لاوروف: زلنسکی تلاش برای آتش‌بس در اوکراین را وقت خریدن می‌داند عارف: مسئولان اختلافات را در تریبون‌ها مطرح نکنند شورش یهودیان افراطی در کرانه باختری | حمایت ارتش اسرائیل با سکوت ناو جنگی آمریکا نزدیک سواحل ونزوئلا پهلو گرفت + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) احتمال قطع حقوق ارتش آمریکا وجود دارد تشدید حملات اسرائیل به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا اسرائیل، نیروهای ذخیره ارتش را فراخواند شهادت یک مامور پلیس در درگیری با افراد مسلح در زهک سیستان و بلوچستان (۴ آبان ۱۴۰۴) لهستان: ارتش روسیه آمادگی جنگی خود را حفظ کرده است | اوکراین تا دو یا سه سال دیگر می‌تواند بجنگد حادثه عملیاتی در مرز نوار غزه؛ ۱۲ نظامی صهیونیست زخمی شدند پزشکیان: نخستین جلسه استانی هیات دولت، در خوزستان برگزار می‌شود جولانی راهی عربستان می‌شود (۴ آبان ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در لبنان سقوط کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا تشدید شد (۴ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی: کنترل امنیتی کامل بر نوار غزه را حفظ می‌کنیم چین توافق با آمریکا را اعلام کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) انفجار مخازن سوخت در بصره ۴ کشته و ۲۰ زخمی برجای گذاشت (۴ آبان ۱۴۰۴) روسیه: آماده‌سازی مقدمات دیدار پوتین و ترامپ پیچیده است شهادت ۴۰ کودک در کرانه باختری از ابتدای سال ۲۰۲۵ میلادی وزیر خزانه داری آمریکا: نشست تجاری با چین عالی بود سردار نقدی: تجهیزات دفاعی ایران قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه شده است تظاهرات گسترده مردم مالزی علیه ترامپ + عکس و فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) محمود عباس جانشین خود را معرفی کرد انهدام ۲۶ پهپاد اوکراینی در ۴ منطقه روسیه (۴ آبان ۱۴۰۴) شهادت ۲ نفر در حمله پهپادی اسرائیل به ۲ خودرو در لبنان + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) دو سرباز صهیونیست در شمال غزه زخمی شدند (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
به‌دلیل اجرانشدن حکم فیلترینگ اینستاگرام؛

دادستان قوه قضائیه علیه وزیر ارتباطات اعلام جرم کرد

  • کد خبر: ۵۶۳۳۸
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
  • ۱
دادستان قوه قضائیه علیه وزیر ارتباطات اعلام جرم کرد
وزیر ارتباطات حدود یک ماهی است که فعالیت‌هایش در شبکه‌های اجتماعی را تعطیل کرده و به باور بسیاری، پیام اعمال فشار سنگین بر خود را از این طریق به جامعه مخابره کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گروهی تحت عنوان «جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی» نهضت شکایت از وزیر ارتباطات به خاطر عدم اجرای دستورات و مصوبات بویژه در مورد اینستاگرام راه انداخته‌اند.

 

این گروه شکایت خود را در محاکم ثبت و در شبکه‌های اجتماعی برای دیگران به اشتراک می‌گذارند.

 

روزنامه اعتماد چندروز پیش در گزارشی از اعلام جرم دادستان کل کشور علیه وزیر ارتباطات و احضار به دادستانی تهران خبر داد. پس از موج مجلس علیه اینستاگرام این‌بار نوبت به موج استفاده از اهرم فشار قضایی علیه اینستاگرام رسیده است.

 

آذری جهرمی مدتی قبل در مصاحبه با رادیو دلیل اقدام خلاف قانون دو اپراتور تلفن همراه در گرانفروشی اینترنت را حمایت از پیام رسان‌های داخلی ذکر کرده بود.

 

به نظر می‌رسد ابعاد عملی محدودسازی فضای مجازی با هماهنگی سهام‌داران دو اپراتور در دورزدن وزارت ارتباطات و تخلف از مصوبات آن از یک سو و اعمال فشار قضایی برای فیلترینگ بر وزیر از سویی دیگر در حال شکل‌گیری است.

 

وزیر ارتباطات حدود یک ماهی است که فعالیت‌هایش در شبکه‌های اجتماعی را تعطیل کرده و به باور بسیاری، پیام اعمال فشار سنگین بر خود را از این طریق به جامعه مخابره کرده است.

 

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ایران
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۳
0
0
سلام آقای وزیر واقعا بلایی که اینستاگرام سر خانواده ها و دین مردم آورده رو می‌تونه جواب بده...
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->