خطیب‌زاده: ایران تنها به زبان احترام پاسخ می‌دهد دهلی نو: هند با فشار معامله تجاری امضا نخواهد کرد ترامپ دستور اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به کارائیب را صادر کرد واکنش FATF به تصویب پالرمو در ایران: فعلا در لیست سیاه بمانید فرانسه به اوکراین جنگنده و موشک جدید می دهد پایان حقوقی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران، روسیه و چین خاتمه راستی‌آزمایی برجام را به آژانس اعلام کردند ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است الحوثی: ارتش یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد آمادگی نیرو‌های نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدید‌های آمریکا اردوغان: باید فشار دیپلماتیک جدی بر اسرائیل اعمال شود سقوط هواپیمای جدید نیروی هوایی آمریکا (۲ آبان ۱۴۰۴) سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم
سرخط خبرها

در بیانیه پایانی مجلس خبرگان تاکید شد: بازگشت آمریکا به برجام بدون رفع عملی تحریم‌ها نفعی ندارد

  • کد خبر: ۵۹۵۰۴
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷
در بیانیه پایانی مجلس خبرگان تاکید شد: بازگشت آمریکا به برجام بدون رفع عملی تحریم‌ها نفعی ندارد
نمایندگان مجلس خبرگان رهبری در بیانیه پایانی هشتمین اجلاس رسمی این مجلس تاکید کرد: بازگشت یا عدم بازگشت آمریکا به برجام، اثری در مقاومت ملت شریف ایران ندارد و بازگشت آنان به برجام بدون رفعِ عملیِ تحریم‌ها، نه تنها نفعی ندارد، بلکه مضر هم هست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نمایندگان مجلس خبرگان در پایان هشتمین اجلاس رسمی  در ماه شریف رجب در آستانه ولادت با سعادت مولی الموّحدین حضرت علی ابن ابیطالب «علیه السلام» با تبریک میلاد مسعود حضرت جواد الائمه امام محمدتقی «علیه السلام» ضمن تهنیت این ایام فرخنده و به امید بهره مندی از برکات معنوی ماههای رجب، شعبان و رمضان بر نکات زیر تأکید کردند:

 

۱. با گرامیداشت چهل و دومین سالگرد فجر انقلاب اسلامی، ضمن قدردانی از حضور گسترده ملت بزرگ ایران اسلامی که با توجه به محدودیت های کرونایی در ۲۲ بهمن امسال، حماسه ای متفاوت آفریدند، تجدید بیعت با بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران؛ حضرت امام خمینی «قدس سره» و رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ حضرت آیت الله العظمی خامنه ای «مدظله العالی» درگام دوم انقلاب اسلامی را موجب امید بیشتر دوستان و نا امیدی استکبار جهانی می دانیم و با توجه به ضرورت حفظ ارزشهای دینی و آرمانهای انقلاب اسلامی بر پرهیز از حرکات تفرقه افکنانه در صفوف به هم پیوسته ملت تأکید داریم.

 

۲. خدای را سپاس که با مقاومت و تحمل سختی ها و مشکلات توسط مردم نجیب ایران، سیاستِ تحریم های ظالمانه و  فشار حداکثری آمریکای جنایتکار علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، رنگ باخته و با شکست مواجه شد. جهانیان دیدند که یکی دیگر از رؤسای جمهور خبیث و بی منطق آمریکا به زباله دان تاریخ پیوست، اما به فضل خداوند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با اتکاء به «پشتوانه عمیق مردمی» همچنان با صلابت به پیش می رود. استکبار جهانی بداند بازگشت یا عدم بازگشت آمریکا به برجام، اثری در مقاومت ملت شریف ایران ندارد و بازگشت آنان به برجام بدون رفعِ عملیِ تحریم ها، نه تنها نفعی ندارد، بلکه مضر هم هست.

 

۳.  سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، همواره بر اصل «عزت، حکمت و مصلحت» استوار بوده و بر مذاکره و تعامل سازنده با جهان؛ به ویژه کشورهای منطقه تأکید دارد. لکن مذاکره مجدد با آمریکا بر سر مسائل توافق شده را خط قرمز نظام دانسته و مسائل دفاعی و موشکی خود را غیر قابل مذاکره می دانیم و تأکید می کنیم که با همدلی سران قوا و تبعیت مسؤولان نظام از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و دفاعِ یکدل و یکصدا از عزت و استقلال کشور حتماً در برابر حربه های دشمنان پیروز خواهیم شد.

