مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کدخدایی: امسال هم سلامت انتخابات و هم سلامت مردم مهم است

  • کد خبر: ۵۹۳۷۹
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸
کدخدایی: امسال هم سلامت انتخابات و هم سلامت مردم مهم است
رییس پژوهشکده شورای نگهبان گفت: امسال هم سلامت انتخابات و هم سلامت مردم مهم است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عباسعلی کدخدایی در مراسم اختتامیه رویداد ایده نگاری بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت: ویروس منحوسی جامعه بشریت را درگیر کرده و در همه جای دنیا همه مشغول مبارزه با آن هستند، در کشور ما هم همه درگیرند و همه مسولان و دستگاه ها به دنبال این هستند راه هایی را پیدا کنند که مشکلاتی که این ویروس ایجاد کرده را برطرف کند.

 

وی گفت: آقای حریرچی گزارشاتی را از مشکلاتی که سر راه عزیزان هست را ارایه کرد و باید از یکایک کادر درمان تشکر کنیم.

 

کدخدایی ادامه داد: آنچه که مهم است این است که مبارزه و مقابله با این ویروس، نیازمند مشارکت همه آحاد جامعه هست و فقط مسئولان نمی توانند بار مبارزه با آن را بر دوش داشته باشند لذا یکایک عزیزان در همه جا لازم است کمک کنند و پژوهشکده شورای نگهبان با همین نگاه این رقابت را برگزار کرد و درخواستی از همه نخبگان شد تا ما را برای بهتر برگزار شدن انتخابات ریاست جمهوری کمک کنند زیرا انتخابات مهمی است و همه مردم علاقمندند با وضعیت شیوع ویروس منحوس ما چگونه می توانیم انتخابات سالم تری برگزار کنیم.

 

وی تاکید کرد: سلامت انتخابات یعنی صیانت از آرای مردم اما از سال گذشته سلامت مردم با این ویروس پیوند خورد و امسال هم سلامت انتخابات و هم سلامت مردم مهم است. ۴۰۰ نفر از نخبگان درگیر رقابت‌ها بودند و برندگان انتخاب و معرفی می شوند؛ ان‌شاءالله این حرکت ادامه یابد.

 

سخنگوی شورای نگهبان در پایان گفت: نظرخواهی از مردم و نخبگان می تواند مشکلات را حل کند.

 

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->