برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

نگاهی کوتاه به کتاب «آن فرانک» | جنگ در بیرون عشق در اتاق زیرشیروانی

  • کد خبر: ۵۹۴۷۸
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹
نگاهی کوتاه به کتاب «آن فرانک» | جنگ در بیرون عشق در اتاق زیرشیروانی
نویسنده کتاب دختری جوان به نام «آن فرانک» در پانزده‌سالگی، بر اثر حصبه، در یکی از اردوگاه‌های مرگ نازی‌ها جان خود را از دست داد، آن هم بعد از ۲۵ ماه زندگی در اتاقی کوچک در آمستردام که او و خانواده‌اش از ترس نازی‌های آلمانی و بعد از فرار به هلند به آن پناه برده بودند.
الهام یوسفی | شهرآرانیوز - داستان‌های بسیاری درباره مرگ نوشته شده است. داستان‌های بسیاری درباره ترس، اضطراب و جنگ نوشته شده است، داستان‌هایی که ما با خواندن آن‌ها تلاش می‌کنیم بفهمیم آدم‌ها در موقعیت‌هایی که ما فقط اسم و توصیفشان را در کتاب‌های تاریخی شنیده‌ایم چه تجربه‌های داشته‌اند.
 
جنگ جهانی دوم، اضطراب و وحشت حضور نازی‌ها در کشور‌های اروپایی، فرار یهودیان آلمانی به کشور‌های مجاور، زیستن با اضطراب مرگ و ترس دستگیر شدن و فرستاده شدن به اردوگاه‌های مرگ و ... بیشتر این واقعیت‌ها را آدم‌هایی نوشته‌اند که از این دوران سر به‌سلامت بیرون برده‌اند و از نجات‌یافتگان دوران غلبه هیتلر محسوب می‌شوند، کسانی که اکنون در شرایط امن نابودی نازی‌ها می‌توانند از گذشته‌شان حرف بزنند و می‌توانند قساوت و بیرحمی فاشیست‌ها را به جهانیان نشان دهند. اما کتابی که امروز می‌خواهیم برای شما معرفی کنیم اثری متفاوت است.
 
نویسنده کتاب دختری جوان به نام «آن فرانک» در پانزده‌سالگی، بر اثر حصبه، در یکی از اردوگاه‌های مرگ نازی‌ها جان خود را از دست داد، آن هم بعد از ۲۵ ماه زندگی در اتاقی کوچک در آمستردام که او و خانواده‌اش از ترس نازی‌های آلمانی و بعد از فرار به هلند به آن پناه برده بودند. آن فرانک در سیزده‌سالگی دفتر خاطراتی برای تولدش هدیه گرفت. هیچ کس فکر نمی‌کرد در طول این ۲ سال آن فرانک این دفترچه را از خاطراتی پر کند که تصویر تازه‌ای از جنایت نازی‌ها به جهان عرضه کند. هیچ‌کس فکرش را نمی‌کرد که دختر کوچک رنج‌دیده پس از مرگش به چهره‌ای جهانی تبدیل شود.
 
خاطرات آن فرانک تصویر روحیه مقاومت و شکست‌ناپذیر انسانی است که در جهنمی کابوس‌وار زندگی می‌کند. او در میان هجوم ترس و وحشت و خون‌ریزی به اصالت و زیبایی زندگی عشق می‌ورزد، دختری صادق، آسیب‌دیده و پر از رؤیا که روز‌های خوش را انتظار می‌کشد، روز‌هایی که هیچ‌گاه نمی‌آیند. خاطرات آن فرانک روان و واقعی است. او از مشکلات خانواده‌اش می‌گوید، از اسرار درونش، از جهان بیرون. آن، آدم‌های اطرافش را تحلیل می‌کند و از تجربه عشقش می‌گوید. با این همه، دیری نمی‌پاید که هلند هم به دست نازی‌ها اشغال می‌شود.
 
بر اثر خیانت یا یک اتفاق ساده، نهانگاه آن و خانواده‌اش کشف می‌شود و آن‌ها دستگیر و به آشویتس فرستاده می‌شوند و قصه به پایان خود نزدیک است. اما دست‌نوشته‌ها در آن خانه باقی مانده‌اند، دست نوشته‌هایی که درد و رنج انسانی بی‌گناهان را به نمایش می‌گذارد. از روی این کتاب چندین نمایشنامه و فیلم ساخته شده است. خاطرات مستند آن فرانک تصویرگر جنگی نفرت‌انگیز است که کودکان و نوجوانان قربانیان بی‌گناهان آن هستند.
 
 
نگاهی به کتاب من و آدولف هیتلر (زندگی عاشقانه پیشوا)
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->