شهادت یک مامور پلیس در پی درگیری با افراد مسلح در ایرانشهر + عکس شهید (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) تاکید عارف بر آمادگی ایران برای مبادله با اعضای اتحادیه اوراسیا با محوریت بخش خصوصی آغاز مذاکرات ترامپ و پوتین در آلاسکا؛ از استقبال بر روی فرش قرمز تا مذاکرات خصوصی در خودروی رئیس‌جمهور آمریکا + فیلم و عکس اولین تصویر از محمود علوی، وزیر سابق اطلاعات در بیمارستان «مروان برغوثی» کیست؟ | واکنش حماس به یورش بن‌گویر به سلول انفرادی نلسون ماندلای فلسطین دادستان واشنگتن علیه دولت ترامپ شکایت کرد واکنش تند رسایی به اظهارات اخیر استاندار مازندران درباره حجاب تهدید ترامپ علیه پوتین در ساعات پیش از آغاز مذاکره در آلاسکا انفجار واحد تولید مهمات در روسیه ۵ کشته برجای گذاشت پاسخ یک نماینده مجلس به اظهارات سخنگوی دولت درباره تعطیلی شنبه‌ها: می‌توانند دوشنبه یا سه‌شنبه را تعطیل کنند! مسمومیت ۵۰۰ نفر از نیروهای ارتش سوریه در حومه حلب شهادت ۵۱ فلسطینی طی ۲۴ ساعت اخیر در غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) گنبد آهنین هندی ساخته می‌شود چین با اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه مخالفت کرد قالیباف: پیش از آنکه نوبت سرزمین‌های بعدی برسد، به یاری فلسطین بشتابید حضور بیش از ۴ میلیون زائر خارجی در اربعین ۱۴۰۴ آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا در همه فتنه‌ها و توطئه‌ها علیه ایران شکست خورده است | بصیرت مردم مانع تحقق توطئه‌های دشمن شده است رئیس جمهور کره جنوبی برای احیای روابط با کره شمالی اعلام آمادگی کرد پوتین برای دیدار با ترامپ راهی آلاسکا شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نعیم قاسم: فلسطین قطب‌نما باقی خواهد ماند حملات جدید هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نخست وزیر روسیه با عارف دیدار کرد+ جزئیات (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) پیام عراقچی پس از حضور در مراسم اربعین ۵۳ پهپاد اوکراینی به دست روس‌ها سرنگون شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) خودکشی افسر اسرائیلی حاضر در جنگ غزه انفجارهای شدید در ادلب سوریه | ۶ نفر کشته و زخمی شدند ۳۲ شهید در حملات اسرائیل به غزه از بامداد پنجشنبه تاکنون (۲۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پوتین و روحانی امروز در ایروان دیدار می‌کنند

  • کد خبر: ۶۰۹۰
  • ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۹
پوتین و روحانی امروز در ایروان دیدار می‌کنند
ولادیمیر پوتین و حسن روحانی ، روسای جمهوری روسیه و ایران، امروز در حاشیه نشست شورای عالی کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیایی در پایتخت ارمنستان، با یکدیگر دیدار می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین اعلام کرد، "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه، امروز، اول اکتبر (نهم مهر ماه) برای شرکت در نشست شورای عالی اتحادیه اقتصادی اوراسیایی به ایروان، پایتخت ارمنستان سفر می‌کند.
در این نشست علاوه بر روسای جمهوری کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیایی (شامل: روسیه، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان)، رئیس جمهوری مغولستان بعنوان کشور عضو ناظر و همچنین دو میهمان افتخاری: "حسن روحانی" رئیس جمهوری ایران و نخست وزیر سنگاپور هم حضور دارند.
اعضای شورای عالی اتحادیه اقتصادی اوراسیایی مسائل مهم در دستورکار این اتحادیه و جهت گیری‌های آتی برای برنامه ریزی و مشخص شدن وظایف برای بهبود عملکرد بازار و توسعه همکاری‌ها در عرصه‌های کلیدی را مورد بررسی قرار خواهند داد.
رئیس جمهوری روسیه در حاشیه نشست سران اتحادیه اقتصادی اورآسیایی، مذاکرات جداگانه‌ای با "نیکول پاشینیان" نخست وزیر ارمنستان و "حسن روحانی" رئیس جمهوری ایران خواهد داشت که در جریان آنها، برخی مسائل مهم در دستورکار دوجانبه و همکاری‌ها در چارچوب این اتحادیه بررسی می‌شود.
روحانی در آستانه سفر به ایروان اعلام کرد که منطقه آزاد تجاری با مشارکت کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیایی از اواخر ماه اکتبر سال جاری (آبان ماه امسال) فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

منبع:تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->