نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۲ شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه
سرخط خبرها

دیاباته در اختیار پزشک استقلال قرار گرفت| ابهام‌های ادامه دار

  • کد خبر: ۵۷۵۷۲
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۳
دیاباته در اختیار پزشک استقلال قرار گرفت| ابهام‌های ادامه دار
وضعیت شیخ دیاباته هیچ شباهتی با فصل قبل ندارد. مهاجم استقلال بازی‌های زیادی را به دلیل مصدومیت درلیگ بیستم از دست داده و احتمال دارد مقابل نساجی هم غایب باشد.

گروه ورزش| شهرآرانیوز، وضعیت شیخ دیاباته برای بازی با نساجی نا مشخص است. اگر پزشک استقلال آمادگی این بازیکن را تا بازی عصر جمعه مناسب ببیند؛ به گونه‌ای که این مهاجم بتواند در ترکیب استقلال قرار بگیرد یک روز قبل از بازی محمود فکری را در جریان قرار خواهد داد تا از این بازیکن استفاده کند.

اما اگر شرایط جسمانی دیاباته به نحوی باشد که نتواند مقابل نساجی بازی کند، فکری قید او را دراین بازی خواهد زد و با مهاجمانی همچون قایدی، مطهری، سبحانی و حتی فلاح به مصاف حریف خود خواهد رفت. دیاباته با مصدومیت کهنه مواجه است و به همین دلیل نتوانست نفت مسجد سلیمان هم به میدان برود. مربیان استقلال امیدوار بودند دربازی با نساجی از این بازیکن استفاده کنند، اما هنوز مجوز بازی گرفتن از این بازیکن صادر نشده است.

سرمربی استقلال از دو روز قبل از پزشک استقلال خواسته به طور دقیق وضعیت این بازیکن را زیر نظر بگیرد و به نوعی او را دراختیار دکتر سیاه پوش قرار داده است. دیاباته از ابتدای فصل بیستم تا کنون نتوانسته بازی‌های آن چنانی در ترکیب استقلال انجام دهد. به گواه آمار او فقط در دو بازی از ابتدا در ترکیب قرار گرفته و نسبت به آمار خود درفصل نوزدهم عقب است. دیاباته فصل پیش عصای دست استراماچونی بود و در ایامی که مجیدی سرمربیگری استقلال را به عهده داشت پیوسته درترکیب قرار می‌گرفت. شیخ، اما این فصل را با مصدومیت‌های پی درپی آغاز کرده و نتوانسته به طور متسمر درخدمت استقلال باشد. مسئله مصدومیت‌های دیاباته یکی از دغدغه‌های بزرگ کادرفنی استقلال است و آن‌ها براین باورند که شیخ به دلیل تاثیر گذاری که فصل پیش دراستقلال داشت باید بتواند دراین فصل هم به همان منوال پیش برود و بازی‌های پرتکراری درترکیب آبی‌ها انجام دهد. در حقیقت فکری توقع دارد شیخ همچون فصل قبل مردی کلیدی در خط آتش باشد و حتی برای رسیدن به عنوان آقای گلی لیگ برتر نیز تلاش فزاینده‌ای داشته باشد. او اکنون دو گله است. دو گلی که در بازی مهم مقابل تراکتور رقم خورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->