 

۴.  ضمن قدردانی از مردم عزیز ایران و همکاری آنان در عمل به دستورالعمل های بهداشتی و تقدیر از تلاش های فداکارانه کلیه دست اندرکاران و کادر پزشکی و پرستاری در جهت مبارزه با شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامت مردم به ویژه دانشمندان عزیز کشورمان که با ساخت واکسن کرونا «شعار ما می توانیم» را تحقق عینی بخشیدند و نیز نیروهای جهادی حوزوی و بسیجی و کسانی که در قالب طرح کارساز سردار سلیمانی به یاری کادر درمان رفتند، به مردم عزیز توصیه می شود همچنان مراقبت ها را ادامه دهند تا در پرتو عنایات خداوند متعال و در سایه همدلی و وحدت همگانی، این برهه سخت نیز با سلامتی و موفقیت، پشت سر گذاشته شود.

 

۵.  مقام معظم رهبری بارها بر دولت جوان و حزب اللهی تأکید نموده اند. انتخابات در جمهوری اسلامی، میدان حضور و مشارکت حداکثری اقشار مردم در عرصه اجتماعی - سیاسی است و شرکت گسترده در انتخابات، حق و تکلیف دینی و ملی عموم شهروندان است. مجلس خبرگان رهبری، ضمن دعوت از مردم شریف ایران برای حضور پرشور در انتخابات خرداد ۱۴۰۰  تأکید می کند به کارگیری شیوه های صحیح و منطقی در معرفی و تبلیغ کاندیداها و پرهیز از سیاه نمایی، روش های غیر شرعی و رعایت اخلاق از شرایط ضروری یک انتخابات شایسته و در طراز نظام اسلامی است و در چنین فضائی، امکان تشخیص اصلح فراهم می آید. اقدام هوشمندانه ملت ایران در انتخابات ۱۴۰۰ تضمین کننده آینده روشن و تحقق پیشرفت و عدالت خواهد بود.

 

۶. بی شک یکی از مهم ترین دغدغه های مسؤولان نظام، رفع مشکلات معیشتی و کاهش فشارهای اقتصادی بر مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر است، اما موضوع گرانی و تورم که اکثریت مردم را آزار می دهد عزم و همتی مضاعف از سوی سران محترم قوا می طلبد تا با برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر کاربردی، نسبت به مسأله اشتغال، رفع بیکاری و فقر، مبارزه با گرانی و تلاش برای تحقق عدالت اجتماعی، بیش از پیش اهتمام داشته باشند. خصوصاً‌ با اصلاح ساختار بودجه و توقف تزریق نقدینگی از سوی دولت و بانک مرکزی و افزایش مالیات بر عایدی سرمایه و مجموع درآمد و تلاش برای ثبات قیمت ارز و هدفمندتر شدن یارانه ها. از مردم خداجو، خیرّین عزیز و نهادهای حمایتی نیز انتظار می رود همان گونه که در ماههای گذشته در قالب طرح مواسات و کمک های مؤمنانه، یاری گر خانواده های نیازمند و آسیب دیده از کرونا یا زلزله بودند؛ با نزدیک شدن به سال نو با تمسک به آیات شریفه «وَتَعاوَنوا عَلَی البِرِّ وَ التَّقوی» و «لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتَّی تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ»   همچنان در مسیر فرهنگ مواسات و همدلی گام بردارند.

 

در خاتمه، یاد و خاطره امام راحل(ره)، شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی، مدافعان حرم به ویژه سردار دلاور سپاه اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس، شهید دکتر محسن فخری زاده، دانشمند عرصه دفاعی و هسته ای کشور و همچنین نمایندگان فقید مجلس خبرگان رهبری که در یک سال گذشته به لقاءالله پیوستند را گرامی داشته، خداوند سبحان را به خاطر وجود رهبری حکیم و فرزانه و حضور مردمی بصیر و آگاه شاکریم و اذعان داریم که حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دستآوردهای شگرف آن با حفظ محوریت ولایت فقیه و حمایت همه جانبه مردمی فداکار و با همبستگی ملی که رمز پیروزی ملت شریف ایران در همه عرصه های انقلاب اسلامی بوده است، امکان پذیر خواهد بود ان شاءالله تعالی.

 

هشتمین اجلاس مجلس خبرگان رهبری صبح دوشنبه با سخنرانی احمد جنتی رییس مجلس خبرگان با رعایت کامل شیوه نامه بهداشتی آغاز به کار کرد.

 

همچنین با نظر نمایندگان مجلس خبرگان رهبری در هشتمین اجلاس رسمی این مجلس، ترکیب اعضای هیات رییسه، کمیسیون ها و هیات اندیشه ورز مجلس خبرگان رهبری به مدت دو سال دیگر  ابقاء شدند.

 

نمایندگان مجلس خبرگان قرار است عصر امروز با رهبر معظم انقلاب دیدار کنند.

 

منبع: دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->