بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود! والیبال قهرمانی جهان ۲۰۲۵ | جمهوری‌چک مقابل بلغارستان سر خم کرد پیش‌بینی اوپتا از دربی بزرگ مادرید | ژابی آلونسو تاریخ‌ساز می‌شود وضعیت نگران‌کننده لیگ برتر ایران | تساوی‌های بی‌رمق و نبود رقابت واقعی! تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و برنتفورد | برنتفورد، هدف آشنای امبومو ساپینتو بی صبرانه در انتظار بازگشت آشورماتوف چرا پرسپولیس از خرید جمال لوئیس، بازیکن سابق نیوکاسل منصرف شد؟
سرخط خبرها

صالحی امیری: نباید از شیخ سلمان حمایت می‌کردیم!

  • کد خبر: ۶۱۲۳۴
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۱
صالحی امیری: نباید از شیخ سلمان حمایت می‌کردیم!
سید رضا صالحی امیری، رئیس کمیته ملی المپیک بعد از گرفته شدن حق میزبانی ایران و شکست در دیپلماسی ورزشی اعلام کرد که حمایت ایران از شیخ سلمان اشتباه بوده است!

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، سیدرضا صالحی‌امیری در خصوص رایزنی برای گرفتن حق میزبانی ایران در رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی اظهار داشت: فدراسیون فوتبال یکسال بلاتکلیف بود. خللی ایجاد شد، رقبا از این فرصت طلایی سوء استفاده کردند و در پنهان به صورت تبانی تصمیمات سیاسی گرفتند که مغایر با روح ورزش منشور المپیک و جوانمردی است. من با شورای المپیک آسیا و شیخ‌احمد صحبت کردم. دلایلی که آوردند اصلا قانع‌کننده نیست. بحث تبلیغات، اسپانسر و تحریم بود که این‌ها بهانه است و واقعی نیست.

وی افزود: سکوت فیفا بسیار معنادار است. چطور وقتی حرف وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک مطرح می‌شود فیفا دفاع می‌کند، اما اینجا که بحث تضییع حقوق فوتبال ایران است سکوت می‌کند؟ در حالی که می‌دانیم این تصمیم مغایر با اصول فوتبال و رویکردی غیرحرفه‌ای و غیراخلاقی است.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: وزارت امور خارجه تلاش کرد. ارتباط ما با فیفا در حد مکاتبه است. ارتباط رسمی با شورای المپیک آسیا داشتیم که از طریق شیخ‌سلمان دنبال کنند. مجموعه رفتار‌های سیاسی علیه ملت ایران دارند و این رفتار غیرحرفه‌ای و غیراخلاقی را باید در چارچوب یک پازل بزرگ‌تر ببینیم. اما این دلیل نمی‌شود که فعالیت نکنیم. عزیزی خادم با من، ظریف و سلطانی‌فر صحبت کرد. به اعتقاد من نتیجه یک تبانی بود که AFC اعلام و فیفا هم سکوت کند.

صالحی‌امیری در خصوص تأثیر دوران گذار فدراسیون فوتبال روی این موضوع عنوان کرد: این دوران بسیار لطمه زده، حتی حمایت ما در آن مقطع از شیخ‌سلمان اشتباه بود که نتیجه آن را امروز می‌بینیم. باید به آنچه اتفاق افتاده اعتراض کنیم. هنوز روزنه‌هایی وجود دارد. این موضوع کاملاً غیرعادلانه و غیرمنصفانه است. قصد دارم با توماس‌باخ رئیس کمیته بین‌المللی المپیک مکاتبه و به این رفتار ناعادلانه اعتراض کنم. بعد از آن جلسه مشترکی را هم با عزیزی‌خادم وزیر ورزش و وزیر امور خارجه برگزار می‌کنیم.

وی در خصوص شکایت به دادگاه حکمیت ورزش (CAS) اظهار داشت: این مسأله نیازمند بررسی ابعاد کارشناسی است و نباید تصمیم لحظه‌ای گرفت. ان‌شاالله در هفته آینده جلسه مشترکی بین وزارت ورزش، وزارت امور خارجه، فدراسیون فوتبال و کمیته ملی المپیک برگزار می‌شود تا ابعاد این مسأله را بررسی کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->