رئیس شورای عالی سیاسی یمن: ترور پیروزی نیست درخواست فرانسه از اسرائیل: گذرگاه‌های نوار غزه باز شود غریب آبادی: همکاری ایران و آذربایجان در حوزه دریای خزر تقویت خواهد شد درآمد این کارخانه وقف انرژی هسته‌‌ای شد نیاز شدید شهرداری غزه به ماشین آلات سنگین برای کشف اجساد از زیر آوارها لبنان درخواست اسرائیل برای مذاکره سیاسی را رد کرد ورود اسرائیلی به برخی اماکن تایلند ممنوع شد نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند درخواست مصر از اسرائیل و حماس برای پایبندی به آتش‌بس غزه شهادت بیش از ۱۰۰ نفر در غزه پس از آغاز آتش‌بس اسیر سالمند فلسطینی در زندان‌های اسرائیل به شهادت رسید عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان واکنش نشان داد ترامپ: اوکراین در جنگ پیروز نخواهد شد نقض آتش‌بس توسط اسرائیل ادامه دارد | پرواز گسترده پهپاد‌ها بر فراز ضاحیه بیروت + فیلم (۲۸ مهر ۱۴۰۴) شهادت ۲۷۰ نفر در لبنان توسط اسرائیل از زمان برقراری آتش بس (۲۸ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی: سوءاستفاده آمریکا و اسرائیل از آسمان عراق پیگیری می‌شود گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و آمریکا مقدم‌فر: رژیم صهیونیستی در باتلاق شکست‌ها دست‌وپا می‌زند ۲۰۰ نظامی آمریکایی وارد اراضی اشغالی شدند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عملیات‌های متعدد نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش وزیر کشور: امنیت مرزها پایدار است ادعا‌های تکراری نتانیاهو علیه ایران و محور مقاومت شکایت از صادرات سلاح آلمان به اسرائیل تأکید بر ضرورت اعدام اسرای فلسطینی
سرخط خبرها

روحانی: تلاش ما این است که وارد موج چهارم نشویم

  • کد خبر: ۵۹۲۵۷
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۲
روحانی: تلاش ما این است که وارد موج چهارم نشویم
رییس جمهور گفت: ضدانقلابی که شبهه‌افکنی می‌کند این دولت به مردم گزارش نداد و نگفت که ویروس کرونا وارد کشور شده این یک دروغ محض است؛ ما از همان روزی که متوجه شدیم این موضوع را به مردم اعلام کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با یادآوری گذشت یک سال از ورود رسمی کرونا به کشور گفت: ما از اولین روزی که فهمیدیم ویروس وارد کشور شده تصمیم گرفتیم به مردم اعلام کنیم. برخی شبهه داشتند که چون نزدیک به انتخابات است بگوییم یا نه و من گفتم تردید نکنید. چه انتخابات باشد چه هر مراسم دیگری این را باید به مردم گفت؛ چرا که این ویروس شوخی ندارد.

 

وی افزود: ضدانقلابی که شبهه‌افکنی می‌کند این دولت به مردم گزارش نداد و نگفت که ویروس وارد کشور شده است، این یک دروغ محض است و ما از همان روزی که متوجه شدیم این موضوع را به مردم اعلام کردیم.

 

روحانی تاکید کرد: از لحاظ ساختاری در کشور ما یک کار بسیار بزرگ صورت گرفت. یک ستاد مقابله با این ویروس شکل گرفت. ۵۸ جلسه تاکنون در این ستاد برگزار شده است و این غیر از جلسات کمیته‌های تخصصی و سایر بخش‌های مربوط به مقابله با کروناست.

 

رییس جمهور ادامه داد: شاید تشکیل این ستاد ناشی از تجربه دفاع مقدس بود که در همان زمان هم شورای عالی پشتیبانی جنگ به حکم امام شکل گرفت که مصوباتش همچون قانون بود و به مجلس اعلام می‌شد که البته فقط درباره جنگ بود و این شورای عالی یک ستاد پشتیبانی جنگ هم راه انداخت.

 

وی با تاکید بر اینکه در تجربه جدید هم شورای عالی امنیت ملی تصویب کرد که ستادی تشکیل شود که اختیاراتش در حد اختیارات شورای عالی امنیت ملی باشد، گفت: یعنی مصوبات آن برای همه لازم الاجرا و در حکم قانون باشد و به همین صورت رهبر انقلاب تایید کردند و این کار آغاز شد. این ستاد یک تجربه بسیار گرانقدر برای کشور است.

 

روحانی تصریح کرد: البته این مصوباتی که تاکنون گذرانیم مربوط به کرونا است و برای بعد از این شرایط نافذ نیست، اما در عین حال می‌شود برخی مقررات و مصوبات را در مراجع دیگر بعدا تصویب کرد و به صورت مقررات دائمی درآورد.

