افزایش ذخیره گازی در پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد سرخس قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی فردا (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) انجام می‌شود | ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی: دولت هزینه واردات دام یا گوشت را صرف تقویت تولید داخل کند دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی: ما در حوزه اعطای وام ازدواج، شرمنده همه مردم استان هستیم بورس هفته را سبزپوش آغاز کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) زنگنه: ارز توافقی مُرد و حذف خواهد شد | ۱۷۰۰ شرکت با سرمایه‌گذاری خارجی از ایران خارج شدند پول‌های بلوکه شده خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آزادسازی شد خودرو‌های مناطق آزاد هم می‌توانند پلاک ملی بگیرند قطع برق شهروندان مشهدی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ نرخ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز در بازار امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مزایا و معایب قرارداد‌های موقت و دائم کارگران چیست؟ واریز ۶۹۰۰ میلیارد تومان سود به حساب ۲.۷ میلیون سهامدار (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیریت بازار طلا و سکه در جنگ ۱۲ روزه | بهای جهانی طلا تا پایان سال میلادی به ۴۰۰۰ دلار می‌رسد بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟
سرخط خبرها

ساعت کار مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در سراسر کشور افزایش یافت+ جزئیات

  • کد خبر: ۵۹۶۱۱
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳
ساعت کار مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در سراسر کشور  افزایش یافت+ جزئیات
رییس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا از افزایش ساعات کار این مراکز از روز شنبه ۹ اسفند تا پایان سال ۹۹ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی محمدی، با اشاره به افزایش مراجعات به مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در روز‌های پایانی سال، اظهارکرد: در همین راستا و نیز به منظور جلوگیری از هرگونه تجمع و ازدحام جمعیت، ساعات کار تمامی مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در سراسر کشور دو ساعت افزایش یافت و بر این اساس از روزشنبه تا چهارشنبه فعالیت این مراکز از ساعت ۷ آغاز شده و تا ساعت ۱۶ ادامه خواهد داشت. در روز‌های پنجشنبه نیز فعالیت تمامی مراکز از ساعت ۷ آغاز شده و تا ساعت ۱۴ ادامه دارد.

 

وی با تاکید بر اینکه شرط مراجعه به تمامی این مراکز دریافت نوبت شماره‌گذاری از سامانه نوبت‌دهی به آدرس nobatdehi.epolice.ir است، گفت: بدیهی است که بدون دریافت نوبت اینترنتی امکان استفاده از خدمات مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک وجود نخواهد داشت.

 

رییس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا همچنین از مراجعه کنندگان خواست که حتما از همان ساعت و زمان اعلام شده در نوبت خود به مراکز مراجعه کنند، چرا که در غیر اینصورت امکان ارائه خدمات به آنان وجود نخواهد داشت.

 

محمدی با بیان اینکه نیازی به آوردن اشخاص ثالث برای نقل و انتقال وسایل نقلیه وجود ندارد، گفت: با توجه به ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز شماره گذاری و نظر به محدودیت فضا و ظرفیت سالن‌های مراکز تعویض پلاک سراسر کشور، گاهاً مشاهده می‌شود متعاملین وسایل نقلیه با اشخاص ثالث به این مراکز آمده‌اند که این موضوع باعث عدم رعایت اجرای صحیح فاصله گذاری اجتماعی شده و متعاقباً خطر افزایش شیوع کرونا را در پیش خواهد داشت.

 

وی در پایان نیز از شهروندان خواست که دریافت خدمات خود را به روز‌های پایانی سال موکول نکرده و تا فرصت کافی در اختیار دارند به مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک مراجعه کنند.

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->