بازگشت ستارگان تیم ملی والیبال لهستان برای دیدار با ایران وزیر ورزش: مجامع عمومی فدراسیون‌ها به صورت وبیناری برگزار شود دورسون: ماندنم در پرسپولیس به قرارداد جدیدم بستگی دارد زمان بازی‌های مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | پادشاه و قهرمان اروپا بهم خوردند آخرین پیام کارتال برای هواداران پرسپولیس پرداخت هزینه‌های تحصیل فرزندان ژوتا توسط رونالدو انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس پخش زنده بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هایجک استقلال از پرسپولیس خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد آشورماتوف ازبک مدافع جدید استقلال ۴ دستیار اسکوچیچ مربیان آینده پرسپولیس ستاره سپاهان خارج از لیست
سرخط خبرها

موسوی دفاع راست قطعی ترکیب استقلالِ مجیدی

  • کد خبر: ۶۱۰۳۱
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۲
موسوی دفاع راست قطعی ترکیب استقلالِ مجیدی
فرهاد مجیدی قصد دارد از احمد موسوی در پست دفاع راست بازی بگیرد. او دیگر وریا غفوری را در این منطقه بازی نخواهد داد. وریا باید یک خط جلوتر بازی کند.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، محمود فکری در دوران مربیگری اش در استقلال بار‌ها پست بازی احمد موسوی را تغییر داد. او گاهی از موسوی درپست دفاع راست بهره می‌گرفت و گاهی هم درپست هافبک راست. فکری که تاکتیک دفاعی تیمش را هم به دفعات با تغییر مواجه کرده بود چندان اعتقادی به ثبات ترکیب نداشت و تلاش می‌کرد با حربه نا شناخته نگه داشتن ترکیب و تاکتیک خود برنامه هایش را پیش براند.

بعد از حضور مجیدی دراستقلال، اما به نظر می‌رسد سرمربی جدید اهداف دیگری دارد ونمی خواهد تغییرات آن چنانی درترکیب ایجاد کند. مجیدی دراولین قدم از روش چهار دفاع استفاده کرده که احمد موسوی درپست دفاع راست به میدان رفت. با توجه به اینکه مجیدی قصد دارد دربازی‌های آتی از همین روش استفاده کند حضور موسوی درسمت راست تثبیت خواهد شد و بازی‌های بیشتری به او خواهد رسید. موسوی اگر عملکرد ضعیفی نداشته باشد و دچار مصدومیت یا محرومیت نشود احتمالا تا آخر فصل گزینه نهایی مجیدی برای بازی در پست دفاع راست است.

فرهاد در این پست اعتقادی به بازی وریا ندارد وبراین باور است که موسوی در اجرای عملیات دفاعی عملکرد بهتری دارد. به همین دلیل سرمربی استقلال تا پایان لیگ از وریا در پست دفاع راست بهره خواهد گرفت. تصمیمی که روشن نیست به مذاق آقای کاپیتان خوش بیاید یا با واکنش‌های او مواجه شود. وریا در اولین بازی که مجیدی سکان هدایت آبی‌ها را به عهده داشت ۷۰ دقیقه از کاپیتانش در پست هافبک راست بهره گرفت و دقایقی به بابک مرادی میدان داد.

در واقع مجیدی از وریا در پست هافبک یا گوش راست نیز به طور کامل استفاده نکرد تا مشخص شود برای این پست برنامه‌های دیگری دارد که شاید منجر به کاهش حضور وریا درترکیب استقلال شود. البته وریا در بازی هجومی هم یکی از بهترین‌های تیمش محسوب می‌شود و گل‌های ارزشمندی را هم به ثمر رسانده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->