دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان علیرغم تغییر ساعت کاری ادارات باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج کشور تاکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی
سرخط خبرها

داعش ۳ کارمند تلویزیون انعکاس در ننگرهار افغانستان را ترور کرد

  • کد خبر: ۶۰۳۹۳
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
داعش ۳ کارمند تلویزیون انعکاس در ننگرهار افغانستان را ترور کرد
در حالی که چند روز مانده به روز جهانی زن رییس رادیو تلویزیون انعکاس می‌گوید که سه کارمند این رسانه در دو رویداد جداگانه در شهر جلال‌آباد، جان باختند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زلمی لطیفی، رییس رادیو تلویزیون انعکاس درباره این حادثه گفته است که سه کارمند زن این رسانه در نتیجۀ دو حملۀ مسلحانه در ولایت ننگرهار، جان باختند.

 

لطیفی افزود که مردان مسلح ناشناس دو کارمند بخش دوبله این رسانه به نام‌های سعدیه و شهناز حوالی ساعت ۴ پس از چاشت امروز در حوزه اول شهر جلال‌آباد آماج قرار دادند و هر دو از شدت زخم‌ها در بیمارستان جان باختند.

 

وی افزود که در حملۀ مشابه در حوزه چهارم جلال‌آباد، مرسل حبیبی، کارمند دیگر بخش دوبلۀ این رسانه نیز جان باخت.

 

در همین حال، پزشکان در شفاخانه/ بیمارستان ولایتی جلال‌آباد می‌گویند که رهگذر زن که در این تیراندازی‌ها زخمی شده‌اند، برای درمان به این شفاخانه انتقال یافته‌اند.

 

در همین حال، جمعه‌گل حمت، فرمانده پلیس ننگرهار می‌گوید که قاتل مرسل بازداشت شده‌است و بررسی‌ها ادامه دارند.

 

تاکنون مسئولیت این حمله را هیچ فرد و گروهی بر عهده نگرفته ‌است.

 

این درحالی است که حدود سه ماه پیش نیز ملاله میوند گردانندۀ تلویزیون انعکاس در حمله مشابه، جان باخت.

 

داعش مسئولیت حمله به اصحاب رسانه در شرق افغانستان را برعهده گرفت

داعش مسئولیت حمله به اصحاب رسانه را در شرق افغانستان که سه شنبه عصر رخ داد و در جریان آن سه کارمند زن رسانه کشته شدند، پذیرفته است.

 

رویترز در این باره نوشته است که داعش اعلام کرده که نیروهای این گروه سه کارمند زن یک ایستگاه تلویزیونی را در شهر جلال آباد در شرق افغانستان هدف قرار داده و کشتند.

 

گروه اطلاعاتی SITE گزارش کرد، این سه زن کارمند تلویزیون "انعکاس" ۱۸ تا ۲۰ سال داشتند و نفر چهارم هم پس از اصابت گلوله به شدت مجروح شده است. آنها در مسیر خانه بودند که هدف داعش قرار گرفتند.

 

در کمتر از یک سال ۱۱مدافع حقوق بشر و کارمندان رسانه‌ هدف قرار گرفتند

دو هفته پیش، دفتر سازمان ملل متحد در افغانستان در گزارشی گفت که از ۱۲ سپتامبر ۲۰۲۰، آغاز مذاکرات صلح تا ۳۱ جنوری ۲۰۲۱، حدود ۱۱ مدافع حقوق بشر و کارمندان رسانه‌ای در حملات هدفمندانه در افغانستان، جان باخته‌اند.

 

این گزارش می‌‎افزاید که در پی این حملات، شمار زیادی از افراد متخصص در کارشان دست به خودسانسوری زده و یا هم کارشان را ترک کرده‌ اند و نیز بسیاری به شمول شخصیت‌های سرشناس، از افغانستان فرار کرده‌اند.

 

از میان این یازده تن، پنج مدافع حقوق بشر و شش کارمند رسانه‌ای بوده اند که در چهارماه گذشته در افغانستان، جان باخته‌اند.

 

در این گزارش آمده ‌است که این قتل‌ها، تأثیر گسترده‌ای بر جامعه گذاشته و انتظارات از تلاش‌های صلح را، کاهش می‌هد.

 

قتل‌های هدفمند فعالان جامعۀ مدنی و کارمندان رسانه‌ای از سوی گروه‌های مسلح سازمان یافته و گروه داعش، با به‌کار گیری مواد انفجاری، صورت می‌گیرد.

 

این گزارش، شمار جان باختگان حقوق بشر و کارمندان رسانه‌ای را از اول جنوری ۲۰۱۸ تا ۳۱ جنوری ۲۰۲۱، ۶۵ تن ثبت کرده ‌است که از این میان، ۳۲ تن کارمندان حقوق بشر و ۳۳ تن کارمندان رسانه‌ای بوده‌اند.

 

منبع: طلوع نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->