ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پلیس آمریکا: هوداران ترامپ قصد منفجر‌کردن کنگره را دارند

  • کد خبر: ۵۹۸۳۸
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۰
پلیس آمریکا: هوداران ترامپ قصد منفجر‌کردن کنگره را دارند
«یوگاناندا پیتمن»، سرپرست پلیس کنگره آمریکا، اعلام کرد: اعضای گروه‌های شبه‌نظامی که روز ششم ژانویه در کنگره حضور داشتند، بیان کردند که قصد دارند در ارتباط با سخنرانی اتحاد، ساختمان کنگره را منفجر کنند و هر تعداد از نمایندگان را که می‌توانند، به قتل برسانند.

به گزارش شهرآرانیوز، «یوگاناندا پیتمن»، سرپرست پلیس کنگره آمریکا، درخصوص احتمال تکرار حملات هواداران «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور سابق، این کشور هشدار داد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پیتمن در جلسه استماع روز پنجشنبه مجلس نمایندگان گفت، تهدیدات موجود حاکی از این است که افراط‌گرایان حامی ترامپ ممکن است حین سخنرانی «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا، در کنگره آن را مورد هدف قرار دهند.

این مقام امنیتی کنگره افزود: «اعضای گروه‌های شبه‌نظامی که روز ششم ژانویه در کنگره حضور داشتند، بیان کردند که قصد دارند در ارتباط با سخنرانی اتحاد، ساختمان کنگره را منفجر کنند و هر تعداد از نمایندگان را که می‌توانند، به قتل برسانند».

پیتمن در ادامه گفت: «ما فکر می‌کنیم که باید احتیاط کرد و پلیس کنگره موضع امنیتی مستحکم و تقویت‌شده خود را تا زمانی که آسیب‌پذیری‌ها مرتفع شوند، حفظ کنیم».

سخنرانی اتحاد هرساله توسط رئیس جمهور آمریکا در کنگره ایراد می‌شود اما تاریخ اولین سخنرانی بایدن در این زمینه هنوز مشخص نشده است.

ششم ژانویه (۱۷ دی) کنگره آمریکا در حال شمارش آرای مجمع گزینندگان (الکترال کالج) برای تایید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر بود که بعد از اعتراض چند قانون‌گذار آمریکایی به نتیجه رأی‌گیری در ایالت آریزونا، ترامپ از هوادارانش خواست تظاهرات به اصطلاح مسالمت‌آمیز برگزار کنند. حامیان ترامپ اما در جمعیت بسیار گسترده به کنگره حمله کرده و بعد از درگیر شدن با نیروهای امنیتی، راه خود را به درون ساختمان و اتاق‌های مختلف آن باز کردند. در جریان این حمله، پنج نفر از جمله یک نیروی پلیس کشته شدند.

هفته قبل نیز پلیس کنگره آمریکا به دلیل دست‌به‌دست شدن مطالبی در شبکه‌های مجازی مبنی بر احتمال حمله مجدد به این ساختمان در تاریخ چهارم مارس، خواستار باقی‌ماندن چند هزار نیروی گارد ملی در واشنگتن شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->