دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد
سرخط خبرها

خطر حذف استقلال از آسیا / بدهی مالیاتی مشکل جدید استقلال

  • کد خبر: ۵۸۷۴
  • ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۸
خطر حذف استقلال از آسیا / بدهی مالیاتی مشکل جدید استقلال
مسئولان باشگاه استقلال بعد از پرداخت بدهی به بازیکنان و مربیان سابق حالا برای پرداخت بدهی مالیاتی آن‌ها دچار دردسر شده و در صورت عدم پرداخت بدهی این بازیکنان برای حضور در آسیا دچار مشکل خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که مسئولان باشگاه استقلال حدود ۱۰ روز پیش اعلام کردند مشکل صدور مجوز حرفه‌ای این باشگاه برای شرکت در لیگ قهرمانان اسیا حل شده است، اما اواخر شب گذشته خبری مبنی بر احتمال حذف استقلال از آسیا طرفداران این تیم را نگران کرد.

استقلالی‌ها که رضایت بازیکنانی مثل آندو تیموریان، حنیف عمران‌زاده، پژمان نوری، امیر قلعه‌نویی، بهنام برزای و. را در روز‌های آخر گرفتند تصور نمی‌کردند بدهی مالیاتی به چند بازیکن برای آن‌ها دردسر ساز شود، اما ظاهرا تا زمانی که نتوانند رضایت برخی بازیکنان سابق خود را برای پرداخت مالیات آن‌ها بگیرند نمی‌توانند مجوز صدور حرفه‌ای را دریافت کنند.

این در شرایطی است که باشگاه استقلال از چند سال پیش به بازیکنانی مثل جواد نکونام و مهدی رحمتی بدهی مالیاتی دارد و باید مشکل مالیاتی این بازیکنان را حل کند.

حدود ۱۰ روز پیش بود که اسماعیل خلیل‌زاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی فارس اعلام کرده بود درباره بدهی‌های مالیاتی با بازیکنان سابق با دکتر نوری مسئول امور مالیاتی استان تهران رایزنی‌هایی را انجام داده و بعید است مشکلی در این زمینه وجود داشته باشد، اما از آنجا که تا چند سال پیش بدهی مالیاتی به بازیکنان بر عهده باشگاه‌ها بود حالا استقلالی‌ها باید این مشکل را نهایتا تا فردا حل کنند در غیر این صورت برای حضور در آسیا با مشکل مواجه خواهند شد.

مسئولان باشگاه استقلال در این زمینه با افرادی که به آن‌ها بدهی مالیاتی دارند تماس گرفته و در حال رایزنی برای گرفتن رضایت آن‌ها هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->