موشن‌گرافی | رهبر معظم انقلاب: کار بزرگ ملت ایران در جنگ تحمیلی اخیر از جنس اراده، عزم و اعتماد به نفس بود ارتش جمهوری اسلامی: سامانه‌های پدافند هوایی آسیب‌دیده جایگزین شدند + فیلم ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای به توافق رسیدند میدری: تغییری در دهک‌بندی‌ خانوارها انجام نشده است آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه از فردا، ۳۰ تیرماه استاندار خراسان رضوی: مرز ایران و افغانستان ظرفیت تبدیل‌شدن به هاب اقتصادی منطقه را دارد تداوم بی‌ثباتی‌ها در پنتاگون | برکناری مرموز یکی از کارکنان ارشد این وزارتخانه لیبرمن: نتانیاهو خواهان طولانی شدن جنگ غزه تا زمان برگزاری انتخابات است سرلشکر موسوی: رزمندگان ما آماده‌اند تا پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن بدهند واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به ادعاها درباره بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند
سرخط خبرها

در مراسمی انواع هواپیماهای نظامی، ترابری سنگین و بالگرد تحویل نیروهای مسلح شد

  • کد خبر: ۶۰۱۴۵
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۲
در مراسمی انواع هواپیماهای نظامی، ترابری سنگین و بالگرد تحویل نیروهای مسلح شد
۹ فروند هواپیمای نظامی، ۱۰ فروند بالگرد و ده‌ها موتور بازآماد شده در سازمان صنایع هوایی با حضور امیر سرتیپ حاتمی تحویل نیروهای مسلح کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم تحویل‌دهی انواع هواپیماهای نظامی، ترابری سنگین و بالگرد و همچنین ده‌ها موتور پیشرفته در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با حضور امیر سرتیپ حاتمی، وزیر دفاع؛ امیر نصیر‌زاده، فرمانده نیروی هوایی ارتش؛ و امیر یوسف قربانی، فرمانده هوانیروز ارتش؛ برگزار شد.

 

در این مراسم ۹ فروند هواپیمای نظامی، ۱۰ فروند بالگرد و ده‌ها موتور بازآماد‌شده در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع تحویل نیروهای مسلح شد.

 

امیر سرتیپ حاتمی در این مراسم با بیان اینکه این میدان پویایی گویای شکسته شکسته حداکثری دشمن فشار حداکثری دشمن موفقیت راهبردهای جمهوری اسلامی ایران جمهوری اسلامی ایران است،‌گفت: دشمن با دو راهبرد تحریم و عدم اجازه خرید تجهیزات تلاش کرد ایران را شکست دهد اما جمهوری اسلامی با سه راهبردی اتکا به توان داخلی، بهینه‌سازی تجهیزات دفاعی و امنیتی با شرایط روز و ساخت تسلیحات بومی در حوزه‌های مختلف رزم زمینی، دریایی، موشکی و سایبری توانست دشمن را شکست دهد.

 

وی ادامه داد: سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع بر اساس مأموریت ذاتی خود گام‌های مؤثری در زمینه افزایش توان رزم نیروهای مسلح در حوزه تعمیرات اساسی و ارتقای انواع هواپیما، بالگرد و موتورهای نظامی برداشته است به‌نحوی که در سال جاری موفق به اورهال و تعمیر اساسی ده‌ها فروند هواپیما، بالگرد و موتورهای مورد نیاز نیروهای مسلح شده است.

 

وزیر دفاعو پشتیبانی نیروهای مسلح ۹ فروند هواپیماهای بازاماد شده را از نوع هواپیماهای نظامی F۴,F۱۴,F۲۷، میراژ و همچنین هواپیماهای ترابری C۱۳۰,۷۰۷ و ۷۴۷ عنوان کرد و گفت: این هواپیماها در رزم هوایی و در مأموریت‌های متنوع رزمی، تاکتیکی و ترابری کاربرد فراوان دارند که با تحویل آن‌ها به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ناوگان رزم هوایی نیروهای مسلح تقویت خواهد شد.

 

 سرتیپ حاتمی ۱۰ فروند بالگردهای بازآماد شده را انواع متنوع بالگردهای شرقی و غربی ۲۱۴,۲۰۵,۲۰۶,۲۰۹,۲۱۲ و میل شرقی ۱۷۱ برشمرد و گفت: این بالگردها دارای کاربری‌های رزمی، انتظامی و امدادی هستند که برای بهره‌برداری یگان‌هایی از نیروهای هوایی ارتش، هوانیروز، نیروی دریایی سپاه و هواناجا تحویل می‌شود.

 

وی درباره ده‌ها موتور بازآماد‌شده توسط متخصصان صنایع هوایی وزارت دفاع گفت: این موتورها از انواع متنوع توربوجت، توربوفن، و توربوشفت هستند که در هواپیماها و بالگردهای نظامی ناوگان بالگردی هوانیروز، نیروی هوایی و دریایی ارتش مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

وزیر دفاع در ادامه با بیان اینکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پس پیروزی انقلاب اسلامی با مشاهده تحریم‌های شدید نظامی کشورهای خارجی علیه ایران، دستشان را بر روی زانوهای خود گذاشتند و قدم در راه خودکفایی در عرصه‌های مختلفی دفاعی گذاشتند، گفت: در این مسیر، ساخت انواع جنگ‌افزارها و تسلیحات دفاعی متناسب با نیاز روز و همچنین بازآماد و بازطراحی ادوات نظامی موجود که از گذشته در کشور وجود داشت، دو راهبرد اصلی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران شد.

 

 سرتیپ حاتمی تصریح کرد: اورهال تجهیزات نظامی سبک، نیمه سنگین و سنگین توسط متخصصان داخلی، مسیری کم هزینه و مطمئن برای ارتقا توان دفاعی نیروهای مسلح است؛ شیوه‌ای که در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران نیز به آن اهمیت فراوانی داده شده است.

 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان پیچیدگی‌های صنعت هوایی و استانداردهای خاص این صنعت راهبردی گفت:  در فرایند طراحی، ساخت و بازآماد انواع تجهیزات هوایی، استانداردها برای هر قطعه باید پاس(رد) شوند که این یک کار بسیار سخت و دشوار است؛ بحمدالله این سختی‌ها را پشت سر گذاشتیم و امروز در صنعت هوایی صاحب فن و فناوری هستیم و می‌توانیم صنعت هوانوردی را یک صنعت خوداتکا بدانیم.

 

وی با بیان اینکه سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با طراحی و تولید قطعات مورد نیاز و اورهال انواع هواپیما، موجب شد تا در طول این سال‌ها خللی در توان رزم هوایی نیروهای مسلح ایجاد نشود افزود: هواپیماهای نیازمند به تعمیرات اساسی نیروهای مسلح همواره بدون هیچ‌گونه وابستگی و با بهره‌گیری حداکثری از توان صنعتی حوزه دفاع، دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و بویژه همکاری و حمایت صمیمانه نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی بازآماد و به موقع تحویل یگان های هوایی نیروهای مسلح شده است.

منبع: روابط عمومی وزارت دفاع

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->