اعمال قانون و ساماندهی موتورسیکلت‌ها در پیاده رو‌های منتهی به حرم مطهر رضوی برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد: جلب توجه بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در زمینه حفظ خانه‌های تاریخی ارزشمند است برگزاری نشست هماهنگی کنگره ۱۸ هزار شهید دفاع مقدس خراسان رضوی فرهمندی: شورای ششم اهتمام ویژه‌ای به انعقاد قرارداد فاز دو خط ۳ مترو مشهد دارد شناسایی ۵۶۰ هزار خودروی متخلف فاقد معاینه‌فنی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه نهایی خط دو متروی مشهد در روز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) + فیلم مدیر حوزه علمیه خراسان: عملیات خط سه مترو مشهد اقدامی فوق‌العاده است ترافیک پرحجم در میدان شهدا، بزرگراه بسیج و طول خیابان احمدآباد مشهد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ایستگاه مترو میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است + عکس مشهد به مناسبت روز جهانی هموفیلی قرمز می‌شود توضیحات سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در رابطه با استفاده کافی‌شاپ‌ها از معابر عمومی ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها بدهی دولت به شهرداری مشهد در مسیر تسویه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روزهای پنجشنبه و جمعه اعمال تخفیف ۷۰ درصدی برای کاربران دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به پرونده پرفراز‌و‌نشیب حفظ سنگ‌نگاره‌های ثبت‌ملی‌شده شاندیز | زور وکیل و وزیر هم به معدن دیزدر نرسید! + فیلم
سرخط خبرها

در بودجه سال آینده شهرداری مشهد کفه ترازو به‌سود عمران و توسعه شهر است

  • کد خبر: ۵۹۱۰۰
  • ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۵
در بودجه سال آینده شهرداری مشهد کفه ترازو به‌سود عمران و توسعه شهر است
لایحه بودجه ۱۴۰۰ شهرداری مشهد که در جلسه علنی صدوبیستم شورای اسلامی شهر مشهد، از سوی محمدرضا کلائی، شهردار مشهد به شورای اسلامی شهر تقدیم شد، اکنون در کمیسیون برنامه‌وبودجه در حال چکش‌کاری است.
علیرضا ظهیری  | شهرآرانیوز؛ لایحه بودجه ۱۴۰۰ شهرداری مشهد که در جلسه علنی صدوبیستم شورای اسلامی شهر مشهد، از سوی محمدرضا کلائی، شهردار مشهد به شورای اسلامی شهر تقدیم شد، اکنون در کمیسیون برنامه‌وبودجه در حال چکش‌کاری است و بنا به‌گفته نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر، در بودجه ۱۴۰۰ شهرداری باز هم کفه ترازو به‌نفع عمران و توسعه شهری است.
 
حمیدرضا موحدی‌زاده در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به برگزاری جلسه کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر مشهد درباره بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری مشهد، گفت: در جلسه دیروز بخش منابع و مصارف بودجه ۱۴۰۰ مورد بررسی اعضا قرار گرفت. این عضو شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه در این جلسه بیش از ۳۰ کد درآمدی بودجه شامل عوارض و پروانه و تخلفات و کمک‌های دولتی و عوارض هواپیمایی و دیگر موارد بررسی شد، تصریح کرد: در مجموع منابع درآمدی شهرداری در بخش عوارض، اقتصادی، اوراق مشارکت و تسهیلات بانکی ۱۷ هزارو ۶۴۲ میلیارد تومان گزارش شده است که از این میزان
۴ هزارو ۸۷۴ میلیارد تومان در بخش جاری و موارد این حوزه هزینه خواهد شد و بیش از ۱۲ هزارمیلیارد تومان نیز در بخش عمرانی هزینه می‌شود. وی تأکید کرد: این اعداد نشان می‌دهد که با وجود اینکه در کشور کفه ترازو به‌نفع هزینه‌های جاری است و هزینه‌های عمرانی در رده بعدی قرار دارد، اما در مشهد این اتفاق برعکس است و این هدف مدیریت‌شهری در دوره پنجم است که بر هزینه‌کرد در بخش عمرانی تأکید شود و همچنان در بودجه ۱۴۰۰ نیز ادامه خواهد داشت. موحدی‌زاده تأکید کرد: همچنین در بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری مشهد در بخش جاری شاهد افزایش ۲۳ درصدی و در بخش عمرانی شاهد افزایش ۱۴ درصدی بودجه در قیاس با بودجه سال ۱۳۹۹ هستیم.
 
وی با اشاره به اهمیت تحقق یکی از شاخص‌های برنامه عملیاتی میان‌مدت شهرداری مشهد مربوط به برنامه ۱۳۹۷-۱۴۰۰ گفت: در این برنامه عملیاتی مشخص شده بود که سهم درآمد پایدار از کل درآمد شهرداری که در سال ۱۳۹۷ حدود ۲۵ درصد بوده است، در سال ۱۴۰۰ باید به ۴۰ درصد برسد. نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد افزود: در جلسه دیروز این عدد به‌طور دقیق روشن نشد و از حوزه برنامه‌وبودجه شهرداری خواستیم در جلسه بعدی کمیسیون این گزارش را کامل کند، اما با توجه به اعداد و ارقامی که بنده دیدم، پیش‌بینی می‌کنم که سهم درآمد‌های پایدار شهرداری در بودجه ۱۴۰۰ با ۱۰ درصد افزایش نسبت به بودجه ۱۳۹۷ شهرداری، به ۳۵ درصد رسیده است.
 
وی درباره محل درآمدی بخش عوارضی شهرداری که با مصوبه احتمالی مجلس به‌چالش کشیده خواهد شد نیز گفت: از مجموع ۱۷ هزارمیلیارد تومان بودجه کل شهرداری برای سال آینده، ۳۰ تا ۳۵ درصد این بودجه و در حالت خوشبینانه ۴۰ درصد آن از محل دریافت عوارض، صدور پروانه، گرفتن جریمه‌ها، کمک‌های دولتی، عوارض هواپیما و دیگر موارد تعریف‌شده محقق خواهد شد؛ بقیه این بودجه از محل منابع تعریف پروژه‌های مشارکت و سرمایه‌گذاری‌های مشترک در سازمان اقتصادی شهرداری محقق می‌شود که بخشی از این درآمد‌ها به‌صورت غیرنقد و بیشتر بر اساس تهاتر خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->