کدام میوه‌ها در مشهد گران و کدام ارزان شدند؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) کدام استان‌ها بیشترین مصرف آب را دارند؟ | مشهد جزء کم‌مصرف‌های آب وجود تقاضای کاذب در قیمت مسکن و اجاره‌بها در مشهد گوشت ارزان پاکستانی جایگزین گوشت برزیلی می‌شود پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟
سرخط خبرها

بیکاری ۳۴ هزار نفر در حوزه گردشگری مشهد

  • کد خبر: ۵۸۳۰۷
  • ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۳
بیکاری ۳۴ هزار نفر در حوزه گردشگری مشهد
درحالی نزدیک به یک سال از ورود کرونا به ایران می‌گذرد که این ویروس با رکودی که در فعالیت‌های اقتصادی ایجاد کرده، سبب از بین رفتن مشاغل زیادی در کشور و ازجمله مشهد شده است.
محسن موسوی‌زاده | شهرآرانیوز؛ درحالی نزدیک به یک سال از ورود کرونا به ایران می‌گذرد که این ویروس با رکودی که در فعالیت‌های اقتصادی ایجاد کرده، سبب از بین رفتن مشاغل زیادی در کشور و ازجمله مشهد شده است.

در همین راستا دیروز معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان‌رضوی به ایسنا گفت: با شیوع کرونا تعداد زیادی از تأسیسات و مؤسسات گردشگری دچار مشکلات جدی شدند. بر این اساس، از مجموع ۲ هزارو ۳۰۰ واحد گردشگری فعال در استان، هزارو ۷۰۰ واحد تعطیل شد. یوسف بیدخوری بیان کرد: بیکاری گسترده‌ای برای ۳۴هزارو ۱۵۹ شاغل مستقیم در صنعت گردشگری استان رخ داد، به‌گونه‌ای‌که ۱۷هزارو۹۶۶نفر را درگیر کرد و این روند همچنان ادامه دارد.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی در گفتگو با شهرآرا، با بیان اینکه آمار خسارت به بخش گردشگری استان و مشهد بیشتر از ارقام رسمی است، گفت: برپایه برآورد‌ها به‌دلیل کرونا در یک سال گذشته، دست‌کم ۳۴ هزار نفر در حوزه گردشگری مشهد بیکار شده‌اند.
 
علی‌اکبر علیزاده‌قناد با بیان اینکه این رقم شامل افرادی می‌شود که به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش گردشگری در مشهد مشغول به کار بوده‌اند، ادامه داد: افراد زیادی مانند راهنمایان تورها، کارمندان بخش آژانس‌های مسافرتی و پارک‌های آبی و استخر‌ها در یک سال اخیر شغل خود را از دست داده‌اند و متأسفانه حمایت‌های خوبی از آن‌ها نشده است. وی بیان کرد: اکنون بیش از ۸۰ درصد از مجموعه‌های گردشگری در مشهد تعطیل شده‌اند. مجموعه‌هایی نیز که به فعالیت خود ادامه می‌دهند، فقط با ۱۰ درصد ظرفیت درحال خدمات‌دهی هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->