نتیجه بازی تدارکاتی استقلال و سپاهان(۴ مرداد ۱۴۰۴) در ترکیه + ویدیو گل‌ها| عملکرد امیدوارکننده ساپینتو گزینه استقلال، لباس گل‌گهر را انتخاب کرد+ عکس ویدئو| گل زیبای سوبوسلای برای لیورپول به آث میلان وقتی دلال‌ها سوت پایان را می‌زنند| استقلال و پرسپولیس در محاصره ایجنت‌ها افشای پشت پرده جذب ابرقویی‌نژاد توسط پرسپولیس| سکوت هاشمیان در برابر دلال‌ها! رضا جعفری، بازیکن مدنظر باشگاه استقلال کیست؟ + رزومه بازی و تیم های قبلی نیک نفس: باشگاه استقلال با آینده من بازی کرد کاپیتان سابق سپاهان، ستاره جدید چادرملو کورتوا در فرمول یک + عکس عمری در راه ترکیه باشگاه سپاهان: با آلوز مذاکره نکردیم انتقال ستاره سیتی به برنابئو در تابستان ۲۰۲۵ منتفی شد پایان سناریوی طارمی - بوتافوگو ساپینتو: ایران خانه امن من است قطعی برق، اردوی تیم‌های ملی کشتی را به تعطیلی کشاند تهاجم خاموش ازبک‌ها به فوتبال ایران؛ راهبردی نو یا تکرار یک اشتباه؟ ۱۱ خروجی استقلال در مقابل ۵ ورودی| حرکت لاک پشتی در نقل و انتقالات جنون تابستانی در بندر لیورپول حسین ابرقویی، خرید جدید پرسپولیس کیست؟ بیوگرافی و سوابق مدافع سابق پرسپولیس، خرید جدید سرخ‌پوشان را تایید کرد + عکس
سرخط خبرها

پایان مظلومی در استقلال | آقای سرپرست می‌رود

  • کد خبر: ۵۸۹۱۸
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
پایان مظلومی در استقلال | آقای سرپرست می‌رود
پرویز مظلومی به‌زودی از سمتش در استقلال کنار گذاشته خواهد شد. ممکن است مرفاوی جایش را روی نیمکت بگیرد و شاید هم فرد دیگری در این پست گمارده شود. مظلومی جدایی خودش را تلویحا تأیید کرده است.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، پرویز مظلومی دیگر دل‌ودماغ کارکردن در استقلال را ندارد. او به این نتیجه رسیده که در شرایط کنونی بهتر است استقلال را ترک کند. سرپرست استقلال که پیش‌تر هم با انتقاد‌های بسیاری از سوی هوادارن مواجه بود وقتی دوباره با موج تازه‌ای از اعتراض‌ها مواجه می‌شود صراحتا اعلام می‌کند که اگر مشکل استقلال در این برهه او است حاضر است تیم را ترک کند. این به معنای تغییر سیاست‌های سرپرست استقلال در قیاس با هفته‌های گذشته است.

مظلومی که پیش روی پستی که در استقلال گرفته استوار بود حالا دارد به‌سمتی می‌رود که مدیران این باشگاه را مجبور به انتخاب یک سرپرست جدید کند. حتی دو هفته قبل از بازی با سپاهان نیز زمزمه رفتن پرویز و حضور گزینه‌ای تازه روی نیمکت استقلال شنیده می‌شد، مسئولان باشگاه استقلال در آن برهه درباره جانشین مظلومی به جمع‌بندی نهایی نرسیده بودند و اعتقاد داشتند که گزینه مناسبی وجود ندارد که جای او را بگیرد. با‌توجه‌به اینکه پرویز خود عزمش را جزم کرده تا از استقلال جدا شود و در پست دیگری قرار بگیرد، مدیران استقلال باید به‌سرعت وارد فاز عملیاتی انتخاب سرپرست جدید شوند تا شاید از این حیث نیز استقلال صاحب گزینه‌ای فعال‌تر و اثر‌گذار‌تر شود. البته جدایی قریب‌الوقوع مظلومی نمی‌تواند بی‌ارتباط با مسائلی باشد که بعد از حضور یک فرد غیرمرتبط در تمرین استقلال رخ داد.

بعد حضور آن فرد بود که نهاد‌های نظارتی تذکراتی جدی را به باشگاه استقلال دادند که دراین میان نام پرویزخان هم به‌عنوان مقصر اول این ماجرا مطرح شد. هرچند که پای یکی از مربیان استقلال هم در حضور این فرد در میان بود اما درنهایت دودش به چشم مظلومی رفت. مردی که حالا در آستانه جدایی از استقلال قرار گرفته است و احتمال دارد مشاور فنی فکری شود تا سرپرست جدیدی به استقلال ملحق شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->