 

رییس جمهور با بیان اینکه یک تقسیم کار بنیانی برای مبارزه با یک ویروس بی سابقه بود، اظهار کرد: مردم ما در صدسال گذشته سابقه چنین ویروسی ندارند که تمام دنیا و کشور را تحت تاثیر قرار دهد و بر کسب و کار و آموزش و فرهنگ و همه چیز تاثیر بگذارد.

 

وی یادآور شد: روزهای اول فروردین در ستاد گفتم باید این ویروس را به صورت یک بلیه یک ساله مشاهده کنیم. بعضی از دوستان که بین‌شان پزشک هم بود به من گفتند که چرا گفتید یک ساله، این ویروس یک سال طول نمی‌کشد و در تابستان با گرما تمام می‌شود. من گفتم ما که مطمئن نیستیم و باید احتیاط کنیم و برای یک سال آماده باشیم و دیدیم که این ویروس خطرناک است و به سادگی کنار نرفت.

 

روحانی تاکید کرد: الان هم که یک سال از آن گذشته، نه تنها این ویروس تمام نشده بلکه با نوع آفریقایی و انگلیسی و انواعی که گفته می‌شود مواجه هستیم و مشخص هم نیست که بشر چه زمان از این ویروس خلاص شود؛ هیچکس نمی‌داند. اما باز هم باید برای سال آینده خود را آماده کنیم.

 

رییس جمهور با تقدیر از تلاش‌های مدافعان سلامت، گفت: شاید در کشورهای دیگر هم کادر درمانی فعالیت و فداکاری زیادی کردند که من زیاد مطلع نیستم که بخواهم مقایسه کنم ولی کاری که کادر درمان ما انجام داد انصافا قابل تحسین و تعظیم است. آنان جان خود را فدا کردند و بیش از ۲۶۰ نفرشان شهید خدمت شدند.

 

وی با اشاره به اینکه صداوسیما انصافاً در این یک سال تلاش کرد و در کنار ستاد و مدافعان سلامت بود، افزود: نیروهای مسلح کار بسیار بزرگی انجام دادند و از روز اول بیمارستان‌ها و نقاهتگاه‌های خود را تشکیل دادند، به برخی از آنها نیاز شد و از آنها استفاده شد و به برخی هم نیاز نشد. کاری که نیروهای مسلح، بسیج سپاه، ارتش و نیروی انتظامی انجام دادند خیلی ارزشمند بود.

 

روحانی یادآور شد: ما در مجموع یک سال به یک کلمه رسیدیم و آن این است که برای مقابله با این بیماری باید سبک زندگی تغییر کند. مردم باید بدانند شرایط امروز ما شرایط عادی و معمولی نیست. برای خرید، بازار، مسافرت، آموزش، رفتن به سینما، مراکز مذهبی، مسافرت خارج از کشور، شرایط ما غیر معمول است و در این شرایط ما باید سبک زندگی‌مان را تغییر دهیم.

 

رییس جمهور ادامه داد: راه‌حلش هم این است که باید ماسک بزنیم، دست‌هایمان را بشوییم، فاصله را رعایت کنیم، دورهمی را تعطیل کنیم، تجمعات را کنار بگذاریم، ترددها را کم کنیم. همه اینها سبک زندگی جدید در این شرایط است و همین یک کلمه را با همه ابعادش باید مدنظر قرار دهیم تا بتوانیم به خوبی از این شرایط عبور کنیم.

 

وی با اشاره به پشت سرگذاشته شدن موج اول، دوم و سوم کرونا گفت: موج سوم موج سختی بود ولی به هر حال عبور کردیم و همه تلاش ما این است که وارد موج چهارم نشویم و امیدوارم موفق شویم تا اینکه در شب عید مردم راحت باشند و بتوانند به زندگی خودشان بپردازند.

 

روحانی با اشاره به اقدامات دولت و ستاد کرونا در یک سال اخیر، اظهار کرد: ما در این ستاد برخی از قوانین و مقررات را برای رفاه حال مردم و برای کمک به اقشاری که تحت فشار قرار گرفتند تغییراتی دادیم. وام اختصاص دادیم، یارانه ویژه‌ را در نظر گرفتیم، وام در اختیار کسب و کارهایی قرار دادیم که در این مدت دچار مشکل شدید شده بودند، وام در اختیار خانواده‌هایی قرار دادیم که برای اجاره مسکن دچار مشکل شده بودند و همه جا کمک‌های لازم را در حد توان انجام دادیم.

 

وی افزود: ما از قبل هم به دنبال دولت الکترونیک و اقتصاد دانش‌بنیان بودیم، اما در عین حال در این وانفسای کرونا ضرورت این مساله برای ما روشن‌تر شد و یک حرکتی که در این یکسال در دولت الکترونیک شروع و در اقتصاد دیجیتال شروع شده، قابل قیاس با سال‌های قبل و با دهه قبل هم نیست، اگر ما یک دهه را با یک سال اخیر مقایسه کنیم، حرکت بسیار بزرگی انجام گرفته است.

 

ادامه دارد ...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->