رهبر انقلاب در دیدار با اعضای مجلس خبرگان:

به اروپایی ها مطلقا نمی شود اعتماد کرد

  • کد خبر: ۵۸۶۳
  • ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۱
به اروپایی ها مطلقا نمی شود اعتماد کرد

هفتمین اجلاس رسمی دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری با دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی به پایان رسید. اعضای این مجلس از سه شنبه گذشته در تهران گردهم آمده بودند و درباره مسائل مهم کشور بحث و تبادل نظر کرده بودند. پنجشنبه گذشته اعضای مجلس خبرگان پس از حضور در مرقد امام راحل(ره) و تجدید بیعت با آرمان های ایشان با رهبر انقلاب دیدار کردند.حضرت آیت ا... خامنه ای در سخنان خودشان به سخنان اخیر رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه اگر ایران خواسته های آمریکا را انجام دهد وضع مردم بهتر خواهد شد اشاره کردند و افزودند: مقامات و رسانه های آمریکایی و اروپایی به صورت مستمر با تکرار چنین مطالبی در تلاش برای القای این موضوع هستند که «شما نمی توانید» اما مردم ایران به این تبلیغات و القائات توجهی نمی کنند.
رهبر انقلاب اسلامی علت بیان و القای چنین مطالبی را ترس و واهمه آمریکا و اروپایی ها از شعارهای انقلاب و راه سومی که انقلاب اسلامی به وجود آورده است دانستند و تأکید کردند: علاج مسائل و مشکلات کشور پافشاری بر شعارها و راه انقلابی است.
ایشان با تأکید بر اینکه راه تعامل و مذاکره با هیچ کشوری به غیر از آمریکا و رژیم صهیونیستی بسته نیست افزودند: اما به هیچ وجه نباید به کشورهایی که پرچم دشمنی با نظام اسلامی را در دست گرفته اند و در رأس آن ها آمریکا و این چند کشور اروپایی اعتماد شود زیرا آن ها صریحا با ملت ایران دشمنی می کنند.
ایشان با اشاره به عملکرد اروپایی ها بعد از توافق هسته ای و عمل نکردن به وعده ها و همچنین نحوه عملکرد اروپا بعد از خروج آمریکا از برجام و اعمال ظالمانه تحریم های ثانویه افزودند: اروپایی ها به رغم وعده های خود، عملا به تحریم های آمریکا پایبند ماندند و هیچ اقدامی انجام ندادند و از این پس هم بعید است کاری برای جمهوری اسلامی انجام دهند. بنابراین باید به کلی از اروپایی ها قطع امید کرد.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: رفت وآمد و بستن قرارداد اشکالی ندارد اما مطلقا نباید به آن ها امید داشت و اعتماد کرد.
حضرت آیت ا... خامنه ای همچنین همگان به ویژه مسئولان و مدیران را به «تقوا، صداقت و کار جهادی» توصیه کردند و با اشاره به وظیفه مهم دیگر، یعنی «مبارزه جدی با فساد»، افزودند: البته در مبارزه با فساد، پیشگیری مقدم بر درمان است؛ یعنی باید زمینه های فساد را از بین برد؛ ضمن آنکه مبارزه با فساد مخصوص قوه قضائیه نیست و همه قوای کشور باید در این خصوص احساس مسئولیت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.