچنین نمی‌توان به صرافی‌های دیجیتالی هم اعتماد کرد چراکه احتمال کلاهبرداری وجود دارد. پس نیاز است حتما شهروندان در این حوزه با چشمانی باز ورود کرده و به کانال‌ها و سایت‌هایی که هیچ شناختی از نحوه فعالیت آن‌ها ندارند اعتماد نکنند.

سرهنگ جهانشیری در پایان به شهروندان تأکید کرد: شهروندان بدانند اگر در این زمینه ارزرمز‌های خود را از دست بدهند امکان پیگیری آن و شناسایی هکر‌ها ضعیف است پس برای سرمایه‌گذاری در این زمینه کمی با احتیاط گام بردارند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->