کاهش ۸۵ دقیقه‌ای زمان تشخیص سکته مغزی با هوش مصنوعی صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک جان باختن سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور نیمی از حیوان گزیدگی‌ها در افراد زیر ۲۰ سال رخ می‌دهد تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد+جزئیات (۱۹فروردین۱۴۰۴) زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب رئیس اورژانس مشهد: ۵۰ درصد تماس‌های اورژانس، مزاحمی و اشتباهی است برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است مدیرعامل هلال احمر لرستان برکنار شد | سرپرست جدید منصوب شد شیرخشک "آپتامیل پپتی" در حال توزیع است مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از اول فروردین ۱۴۰۴ اعمال شود پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۸ استان چگونه در بهار فعالیت‌های بدنی خود را شروع کنیم؟ گزش سالانه تا ۳۰۰۰۰ نفر توسط گربه‌های خانگی قارچ‌هایی با ظاهری فریبنده، تهدیدی جدی در فصل بهار نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان درمان آلرژی با طب ایرانی
سرخط خبرها

آخرین وضعیت آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در مرغداری های کشور

  • کد خبر: ۵۷۲۲۷
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰
آخرین وضعیت آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در مرغداری های کشور
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی اعلام کرد که اگر در واحد صنعتی پرورش طیور آنفلوآنزای فوق حادپرندگان مشاهده شود، تمام طیور و تخم مرغ های آن واحد معدوم و از چرخه مصرف انسانی به طور کامل خارج می شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی اعلام کرد که اگر در واحد صنعتی پرورش طیور آنفلوآنزای فوق حادپرندگان مشاهده شود، تمام طیور و تخم مرغ های آن واحد معدوم و از چرخه مصرف انسانی به طور کامل خارج می شوند.

بهمن نقیبی در پاسخ به این سوال که آیا امکان انتقال بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به تخم مرغ و ورود آنها به چرخه مصرف وجود دارد یا خیر؟ گفت: از زمانی که عملیات تشخیص این بیماری آغاز می شود واحدها قرنطینه شده و تمام طیور و تخم مرغ های  آن واحدها معدوم و از چرخه مصرف انسانی به طور کامل خارج می شوند. به همین دلیل نگرانی ای در این زمینه وجود ندارد.

 

وی ادامه داد: ضمن اینکه ویروس آنفلوآنزا نسبتا حساس است و در یک درجه حرارت ۵۰ تا ۵۵ درجه سانتی گرادی عملا غیر فعال می شود؛ بنابراین اگر مواردی هم با تخلف وارد بازار شوند پس از پخته شدن و حرارت دیدن از بین می رود و بنابراین نگرانی از این بابت نداریم.

 

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی به واحدهای صنعتی درگیر شده با این بیماری اشاره کرد و گفت: یک واحد صنعتی پرورش طیور در خراسان جنوبی درگیر آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان شد که با تاخیر دو تا سه هفته ای این بیماری را گزارش کرد و همین امر باعث شد که آن واحد اولیه تبدیل به آتش فشانی از ویروس شود و واحدهای دیگر مرغ گوشتی، تخم گذار و مادر اطراف خود را تا حد زیادی درگیر کند.

 

وی تصریح کرد: ۱۹ کانون بیماری در خراسان جنوبی شناسایی شد. اما خوشبختانه در سه تا چهار روز اخیر گزارشی از تلفات ناشی از این بیماری  نداشتیم و احساس می کنیم که یک گام از ویروس جلوتر هستیم. به عبارت دیگر پایش ها زودتر انجام می شود و پایش های جدید نیز بیانگر وجود ویروس در آن مناطق نیست.

 

نقیبی اضافه کرد: واحدهای درگیرشده با بیماری ضدعفونی و پاکسازی می شوند و پس از طی یک دوره استراحت با رعایت اقدامات ممیزی مجددا  می توانند وارد چرخه تولید می شوند.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا این بیماری به انسان منتقل می شود؟ گفت: به تمام کارگرانی که در این واحدها قصد معدوم سازی طیور مبتلا به آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان را دارند و همچنین پرسنل این واحدها پوشش حفاظتی لازم داده شده است و با همکاری وزارت بهداشت همه آنها واکسن و داروی لازم برای ایجاد ایمنی در برابر این بیماری را نیز دریافت می کنند.

 

به گفته او، تمام نمونه هایی جدا شده از این بیماری در کشور H۵N۸ بوده و اگرچه بالقوه مشترک بین انسان و حیوان است اما خوشبختانه تا به این لحظه موردی از این بیماری در انسان مشاهده نشده  است.

نقیبی درپایان گفت: به طور کل نگرانی هایی از ترکیب این بیماری با انواع دیگر آنفلوآنزا وجود دارد، بنابراین از پرورش دهندگان طیور می خواهیم قبل از اینکه ویروس در واحد تولیدی زیاد شود، اطلاع رسانی کنند تا عملیات مهار و مختومه سازی به موقع انجام شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->