جشنواره کوچه از امشب در بوشهر آغاز می‌شود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) معرفی نامزدهای سومین جایزۀ ادبی «چوک» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور شرکت در مراسم تشییع پاپ عازم رم شد شبکه تلویزیونی کارمند افتتاح شد اعلام برنامه‌های هفته فیلم و عکس مشهد + جدول زمانبندی پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی
سرخط خبرها

آیین پایانی جشنواره فتومونتاژ برگزار شد

  • کد خبر: ۵۸۹۸۳
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴
آیین پایانی جشنواره فتومونتاژ برگزار شد
اختتامیه نخستین جشنواره فتومونتاژ (چشمان کاملا باز) با موضوع مناسب‌سازی و بیان موانع بر سر راه افراد دارای معلولیت در جامعه، دیروز در سالن اجتماعات اداره کل بهزیستی خراسان رضوی برگزار شد.
سمیرا شاهیان | شهرآرانیوز - اختتامیه نخستین جشنواره فتومونتاژ (چشمان کاملا باز) با موضوع مناسب‌سازی و بیان موانع بر سر راه افراد دارای معلولیت در جامعه، دیروز در سالن اجتماعات اداره کل بهزیستی خراسان رضوی برگزار شد.


۷ برگزیده از ۱۳۶ اثر ارسالی

به گفته سرپرست بهزیستی خراسان رضوی ۱۳۶ اثر از استان‌های سراسر کشور به این جشنواره رسیدند و در نهایت ۷ اثر برگزیده معرفی شدند، مسعود فیروزی خاطرنشان کرد: براین باور بودیم که با هنر می‌شود به بهترین شکل سخن و مطالبه و انتقاد و اعتراض را چه در بین افراد دارای معلولیت و چه گروه آزاد بیان کرد. تکنیک فتومنتاژ قابلیت ها‌ی خاصی دارد و شاید محدودیت‌های عکاسی را از بین ببرد و فرصت بیشتری به هنرمند می‌دهد که بتواند حرف‌های بیشتری را مطرح کند.


نقش موثر خراسان رضوی در آگاهی مردم

در ادامه، رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور گفت: خراسان رضوی با برگزاری چند همایش و جشنواره ازجمله جشنواره کاریکاتور و فیلم صدثانیه‌ای و نیز امروز اختتامیه فتومونتاژ، توانست نقش مؤثری در آگاهی مردم و مسئولان به موضوع دسترس‌پذیری و مناسب‌سازی ایفا کند.
 
ابراهیم کاظمی مؤمن‌سرائی بیان کرد: یکی از کار‌های بزرگی که انجام داده‌ایم و اکنون قرار است در کشور انجام شود اجرای پروژه شهر‌های بدون مانع و دسترس‌پذیر است. با استعلام از استانداری‌ها ۵۶ شهر به‌عنوان شهر دسترس‌پذیر معرفی شده‌اند که قرار است در آن شهر‌ها به‌گونه‌ای دسترس‌پذیری ایجاد کنیم که افراد بتوانند از آن استفاده کنند. در گام نخست، فعالیت در این زمینه در یزد به عنوان اولین شهر دسترس‌پذیر آغاز شده و قرار است در سطح کشور ادامه یابد.

او ادامه داد: اکنون در حال تدارک برگزاری جشنواره شهید رجایی هستیم؛ امیدواریم امسال بتوانیم آمار خوبی درباره مناسب‌سازی ساختمان‌ها در جشنواره ارائه دهیم و اعلام کنیم بالای ۶۰ درصد ساختمان‌ها بعد از جشنواره مناسب‌سازی شده‌اند. وی به آخرین جلسه ستاد مناسب‌سازی کشور در ۲۱ بهمن اشاره و بیان کرد: در آن جلسه از نشان دسترس‌پذیری رونمایی کردیم که قرار است ساختمان‌های اداری و خصوصی طبق برنامه‌ای که داریم نشان دسترس‌پذیری طلایی و نقره‌ای بگیرند.


برگزیدگان

در بخش پایانی مراسم، بیانیه هیئت داوران که در آن پیشنهاد تأسیس دبیرخانه دائمی جشنواره فتومونتاژ بیان شده بود از سوی فتانه پورآرت، عضو هیئت داوران و بازیکن تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران خوانده شد.

از بین ۱۳۶ اثر ارسال‌شده از استان‌های کرمان، آذربایجان غربی و شرقی، اصفهان و خراسان رضوی، ۷ نفر (دو رتبه مشترک) در دو بخش افراد دارای معلولیت و آزاد قدردانی شدند. هیئت داوران متشکل از فرامرز عامل بردبار، حمیدرضا علیزاده و فتانه پورآرت در بخش نخست؛ افراد دارای معلولیت، علی ابراهیمیان مجد از مشهد و امیررضا کفاشی از آذربایجان غربی را به ترتیب رتبه‌های اول و سوم معرفی کردند. همچنین مریم عزت‌شعار از فریمان و سید علیرضا قاضی از مشهد به صورت مشترک رتبه دوم را کسب کردند. در بخش آزاد نیز عباس فیروزفر و غزاله ترابی و سحر گندمی، هر سه از مشهد به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم شدند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->