سی‌ان‌ان: اسرائیل توان ایران برای تجدید قوا را دست‌کم گرفت افزایش ۳۵۰ درصدی فروپاشی روانی صهیونیست‌ها از ترس ایران انهدام ریز پرنده‌های اسرائیل در مشهد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز‌به‌کار دومین سال هیئت‌رئیسه جدید مجمع نمایندگان خراسان رضوی بقایی در پاسخ به سوال خبرنگار شهرآرانیوز: حمله اسرائیل به تهران، سبب آسیب به منزل سفیر سوئیس شد مجلس هیچ تصمیمی در خصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است اژه‌ای: اگر فردی با رژیم صهیونیستی همکاری کند، با توجه به شرایط جنگی مجازات می‌‌شود فعال‌شدن ایست‌های بازرسی بسیج مردمی و گشت‌های شبانه بقایی: شورای امنیت سازمال ملل دوپهلو حرف می زند و حمله اسرائیل را محکوم نمی‌کند ماجرای دود مشاهده‌ شده در محدوده گمرک سرخس چه بود؟ حجت‌الاسلام پژمان‌فر: دست قدرتمند نیرو‌های مسلح، رژیم صهیونیستی را بیچاره کرد | دیگر مذاکره بی‌فایده است انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) معرفی انواع پدافندهای هوایی ایران + ویژگی‌ها و اهداف قابل درگیری حمله صهیونیست‌ها به یک نمایشگاه کامیون در کرمانشاه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) مدنی‌زاده سکان‌دار وزارت اقتصاد شد + فیلم قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: آرامش و امنیت مردم برای ما اولویت مطلق است سپاه از شهادت ۲ تن از پاسداران ایجرود در زنجان خبر داد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موافقت کمیسیون اقتصادی با وزیر پیشنهادی اقتصاد قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چراغ سبز کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حضور پزشکیان در جلسه رأی اعتماد مدنی‌زاده در مجلس (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) گزارش‌ها از حمله به مشهد و فعال شدن پدافند هوایی | شواهد قطعی از حضور جنگنده اسرائیلی در دست نیست واکنش کشور‌های مختلف جهان به جنگ ایران با اسرائیل تشدید بی‌سابقه تنش‌ها | تبادل حملات مستقیم موشکی و پهپادی بین ایران و اسرائیل اطلاعیه شماره۶ سپاه پاسداران درباره عملیات وعده صادق ٣ (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روحانی: اکنون توپ در زمین آمریکا است | بحث مجدد پیرامون برجام غیرممکن است

  • کد خبر: ۵۸۹۴۷
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۸
روحانی: اکنون توپ در زمین آمریکا است | بحث مجدد پیرامون برجام غیرممکن است
رئیس جمهور ایران در گفت‌وگو با رئیس جمهور سوئیس با بیان اینکه راهبرد تهران در قبال برجام کاملا مشخص است، تصریح کرد: لغو عملی و نه صرفا بر روی کاغذ تحریم‌ها از سوی آمریکا، بازگشت ما را به اجرای تعهداتی که طبق برجام آن‌ها را کاهش داده‌ایم، به همراه خواهد داشت.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام حسن روحانی عصر امروز (سه شنبه ۲۸ بهمن) در تماس تلفنی آقای «گای پارملین»، رئیس جمهور کنفدراسیون سوئیس، اظهار کرد: با تحرک بیشتر کمیته‌های اقتصادی و مالی که با هدف پیگیری و ارتقا سطح همکاری اقتصادی دو کشور تشکیل شده است، می‌توان همکاری‌های تهران ــ برن را به مرحله مناسبی ارتقا داد.

رئیس جمهور گفت: خوشبختانه روابط ایران و سوئیس با ترسیم نقشه راه روابط در حوزه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اقتصادی همانند حمل و نقل، بهداشت، دارو، کشاورزی و علم و فناوری، حتی در شرایط ناشی از تحریم‌های ظالمانه آمریکا، در وضعیت قابل قبولی قرار داشته است و ما در صدد تسهیل بیش از پیش فعالیت‌های شرکت‌های مهمی سوئیسی هستیم که باوجود تحریم، همچنان به فعالیت خود در ایران ادامه داده‌اند.

