توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»! سفیر چین در مانیل احضار شد مجتبی پورمحسن، خبرنگار اینترنشنال کیست؟ + مدارک لو رفته توسط گروه هکری حنظله بررسی طرح توسعه پایدار محدوده شرق شهر مشهد در استانداری خراسان رضوی جزئیات تازه از حمله دوباره به یک کشتی در مجاورت آب‌های یمن (۱۷ تیر ۱۴۰۴) مصر یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجدالاقصی را محکوم کرد رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: نیرو‌های مسلح ایران با تمام توان در برابر زورگویی ایستادگی کرد تقدیر سخنگوی دولت از نقش «ایکوم» در حفاظت از اشیای تاریخی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه گروه هکری حنظله: شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد لیبرمن: نتانیاهو خطر واقعی برای اسرائیل است واکنش گولان به تارومار شدن نظامیان اسرائیلی: مجبوریم جنگ غزه را تمام کنیم طحان نظیف: طرح تشدید مجازات همکاری با اسرائیل، به دلیل ابهامات به مجلس ارجاع شد هشدار قسام: نظامیان اسرائیلی بیشتری را در غزه اسیر می‌کنیم ایوبی: انسجام جهانی فارسی زبانان، رسالت ایران و تاجیکستان است هلاکت ۵ نظامی صهیونیست در شمال باریکه غزه (۱۷ تیر ۱۴۰۴) کمیسیون امنیت ملی مجلس: مجموعاً ۶۰ هزار پهپاد وارداتی و داخلی داریم سفیر ایران در ارمنستان: همواره خواهان روابط پایدار با کشور‌های منطقه هستیم تحلیلگر سابق سیا: اوکراین به سمت فروپاشی حرکت می‌کند برافراشته شدن پرچم ایران در دسته عزاداری ایالت سند پاکستان رئیس مجلس قانون انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) سازمان ملل زنگ خطر را به صدا درآورد: غزه در حال احتضار است جالوت سایبری مدیرکل اتباع وزارت کشور: تلاش برخی رسانه‌های خارجی برای ایجاد جوسازی علیه سیاست‌های مهاجرتی ایران است نماینده مردم مشهد در مجلس: در پروسه خروج اتباع باید حریم‌ها و حرمت‌ها حفظ شود یک نماینده مجلس: دولت باید اهتمام جدی در خصوص پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری داشته باشد منابع آگاه از احتمال ازسرگیری ارسال کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین خبردادند ابلاغ پیام وزیر خارجه ایران به همتای عمانی‌اش
سرخط خبرها

تا پایان هفته تمام زندانیان فقیر با بدهی کم آزاد می‌شوند

  • کد خبر: ۵۹۲۹۱
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲
تا پایان هفته تمام زندانیان فقیر با بدهی کم آزاد می‌شوند
رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور در مراسم آزادی ۲۲ نفر از زندانیان استان کهگیلویه و بویر احمد گفت: تا پایان هفته، تمام زندانیان فقیر کشور که به علت مبالغ پایین در زندان هستند شناسایی و از محل اعتبارات اهدایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) آزاد خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حاج محمدی با اشاره به نقش کنترل های درونی در بازداری انسان از ارتکاب به جرم گفت: کنترل درونی بهترین شیوه مراقبت از خود است و اگر ما پایبند به قواعد، اصول و اخلاق باشیم نیازی به این پابندها نداریم.

 

رئیس سازمان زندان‌ها با اشاره به موضوع خانواده زندانیان گفت: متاسفانه با زندانی شدن هر فرد خانواده او نیز دچار آسیب می شود و شما باید بخاطر خانواده، فرزندان و همسر خود از مسیر گذشته خود بازگردید و راه درست زندگی را انتخاب کنید.

 

رئیس سازمان زندان‌های کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: زندگـی اجتماعی نیازمند امنیت اسـت، امنیتی کـه ضامن فعالیتهای سـازنده اجتماعـی اسـت.

 

وی اظهار داشت: امنیـت خـود بـه خـود پدیـد نمی‌آید؛ چراکـه در اجتمـاع افرادی هسـتند کـه ایـن نعمـت را نادیده گرفته و با تخطی از عهد خود موجب تزلزل امنیت اجتماعی می شوند که بـرای جلوگیـری از این عدم پایبندی به تعهدات، زنـدان نقش نگهداری، کنتـرل و هدایت افراد را به عهده دارد تـا اجتمـاع بتوانـد بـا امنیـت و سلامتی راه رشـد و بالندگـی را طـی نمایـد.

 

حاج محمدی با اشاره به آیه شریفه « وَ أَوفُوا بِالعَهدِ إنَّ العَهدَ کانَ مَسئُولـاً » تاکید داشت: همه ما موظف به مراقبت و نظارت بر تعهدات خود و دیگران هستیم. اما امروز با آزادسازی این زندانیان تلاش نمودیم تا در راستای احیای ارزش‌های انسانی و اسلامی و ترویج فرهنگ بخشش گام برداریم.

 

شایان ذکر است مجموع بدهی این ۲۲ زندانی، ۵ میلیارد و ۷۵۳‪ میلیون تومان بود که ۶۱ درصد این بدهی بالغ بر ۳.۵ میلیارد تومان با تلاش شورای حل اختلاف و مددکاران توسط شکات بخشوده و بخش دیگر این بدهی ها توسط ستاد دیه استان پرداخت شد.

 

رئیس سازمان زندان ها در این مراسم ضمن قدردانی از شکات به علت این اقدام ارزشمند که فرهنگ گذشت را در جامعه ترویج می کند از تلاش های مددکاران زندان ها و مسئولان ستاد دیه و شوراهای حل اختلاف قدردانی کرد.

 

همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه به استان کهگیلویه و بویراحمد و با حضور رئیس سازمان زندان ها تعداد ۲۲ زندانی جرائم مالی که زمینه آزادی آنان فراهم گردیده بود به آغوش خانواده بازگشتند.

 

در حاشیه این آیین ۲ زندانی محکوم به قصاص با تلاش و پیگیری شورای حل اختلاف شعبه ۹ کهگیلویه و بویراحمد و کسب رضایت اولیای دم بخشوده شدند.

 

منبع: سازمان زندان‌ها

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->