ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصویب متناسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران در کمیسیون تلفیق

  • کد خبر: ۶۰۵۵۴
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۹
تصویب متناسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران در کمیسیون تلفیق
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از تصویب پیشنهاد خود در کمیسیون تلفیق مبنی بر متنتاسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از تصویب پیشنهاد خود در کمیسیون تلفیق مبنی بر متنتاسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران خبر داد.

حمیدرضا حاجی بابایی در تبیین این موضوع گفت: متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری، تامین اجتماعی و مستمری بگیران در صدر بند "و" تبصره ۲ به تصویب رسید.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به تذکری در صحن علنی مبنی بر این که چرا در لایحه دولت، گزارش متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و تامین اجتماعی و مستمری بگیران حذف شده است، از تصویب پیشنهاد امروز خود در کمیسیون تلفیق مبنی بر حقوق بازنشستگان ومستمری بگیران خبر داد.

وی ادامه داد: خوشبختانه در جلسه پنج شنبه پیشنهادی که در این زمینه ارائه نمودم در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید

حاجی بابایی نسبت به تصویب این مصوبه کمیسیون در صحن علنی ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدوارم روز شنبه این مصوبه کمیسیون تلفیق در صحن علنی مجلس نیز با اکثریت آرای نمایندگان مردم به تصویب برسد.

رئیس کمیسیون برنامه وبودجه و محاسبات مجلس در پایان اظهار داشت: تصویب نهایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و تامین اجتماعی و مستمری بگیران بی شک موجب آرامش خاطر تعداد زیادی از بازنشستگان و مستمری بگیران خواهد شد، که در ارتقای نشاط اجتماعی موثر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->