پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

یک پرسپولیسی پشت پرده انصراف قربانی از کادرفنی

  • کد خبر: ۶۰۵۵۶
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۰
یک پرسپولیسی پشت پرده انصراف قربانی از کادرفنی
پیروز قربانی به دلیل اینکه دستیار اول مجیدی نبود از حضور درکادرفنی استقلال انصراف داد. مجیدی از کمالوند به عنوان دستیار اول خود یاد کرده است.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، پیروز قربانی بعد از اینکه تماس‌هایی از سوی مسئولان باشگاه استقلال داشت تا به کادرفنی این تیم اضافه شود، بلافاصله جواب مثبت داد و به سران باشگاه سایپا اعلام کرد می‌خواهد به استقلال برود.

مدیران سایپا هم که علاقه قربانی را برای حضور درکادرفنی استقلال دیدند به او اعلام کردند برای حضور دراین باشگاه مشکلی ندارد، اما ساعاتی بعد از موافقت باشگاه سایپا از سوی پیروز قربانی اعلام شد که از حضور دراستقلال انصراف داده است.

قربانی که با درخواست جدایی از سایپا به نوعی مسئولان این باشگاه و حتی ابراهیم صادقی را ناراحت کرده بود هیچ توضیحی درباره دلیل قبول نکردن دستیاری مجیدی ارائه نداد تا این سوال بی پاسخ باقی بماند که چرا و به چه دلیل او پیشنهاد استقلال را رد کرده است. درحالی که برخی از این ماجرا پرده برداشتند که قربانی به دلیل دستیار سوم بودن از حضوردراستقلال انصراف داده تحقیقات نیز نشان می‌دهد علت امتناع پیروز به این سناریو بسیار نزدیک است. حتی گفته می‌شود عمده دلیلی که باعث عقب نشینی قربانی شده حضور شخص فراز کمالوند درمیان اعضای کادرفنی استقلال است.

مربی‌ای که بعد از پذیرش مربیگری استقلال فیلم صحبت‌هایش با عادل فردوسی پور که صراحتا اعلام کرده بود یک پرسپولیسی تمام عیار است در فضای مجازی دست به دست شد تا مشخص شود هواداران استقلال هرگز علاقه‌ای به حضور این شخص درکادر فنی نداشته اند. درواقع شخص کمالوند علت اصلی دوری قربانی از کادرفنی استقلال است.

گزینه‌ای که به دلیل نوع رفتارش به اعتقاد خیلی‌ها می‌توانست استقلال را درمسیر بهتری قرار دهد و با جذبه خود از بازیکنان بیشتر کار بکشد، اما او درنهایت از بازگشت انصراف داد تا مشخص شود مجیدی از همان ابتدا روی کمالوند به عنوان دستیار اول حساب باز کرده بود نه پیروز قربانی.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->