واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

پیام تبریک رییس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت روز پاسدار

  • کد خبر: ۶۱۶۸۰
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴
پیام تبریک رییس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت روز پاسدار
سرلشکر باقری با صدور پیامی فرا رسیدن سوم شعبان، میلاد باسعادت حضرت اباعبدالله الحسین و روز پاسدار را تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ همزمان با فرا رسیدن اعیاد شعبانیه، میلاد باسعادت حضرت اباعبدالله الحسین و روز پاسدار، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی به سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فرارسیدن روز پاسدار را به آحاد فرماندهان ، مدیران و پاسداران انقلاب اسلامی تبریک گفت.

 

متن پیام به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

سردار سرلشکر پاسدار برادر ارجمند حسین سلامی

 

فرمانده محترم کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

 

باسلام و تحیات؛

 

فرا رسیدن سوم شعبان المعظم سالروز خجسته میلاد سید شباب اهل جنت ، سید و سالار شهیدان و سرور آزادگان عالم حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) که با ابتکار الهی و دوراندیشانه معمار کبیر انقلاب و بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) ، "روز پاسدار" نامیده شد را به جنابعالی و آحاد فرماندهان ، مدیران و کارکنان مجاهد ، انقلابی ، ولایی، خدوم و با بصیرت " سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

 

با گذشت قریب به ۴۳ سال از طلوع خورشید تابناک "پاسداری" در سپهر انقلاب اسلامی و نقش آفرینی های سترگ و شگفت‌انگیز پاسداران انقلاب در عرصه های گوناگون نیاز کشور ، این حقیقت عظیم و تصویر مقتدر و افتخارآمیز ترسیم شده است که "سپاه " به اعتبار سرشت عاشورایی و شجاعت و سلحشوری ذاتی خود ، در تمامی صحنه‌های دفاع از دستاوردها و ارزشهای نهضت اسلامی ، مجاهدانه در میدان‌های بزرگ و تاریخ‌ساز ، چشم در چشم امپراتوری سلطه و استکبار ایستاده است و با تکیه بر قدرت لایزال الهی و به پشتوانه ملتی استوار ، شریف و قهرمان با عبور از فراز جبهه دشمن و عقب راندن آنان نشان داده است ، هیچ قدرتی قادر به غلبه بر پاسداران عزیز نیست .

 

امروز "سپاه" و " پاسداران " تربیت یافته در مکتب اسلام ناب و فرهنگ اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) با برافراشتن پرچم عاشورای حسینی ،آینه ی تمام نمای ظرفیت ها و توانایی های شگرف و پایان‌ناپذیر ملت ایران هستند که با صدای رسا فریاد می زنند:

 

"ما امروز هم قدرت تهاجم داریم و هم قدرت ایستادگی و مقاومت ؛ یعنی می‌توانیم در روز موعود در هر اندازه دلخواه ، با هر مقیاسی و در هر شدتی بر کانون های تهدید و داشته های اردوگاه دشمنان هجوم ببریم ."

 

میدان‌های مأموریتی سپاه و عمل پاسداران شهادت می دهد که قدرت امروز جمهوری اسلامی ایران یک قدرت معتبر است ، کافی است در این روز بزرگ و مبارک ، مقداری خاطرات و رخدادهای معنادار گذشته نه چندان دور را برای دوست و دشمن یادآوری کنیم تا ظرفیت‌های بازدارندگی انقلاب اسلامی و بی‌اعتبار سازی تهدید و قدرت جبهه دشمن بیشتر هویدا شود .

 

وقتی کشتی ارتش سلطنتی بریتانیا - امپراطور قدرتمند صدها سال حاکم بر جهان - خوار و ضعیف تصرف می شود و یا پهپاد جاسوسی و راهبردی رژیم تروریستی ایالات متحده آمریکا بر فراز آب های سرزمینی و میهنی تنها با یک شلیک ساقط می شود و همچنین دشمنان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای از گسترش قاعده قدرت ایران عزیز در غرب آسیا و سواحل مدیترانه به شدت هراسناک و وحشت زده می شوند و قبل از ورود به گام دوم انقلاب ، ظرفیت‌های انهدام رژیم صهیونیستی و به فضل الهی حذف رژیم جعلی ، کودک کش و منحوس از جغرافیای سیاسی منطقه فراهم شده است ؛ می توان این حقیقت را آشکار ساخت که اینها توهم و افسانه نیست ، بلکه واقعیتی است که با اراده و ایمان پاسداران انقلاب به نام ایران و ایرانی ضرب شده است.

 

سپاه ، تجلیگاه و قرارگاه مردانی است که روح برادری و اخوت را خمیرمایه اصلی شاکله معنوی این نهاد آسمانی قرار داده‌اند و جز خدا ، هرگز از هیچ کسی نهراسیده اند و تنها " شهیدحاج قاسم سلیمانی " آن مرد میدان های پر غوغا کافی است تا به مردمان سرزمین خود اطمینان دهد ، بدون نگرانی و اضطراب ، با امید و انگیزه متراکم ، مسیر آینده روشن و قله‌های رفیع عزت ، عظمت و اقتدار ممتاز این کشور را می توان پیمود.

 

هر چند راه سخت است ، اما پاسداران در عمل نشان داده اند برای راه های هموار و آسان خلق نشده اند ، آنان مردان مصممی هستند که برای فتح این قله های بلند و روزهای سخت تاریخ و یوم‌الله های بزرگ متولد شده اند .

 

خدای بزرگ را شاکریم که هر چه شرایط سخت تر می شود ، سپاه و آحاد نیروهای مسلح و مدافع کشورمان هم بلندتر، عمیق‌تر، ژرف اندیش تر، آینده نگرتر ، قوی تر و مطمئن تر از سرچشمه فیاض حکمت الهی رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) می‌آموزند چگونه موفق ، سربلند و پیروز عمل کنند .

 

در یوم الله میلاد حسین بن علی (ع) از خدای سبحان و اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) استعانت می جوییم ، "پاسداران عزیز را برای اعتلای سپاه ،تداوم حمایت و همراهی با مردم ، استحکام بخشی به مقاومت ، منزوی ساختن دشمن و پذیرش نقش های عظیم در حوادث بزرگ ، تعقیب آرمان‌ها و اهداف بلند فراروی ، تقویت وحدت، اخوت و برادری با ارتشیان غیور و انقلابی و سایر نیروهای مسلح ، خنثی سازی عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای دشمنان ، قدرت افزایی دفاعی و ارتقای ارکان قدرت بازدارنده نظام و توسعه آن در ابعاد موشکی ، جنگال ، جنگ‌های شناختی و سایبری ، عمق بخشی به عملیات‌های دریایی و زمینی و بلوغ رویکرد و عمل اجتماعی در حوزه امداد و خدمت رسانی به مردم ، سازندگی ، محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی و توسعه اشراف و تفوق اطلاعاتی بر دشمن یاری بخشند.

 

و السلام علیکم و رحمت الله و برکاته

 

سرلشکر پاسدار محمد باقری

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->