روحانی همچنین انجام اقدامات لازم جهت فعالیت مؤثر کانال مالی سوئیس و عملیاتی شدن آن دسته از قرارداد‌های مشترک که به دلیل سیاست‌های دولت قبلی آمریکا متوقف شده‌اند، را ضروری و گامی در راستای بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل خواند.

رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه حل مشکلات از طریق تهدید، فشار و زور، در برابر مردم ایران یقینا شکست خورده است، تاکید کرد: فشار حداکثری آمریکا با مقاومت ملت ایران به طور کامل با شکست مواجه شده و تنها با روش‌های مبتنی بر عقلانیت و احترام متقابل است که می‌توان بر مشکلات فائق آمد.

روحانی همچنین بازکردن و بحث مجدد پیرامون برجام به عنوان محصول تلاش طولانی کشور‌های مختلف را غیرممکن و مغایر با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت دانست و گفت: راهبرد تهران در قبال برجام کاملا مشخص است. لغو عملی و نه صرفا بر روی کاغذ تحریم‌ها از سوی آمریکا، بازگشت ما را به اجرای تعهداتی که طبق برجام آن‌ها را کاهش داده‌ایم، به همراه خواهد داشت.

رئیس جمهور تاکید کرد: اکنون توپ در زمین آمریکا است و هر موقع تحریم‌های غیرقانونی را به طور عملی کنار بگذارد، همه چیز در مسیر درست قرار خواهد گرفت.

روحانی همچنین طرح صلح هرمز را گامی برای ترغیب امنیت دسته جمعی در منطقه دانست و با استقبال از هرگونه ابتکار سازنده و عملیاتی از سوی کشور‌هایی همانند سوئیس، تاکید کرد: بی تردید در فضای ناامن، همگی چه در منطقه و چه در اروپا صدمه می‌بینند و ایران در صورت مشاهده اراده لازم از سوی سایر کشور‌های منطقه، آماده انجام اقدامات اعتمادساز است.

رئیس جمهور با اشاره به وضعیت غمبار مردم یمن، خواهان آتش‌بس فوری، ارسال کمک‌های بلاعوض، جلوگیری از انتقال تسلیحات به برخی از کشور‌های منطقه و در نهایت آغاز مذاکرات یمنی - یمنی به عنوان راه‌حل نهایی بازگشت آرامش و صلح به این کشور دانست.

«گای پارملین»، رئیس جمهور کنفدراسیون سوئیس، نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با تبریک ۲۲ بهمن به دولت و مردم ایران تاکید کرد: برن خواهان گسترش روابط در زمینه‌های مورد علاقه با ایران است و همه تلاش‌های خود را برای گسترش این همکاری‌ها به کار خواهم گرفت.

وی با ابراز خرسندی از فعالیت شرکت‌های سوئیسی در ایران به رغم تحریم‌های آمریکا به کانال مالی سوئیس و نقش آن اشاره کرد و گفت که ما خود را متعهد می‌دانیم که دارایی‌های ایران در برخی کشور‌ها را به این کانال منتقل کنیم.

رئیس جمهور سوئیس همچنین شرایط کنونی در عرصه بین‌الملل را فرصت دوباره‌ای برای بازگشت همه طرف‌های برجام برای انجام تعهداتشان دانست و گفت که سوئیس آماده است تلاش‌هایی را در این راستا به کار گیرد.

آقای پارملین همچنین به اهمیت بازگشت امنیت به یمن و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای اشاره کرد و اظهار کرد: ایران با توجه به نقش موثری که در منطقه دارد، می‌تواند با کمک سایر کشور‌ها و از جمله اتحادیه اروپا به بازگشت آرامش به یمن کمک کند.
 
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->