گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

قوه قضائیه جمعی از مسئولان بورس را برای پاسخگویی احضار کرد

  • کد خبر: ۶۰۵۰۴
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹
قوه قضائیه جمعی از مسئولان بورس را برای پاسخگویی احضار کرد
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: در پی ارسال نامه نایب اول رئیس مجلس به رئیس قوه قضائیه، برخی از مدیران سازمان بورس برای پاسخگویی به سؤالات مطرح‌شده درباره علل سقوط شدید ارزش سهام بازار سرمایه در تابستان امسال به دستگاه قضا احضار شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسینعلی حاجی دلیگانی اظهار کرد: در پی ارسال نامه نایب اول رئیس مجلس به رئیس قوه قضائیه، برخی از مدیران سازمان بورس برای پاسخگویی به سؤالات مطرح‌شده درباره علل سقوط شدید ارزش سهام بازار سرمایه در تابستان امسال به دستگاه قضا احضار شدند.

 

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: جمعی از نمایندگان کمیسیون اقتصادی مجلس گزارشی مستند از جزئیات تخلفات و ترک فعل‌های صورت گرفته در بازار سرمایه تهیه کردند؛ دربخشی از گزارش نمایندگان دخالت برخی از مقامات در بورس از عوامل سقوط ارزش سهام خریداری‌شده سهام‌داران خرد بیان‌شده است.

 

حاجی دلیگانی افزود: در حالی سقوط بیشتر بازار سرمایه، سلب اعتماد، سرخوردگی و نارضایتی عمومی را شاهد هستیم که پس از شروع ریزش بزرگ بازار برخی از مقامات ادعای حمایت عاجل و مستمر از بازار سرمایه و پایان ریزش را مطرح کرده بودند.

 

نماینده مردم شاهین‌شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت که حبابی شدن شاخص‌های کل و اوج امیدواری در حال به وجود آمد که شرکت‌های شاخص ساز قیمت‌های سهام خود را مرداد امسال غیرواقعی بالا بردند و در اقدامی هماهنگ با خروج گسترده نقدینگی از بازار، دارایی قریب به‌ اتفاق جمعیت چند ده‌میلیونی خرده سهامداران حاضر در بازار سرمایه را تباه کردند.

 

وی با اشاره به مستندات گروه کارشناسی حقوقی – اقتصادی و گزارش مراجع رسمی تصریح کرد: پس از شروع ریزش بزرگ بازار برخی از مقامات دولتی نظیر رییس دفتر رئیس‌جمهور، برخی از اعضای شورای عالی و هیأت‌مدیره بورس، وزیر اقتصاد در رسانه ملی و رسانه‌های گروهی با طرح ادعای حمایت عاجل و مستمر از بازار سرمایه و پایان ریزش، سرخوردگی و نارضایتی عمومی را رقم زدند.

 

دبیر هیأت‌رئیسه مجلس از قول رئیس مجلس شورای اسلامی برای تقویت و ساماندهی بازار بهابازار خبر داد و ابراز امیدواری کرد که شرایط کنونی تغییر خواهد کرد و بازار سرمایه به جایگاه گذشته باز خواهد گشت.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->