سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

آخرین خواسته قایدی از استقلال: بند جدایی بگذارید با تیم تمرین می کنم

  • کد خبر: ۵۹۶۳۳
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۳
آخرین خواسته قایدی از استقلال: بند جدایی بگذارید با تیم تمرین می کنم
مهدی قایدی درمذاکراتی که با سران باشگاه استقلال داشته خواستار گنجاندن بند جدایی در قراردادش شده است. این بازیکن افزایش دستمزد را هم خواستار شده.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، مهدی قایدی از ابتدای هفته جاری در تمرینات استقلال شرکت نکرده و مربیان استقلال هرچه سعی کردند غیبت این بازیکن را به سرماخوردگی ارتباط دهند نشد که نشد! درنهایت خبر رسید که آقای ستاره به دلیل دریافت نکردن مطالباتش حاضر به حضور درتمرین تیمش نیست. قایدی که می‌بیند بازیکنی همچون وریا غفوری برای یک فصل چندین برابر او دستمزد می‌گیرد و به نوعی سر او که یکی از تاثیرگذار‌ترین بازیکنان تیمش محسوب می‌شود به لحاظ مالی کلاه رفته برسر افزایش دستمزدش با مدیران باشگاه استقلال دچار کشمکش شده است.

البته دست و پای قایدی بسته است، چون او تا سال ۱۴۰۲ با باشگاه استقلال قرارداد دارد و نمی‌تواند مانور آن چنانی بدهد، اما چون مشارالیه به شدت درخشان ظاهر شده درتلاش است تا از این موضوع استفاده مالی ببرد. قایدی در آخرین مذاکراتش از سران باشگاه خواسته علاوه براینکه قراردادش را افزایش می‌دهند یک بند جدایی هم در قراردادش قراردهند تا او هر زمان که خواست استقلال را ترک کند. مدیران باشگاه استقلال هنوز با این درخواست موافقت نکرده اند و مشخص نیست چه زمان زمینه برای بازگشت این بازیکن فراهم می‌شود. طبق آخرین خبر‌ها از باشگاه استقلال قایدی خواستار مبلغ ۳ ونیم میلیارد تومان شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->