افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کوکاکولای فرانسوی در برابر جامعه سرمایه‌داری

  • کد خبر: ۵۹۱۱۶
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷
کوکاکولای فرانسوی در برابر جامعه سرمایه‌داری
در سال ۱۹۵۰ شرکت آمریکایی کوکاکولا تصمیم گرفت یک پویش بازاریابی بزرگ را با هدف تبلیغ نوشیدنی خود در فرانسه آغاز کند. مارک کافمن، عکاس مجله «لایف»، در فرانسه حضور یافت تا واکنش‌های واقعی مردم را درحال نوشیدن کوکاکولا ثبت کند.
 عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ در سال ۱۹۵۰ شرکت آمریکایی کوکاکولا تصمیم گرفت یک پویش بازاریابی بزرگ را با هدف تبلیغ نوشیدنی خود در فرانسه آغاز کند. مارک کافمن، عکاس مجله «لایف»، در فرانسه حضور یافت تا واکنش‌های واقعی مردم را درحال نوشیدن کوکاکولا ثبت کند. ون‌ها با شعار «خنک بنوشید» در خیابان‌های فرانسه گشت می‌زدند و نمونه‌هایی را از آنچه که کوکاکولا «انقلاب سرد» می‌نامید، میان بزرگ‌سالان و کودکان توزیع می‌کردند. همان‌طور که در تصاویر پیداست، «طعم عالی کوکاکولا» در ابتدا برای فرانسوی‌ها آن‌چنان خوشمزه به‌نظر نمی‌رسید! کوکاکولا از سال ۱۹۱۹ که ریمون آرون لینتون این برند از نوشیدنی را در فرانسه ثبت کرد و ژرژ دلکروکس، افسر پیاده‌نظام فرانسوی، واردات و فروش آن را در شهر «بوردو» آغاز کرد، برای فرانسویان در دسترس بود.
 
پس از پایان جنگ جهانی دوم و رواج یخچال‌های خانگی در فرانسه، کوکاکولا تصمیم گرفت اعتبار خود را در این کشور افزایش دهد. نوشیدنی کوکاکولا قبل از ورود به فرانسه در ایالات‌متحده آمریکا بسیار محبوب بود، زیرا اولین نوشیدنی طعم‌داری بود که به‌طور گسترده به بازار عرضه شده بود. جنگ سرد فرصتی برای آمریکا فراهم کرد تا بتواند جایگاه خود را به‌عنوان یک جامعه سرمایه‌داری (نسبت به جوامع کمونیستی) اثبات کند. در این میان، کوکاکولا نشان داد که چگونه یک شرکت آمریکایی می‌تواند برای مناطق دیگر جهان بازاری پرسود ایجاد کند.
 
اما کوکاکولا در فرانسه هواداران چندانی نداشت و حتی تا امروز نیز این نوشیدنی در این کشور به اندازه سایر کشور‌های اروپای غربی محبوبیت ندارد. از آنجا که کوکاکولا نماد هسته اصلی آمریکا به‌عنوان یک جامعه سرمایه‌داری بود، ورود کوکاکولا به فرانسه با مقاومت زیادی روبه‌رو شد. آن زمان مردم فرانسه نمی‌خواستند که شرکت‌های آمریکایی کشورشان را بگیرند، پس برای جلوگیری از تولید انبوه کوکاکولا بسیار مقاومت کردند. امروزه تولید و مصرف کوکاکولا در فرانسه افزایش یافته، اما دستورالعمل کوکاکولای فرانسوی با نمونه آمریکایی‌اش متفاوت است، درواقع فرانسویان به هر ترفندی که بود اجازه ندادند یک محصول تمام آمریکایی بازارشان را تسخیر کند!
 
کوکاکولای فرانسوی در برابر جامعه سرمایه‌داری
 
مرد فرانسوی بعد از نوشیدن کوکاکولا آن را به‌سمت دوربین می‌پاشد!
 
کوکاکولای فرانسوی در برابر جامعه سرمایه‌داری
 
پسربچه‌ای فرانسوی درحال مزه‌کردن طعم کوکاکولا
 
کوکاکولای فرانسوی در برابر جامعه سرمایه‌داری
 
بازاریابان کوکاکولا در خیابان‌های پاریس نمونه‌های رایگان را به بزرگ‌سالان و کودکان می‌دادند.
 
کوکاکولای فرانسوی در برابر جامعه سرمایه‌داری
 
زن جوان درحال نوشیدن کوکاکولا، مغازه‌ای در پاریس.
 
کوکاکولای فرانسوی در برابر جامعه سرمایه‌داری
 
این مرد فرانسوی به احتمال طعم کوکاکولا را نپسندیده است!
 
کوکاکولای فرانسوی در برابر جامعه سرمایه‌داری
 
تبلیغ کوکاکولا در یک مجله، سال ۱۹۴۵.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->