مشاور امنیت ملی عراق: هیچ‌کس حق استفاده از آسمان ما برای حمله به ایران را ندارد لاریجانی: گزارش‌های گروسی تاثیری ندارد | اعمال مکانیسم ماشه کار خلافی است که مبنا ندارد نارضایتی‌ها از ترامپ در آمریکا بالا گرفت علی آبادی وزیر نیرو عازم عربستان شد خشونت طایفه‌ای در استان حمص سوریه افزایش یافته است گودرزی: فرایند حذف یارانه دهک‌های پردرآمد نیازمند اصلاح است عارف: دولت و قوه‌قضائیه برای ساماندهی دانشگاه‌های بزرگ تهران چاره‌اندیشی خواهند کرد دیدار لاریجانی با مشاور امنیت ملی جمهوری عراق رئیس جمهور: هر بخش نظام اداری را که می‌خواهیم اصلاح و حذف کنیم، علیه ما جوسازی می‌شود! آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: نقش بی‌نظیر جامعه‌المصطفی در توسعه انقلاب با بصیرت افزایی و ترویج ادبیات فارسی تشکیل جلسه کمیته برنامه‌ریزی دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جلسه ستاد برگزاری همایش دیپلماسی استانی در وزارت امور خارجه برگزار شد دیدار مقام معظم رهبری با قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی و مدال‌آوران المپیاد‌های علمی جهانی | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا: اصلاً شما چه کاره هستی!؟ «سانائه تاکایچی»، اولین نخست‌وزیر زن تاریخ ژاپن، در یک‌قدمی انتخاب آلمان ۱۵ جنگنده اف-۳۵ از آمریکا خریداری می‌کند نماینده مجلس در اجلاس ژنو: ایران «امنیت غذایی» را حقی جهانی و غیرقابل‌مذاکره می‌داند اخلاقی‌امیری: همایش دیپلماسی استانی، فرصتی برای نشان‌دادن ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد است جنجال بر سر واژه «مرز» در بیانیه آتش بس میان افغانستان و پاکستان سخنگوی دولت: ۵ مدیر به‌دلیل شکایات مردمی عزل شدند | آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان مشاور امنیت ملی عراق وارد تهران شد مراسم تشییع شهید الغماری با حضور هزاران تن در صنعا برگزار شد پزشکیان در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها: در مقابلِ دانایان، فارغ از دیدگاه و جنسیت سرخم کنیم بررسی مجدد طرح کالابرگ در دولت با تأکید بر کنترل فشار معیشتی مردم اژه‌ای: راهبرد دستگاه قضایی برخورد قاطع با اشرار، تروریست‌ها و سارقین مسلح و رأفت اسلامی با محکومین واجد شرایط است مصر و اسرائیل برای بازشدن گره رفح رایزنی می‌کنند معاون گوترش خواستار گنجانده‌شدن انتقال تجهیزات لازم برای بیرون‌آوردن اجساد در مفاد آتش‌بس شد نماینده مجلس: کشت خشخاش در ایران به‌زودی میسر نخواهد شد
سرخط خبرها

ظریف: ایران و چین حامی یکدیگر در امور بین‌الملل هستند

  • کد خبر: ۵۸۸۹۱
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۸
ظریف: ایران و چین حامی یکدیگر در امور بین‌الملل هستند
وزیر امور خارجه در یادداشتی برای روزنامه مردم چین نوشت: روابط تهران و پکن در نیم قرن گذشته به پیشرفت قابل توجهی دست یافته است به طوری که روابط دو جانبه به طور پیوسته توسعه یافته و همکاری در زمینه‌های مختلف، ایران و چین را به یک شریک قابل اعتماد متقابل تبدیل کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد جواد ظریف در این یاداشت که به زبان چینی منتشر شد، با یاداوری اینکه امسال، پنجاهمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک ایران با جمهوری خلق چین را جشن می‌گیریم، نوشت: مبادلات بین ایران و چین سابقه طولانی دارد و دو کشور مبادلات تجاری و فرهنگی خود را از طریق جاده ابریشم باستانی حفظ می‌کنند.

 

وزیر امور خارجه با یادآوری اینکه در ژانویه ۲۰۱۶، روابط ایران و چین به سطح روابط مشارکتی استراتژیک ارتقا یافت، اظهار کرد: رهبران دو کشور بارها تاکید کرده‌اند که هرچه اوضاع بین المللی تغییر کند، روابط دوستانه بین دو کشور تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت.

 

رییس دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: روابط ایران و چین در برابر آزمون زمان مقاومت کرده است به ویژه در دوره دشوار همه گیری کرونا، روابط بین دو کشور همچنان روند توسعه مداوم خود را حفظ کرده است. دو کشور در زمینه های مختلف بی هیچ قید و بندی از یکدیگر حمایت کرده و به نتایج مفید رسیده اند.

 

ظریف با تاکید بر پایبندی ایران و چین به سیاست خارجی مستقل از نظر سیاسی گفت: دو کشور در زمینه اقتصادی همکاری را دنبال می‌کنند و در امور بین الملل یکدیگر را مورد حمایت قرار می‌دهند.

 

وی از ساخت مشترک "کمربند و جاده" به عنوان مهم‌ترین اقدام چین برای ایفای نقشی جهانی یاد کرد و گفت: ایران به طور فعال در ساخت مشترک "کمربند و جاده" مشارکت داشته و امیدوار است که نقش بیشتری در آن داشته باشد. بدون تردید توسعه روابط ایران و چین مبتنی بر احترام متقابل به حاکمیت و استقلال، احترام به نظام های مختلف اجتماعی یکدیگر و همکاری برد- برد است. این همچنین به منبع عظیمی از قدرت برای اعتماد متقابل و همکاری دو کشور در آینده تبدیل خواهد شد.

 

به گزارش رادیو بین المللی چین، وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه این یاداشت نوشته است: در ۵۰ سال گذشته، جهان دستخوش تغییرات عظیم شده است چین به نیرویی مهم در اقتصاد جهانی و صحنه سیاسی بین الملل تبدیل شده و در تدوین دستور کار جهانی مشارکت فعال دارد. ایران نیز یک نیروی مهم در غرب آسیا است برای ایران و چین بیش از هر زمان دیگری لازم است تا روابط دو جانبه را تقویت کنند تا نوع جدیدی از مشارکت ایجاد شود.

 

ظریف با تاکید بر منابع طبیعی فراوان ایران از جمله منابع انسانی تصریح کرد: اطمینان دارم که با تلاش مشترک دو کشور، طرفین یک مدل بلند مدت، پایدار و مدرن از روابط دو جانبه ایجاد می کنند. این نیز با تلاش های جدید دیپلماتیک چین برای توسعه همکاری سودمند متقابل، همزیستی دوستانه و مسالمت آمیز در غرب آسیا همخوانی دارد.

 

وی تاکید کرد: اگرچه فرصت‌ها و چالش‌ها در روند توسعه باهم وجود دارند، اما ما هرگز آن دوستانی را که در شرایط سخت حمایتمان کردند، فراموش نخواهیم کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->