نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد پزشکیان: تلاش می‌شود بودجه بدون کسری به مجلس ارائه دهیم بالگرد رئیس‌جمهور هند دچار سانحه شد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هاآرتص: اسرائیل در حال فروپاشی از درون است قالیباف: کنشگری دیپلماتیک استانداران، نیاز امروز کشور است | کارگروه‌های استانی در ساختار سفارت‌خانه‌ها تشکیل شود وزیر خارجه: کشور‌های همسایه، اولویت اول وزارت امور خارجه هستند | پیشنهاد عراقچی برای انتصاب معاون امور بین‌الملل در استانداری‌ها وزیر میراث فرهنگی: نیمی از گردشگران خارجی ایران، زائر مشهد هستند | خراسان رضوی، در اولویت حمایت وزارت میراث فرهنگی روسیه، موشک‌های قاره‌پیما شلیک کرد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) اردوغان وارد مسقط شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) امارات از سازش با تل‌آویو دفاع کرد وزیر اطلاعات: بیش از ۵۰ سرویس اطلاعاتی در ۱۲ روز جنگ علیه ایران مشارکت داشتند طرح الحاق رسمی کرانه باختری در کنست رژیم صهیونیستی تصویب شد استاندار خراسان رضوی: بخش خصوصی، موتور محرک دیپلماسی استانی است | تفویض اختیارات محلی، شاه‌کلید توسعه پایدار منطقه‌ای دیپلماسی منطقه‌ای، ضرورت اجتناب‌ناپذیر توسعه تجارت جهانی آیین افتتاحیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد محمدباقر قالیباف وارد مشهد شد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه وارد مشهد شد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) | عراقچی: زیاده‌خواهی آمریکا باعث شده به میز مذاکره باز نگردیم + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: دیپلماسی مقاومت، قادر به ایجاد موج در صحنه بین‌المللی است هوش مصنوعی با ۴۰۰ سرور داخلی به اپلیکیشن «شاد» می‌آید هدست گلکسی XR سامسونگ همه برنامه‌های اندروید را اجرا می‌کند دبیر هیئت دولت: مصوبه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور بر کوچک‌سازی دولت و کاهش نیروی انسانی و بودجه دستگاه‌ها تأکید دارد وزیر کشور: وزارت ارشاد موضوع گشت‌های ارشاد را پیگیری می‌کند | ما با ورود قانونی اتباع مشکلی نداریم نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس: استقلال قوا به معنای عدم تعامل با یکدیگر نیست رئیس سازمان اداری و استخدامی: هیچ نیرویی تعدیل نخواهد شد تأمین دارو‌ها با توجه به فعال‌شدن مکانیسم ماشه، چگونه خواهد بود؟
سرخط خبرها

قالیباف از دولت تشکر کرد

  • کد خبر: ۵۷۱۸۸
  • ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
قالیباف از دولت تشکر کرد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: وظیفه خود می دانم از طرف خودم و نمایندگان از دولت تشکر کنم که در اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها، درنگ نکردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف در جمع خبرنگاران گفت: در آستانه دهه مبارک فجر این ایام را به ملت ایران تبریک و یاد حضرت امام و شهدای گرانقدر را گرامی می داریم.

 

وی ادامه داد: روز خوشحال کننده و افتخار آمیزی است و از سایت فردو بازدید داشتم. باید تشکر کنم از همه کسانی که در این سال‌های سخت تلاش کردند و به واقع معنی قوی شدن که رهبری گفتند را محقق کردند و این قوی شدن مایه عزت ماست.

 

رئیس مجلس همچنین یاد شهدای هسته ای و همه کسانی که گمنام زحمت کشیدند را گرامی داشت.

 

وی ادامه داد: در چارچوب‌ نظارت میدانی و قانون رفع تحریم راهبردی و زمانبندی های اجرای آن از جمله غنی سازی ۲۰ درصد به فردو آمدیم. وظیفه خود می دانم از طرف خودم و نمایندگان از دولت تشکر کنم که در اجرای قانون درنگ نکردند. خدا قوت می گویم و از سازمان انرژی اتمی و وزارت خارجه قدردانی می کنم. در کمتر از یک ماه قریب به ۱۷ کیلو غنی سازی شده است و سانتریفیوژهای IR۲m نصب شده یا در حال نصب است.

 

رئیس مجلس اظهار کرد: ما برای پیشرفت کشور نیاز به پیشران هایی در حوزه صنعت و اقتصاد و غیره داریم و یکی از آنها صنعت هسته ای است و ترکیبی از فناوری و علوم دیگر را هم شامل می شود. امروز نمونه های جدی این روند را در این صنعت دیدیم. در حوزه کشاورزی، رادیودارو و غیره این صنعت فعال و موثر است. اگر دشمن محکم ایستاده که ما دارای این بنیه علمی نباشیم و از ایران قوی ناراحت هستند ما مصمم هستیم در این راه گام برداریم و مجلس با مصوبه اش در رفع تحریم وارد این روند شد.

 

وی اضافه کرد: باید تاکید کنم همه اقدامات ایران در چارچوب برجام است. ما هیچ وظیفه ای نداریم که وقتی آنها پایبند نیستند، ما باشیم. هر وقت آنها به تعهداتشان عمل کردند یعنی رفع تمام تحریم ها و مشکلات بانکی و نفتی و تجاری ما برداشته شد با گزارش به مجلس دوباره بر اساس مواد ۳۶ و ۳۷ به تعهدات خودمان می توانیم برگردیم.

 

قالیباف تاکید کرد: با این تصمیم دشمنان ما باور کنند که ما مصمم بر اجرای این قانون هستیم تا رفع کامل تحریم را شاهد باشیم.

 

وی خاطرنشان کرد: صنعت هسته ای گام بزرگی در مسیر خنثی سازی تحریم برداشته است و معتقدیم با اقدام و مواضع واحد به گونه ای پیش رویم که مردم در آینده با آسایش و امنیت و رفاه بیشتر زندگی کنند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->